Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت داخله پاکستان: بیش از ۵۴۰ هزار مهاجر غیرقانونی را به کشور شان بازگرداندیم

منتشر شده

در

وزارت امور داخله پاکستان روز سه شنبه به سنا اطلاع داد که بیش از ۵۴۰ هزار مهاجر غیرقانونی تاکنون به کشور شان بازگردانده شده اند.

در ماه اکتوبر، حکومت موقت پاکستان به همه مهاجرین غیرقانونی هشدار داد که تا ۳۱ اکتوبر پاکستان را ترک کنند در غیر این صورت با خطر بازداشت و اخراج به کشورهای متبوع خود مواجه خواهند شد.

پس از پایان مهلت، حکومت موقت به طور رسمی برنامه سراسری را برای اخراج اتباع خارجی غیرقانونی که اکثریت آنها افغان هستند، آغاز کرد.

در حالی که این اقدام انتقادهای افغانستان و گروه های حقوق بشر را برانگیخته است، حکومت پاکستان به اخراج مهاجرین ادامه داده و تاکید می‌کند که هدف آن هیچ قوم خاصی نیست.

وزارت داخله پاکستان در پاسخی کتبی به مجلس سنا گفته است که حدود ۱.۷ میلیون شهروند خارجی به طور غیرقانونی در این کشور زندگی می‌کنند که اکثریت آنها افغان هستند و ۵۴۱ هزار و ۲۱۰ تن پس از تصویب طرح اخراج ساکنان غیرقانونی توسط کابینه به کشور شان بازگردانده شده اند.

این وزارت افزود که تلاش‌ها برای شناسایی و اخراج افراد باقی مانده ادامه دارد.

به گفته این نهاد، ۲۷۱ هزار و ۹۸۵ نفر از طریق ایالت خیبر پختونخوا و ۱۵۹ هزار و ۱۶۱ نفر از طریق ایالت بلوچستان به کشور شان بازگردانده شده اند. ۱۱۰ هزار و ۶۴ نفر دیگر نیز به گونه داوطلبانه پاکستان را ترک کرده اند.

رویداد های اخیر

وزیر سرحدات: جدا دانستن مکتب و مدرسه «دسیسه اشغالگران» است

Published

on

نورالله نوری، وزیر سرحدات، اقوام و قبایل می‌گوید که کشورهای غربی تلاش دارند به نام مدرسه و مکتب میان مردم تفرقه ایجاد کنند اما به گفته او، به اهداف‌شان نخواهند رسید.

آقای نوری در مراسم فراغت بیش از ۷۰۰ متعلم و محصل در کابل افزود: «جدا دانستن مکتب و مدرسه فکر غربی و دسیسه اشغالگران است، این یک دسیسه فاسد دشمنان دین خدا و افغانستان است.»

نوری تصریح کرد که حکومت به آموزش‌های دینی، به‌ویژه علوم عصری متعهد است و پیشرفت کشور را بدون آن ناممکن می‌داند.

او تأکید کرد که جهاد و دفاع از خاک امروز بر پایه تکنالوژی انجام می‌شود و در این بخش نیز توجه لازم صورت گرفته است.

در این مراسم، محمد علی جان احمد، معین جرگه‌های این وزارت، آموزش‌های دینی و عصری را فرض عین خواند.

جان احمد گفت: «فراگیری علوم عصری برای امور دینی فرض است. اگر علوم دینی را برای این فرا می‌گیریم که برای مقابله با کفار آماده باشیم، پس یقیناً که علوم عصری برای ما و شما فرض است.»

متعلمان و محصلانی که تازه سند فراغت کسب کرده‌اند، از امارت اسلامی می‌خواهند تا زمینه بیشتر را برای ادامه تحصیل آنان فراهم کند.

مقام‌های وزارت سرحدات، اقوام و قبایل همچنان گفتند که در بیست سال گذشته تلاش‌هایی برای ترویج فرهنگ غرب در افغانستان صورت گرفته بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

منیر در نشست ازبکستان: کشت مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است

Published

on

عبدالرحمن منیر، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله در نشست اطلاع رسانی و هماهنگی منطقه‌ای آسیای میانه در ازبکستان گفت که کشت، قاچاق، و فروش مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله در خبرنامه‌ای نوشته که آقای منیر در این نشست مبارزه جاری امارت اسلامی علیه مواد مخدر در افغانستان را «نقطه عطفی از دستاوردها» توصیف کرد.

منیر در این نشست بر همکاری کشورهای عضو تاکید کرد و از آن‌ها خواست که با دهاقین افغان در ایجاد زمینه‌های بدیل معیشت همکاری کنند تا پدیده مواد مخدر از افغانستان به‌گونه کامل ریشه‌کن شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!