Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت دفاع: ۲۵درگیری در ۲۴ساعت گذشته؛ در کل۳۵۰ملیشه پاکستانی کشته و زخمی شده‌اند

معاون سخنگوی امارت اسلامی، در مورد بسته نمودن سفارت پاکستان در کابل گفت که این سفارت، در دست آنهاست و اگر این کشور به تجاوز خود در خاک افغانستان ادامه دهد، امارت اسلامی سفارت آنان را خواهد بست.

منتشر شده

در

عنایت‌الله خوارزمی، سخنگوی وزارت دفاع امارت اسلامی افغانستان، امروز (سه‌شنبه، ۱۲حوت) در یک نشست خبری اعلام کرد که در ۲۴ساعت گذشته، ۲۵درگیری میان نیروهای افغان و پاکستان رخ داده است.

وی افزود که در این درگیری‌ها، ۴سرباز پاکستانی کشته شده و ۱۳پاسگاه نظامی پاکستان «تخریب» گردیده است. به گفته او، از آغاز جنگ با پاکستان تاکنون ۱۵۰سرباز پاکستانی کشته، بیش از ۲۰۰نفر زخمی و ۴۰پوسته به تصرف نیروهای افغان درآمده است.

سخنگوی وزارت دفاع ملی، در کنفرانس مطبوعاتی که برای اشتراک گذاری آخرین جزئیات عملیات «رد الظلم» برگزار شده بود، گفت که امارت اسلامی حق مشروع دفاع از کشور را دارد.

سخنگوی وزارت دفاع ملی تاکید کرده که جنگ گزینه اول امارت اسلامی نبوده و همه طرف‌ها باید بدانند که افغان‌ها تجاوز بر خاکشان را بی‌پاسخ نگذاشته‌اند. او افزود: «هر کسی به خاک افغانستان با چشم بد نگاه کرده، پوزشان به خاک مالیده شده است.»

عنایت‌الله خوارزمی می‌گوید که امارت اسلامی بارها اطمینان داده که از خاک افغانستان علیه کشورهای دیگر استفاده نخواهد شد و به هیچ کس اجازه نخواهد داد که از این خاک برای تجاوز به کشورهای دیگر استفاده کند.

او افزوده که جنگ هیچ‌گاه گزینه اول امارت اسلامی نبوده و این اقدام تنها در پاسخ به تجاوزات مکرر حلقات شرور و برای دفاع از خاک صورت گرفته است.

سخنگوی وزارت دفاع تاکید کرده که عملیات ردالظلم به‌دلیل تجاوزات مکرر رژیم نظامی پاکستان و هدف قرار دادن غیرنظامیان راه‌اندازی شده است.

در مورد تلفات نیروهای افغان، سخنگوی وزارت دفاع گفت که از آغاز حملات رژیم نظامی پاکستان تاکنون ۲۸ تن «شهید» و ۴۲ تن دیگر زخم برداشته‌اند. همچنین طی این مدت سه طیاره بدون سرنشین رژیم نظامی پاکستان ساقط شده‌اند.

درهمین حال، حمدالله فطرت، معاون سخنگوی امارت اسلامی، نیز اعلام کرد که در اثر درگیری‌ها، ۱۱۰ غیرنظامی «شهید» و ۱۳۰تن دیگر، عمدتاً زنان و کودکان، زخمی شده‌اند.

فطرت امروز (سه‌شنبه) در یک کنفرانس مطبوعاتی در کابل گفت که امارت اسلامی نه خواهان جنگ است و نه آن را در اولویت قرار می‌دهد؛ اما اگر این کشور به حملات خود ادامه دهد، این کار را خواهد کرد.

معاون سخنگوی امارت اسلامی، در مورد بسته نمودن سفارت پاکستان در کابل گفت که این سفارت، در دست آنهاست و اگر این کشور به تجاوز خود در خاک افغانستان ادامه دهد، امارت اسلامی سفارت آنان را خواهد بست.

همچنان آقای فطرت افزود که، در کنار تلفات ملکی خسارات هنگفتی مالی نیز وارد شده است.

وی گفت: «درحملات رژیم نظامی پاکستان ۳۷ خانه به گونه کلی تخریب شده اند، ۲۱۶ خانه به گونه قسمی، ۱۲دکان، ۱۹ مسجد، یک کلینک و یک مدرسه به گونه کلی وقسمی تخریب شده اند.»

همچنان به گفته وی در نتیجه حملات رژیم نظامی پاکستان بیش از ۸هزار افزاد غیرملکی بیجا شده اند.

این در حالی است که هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) نیز امروز با انتشار بیانیه‌ای از همه طرف‌های درگیر در جنگ خواسته است تا از غیرنظامیان محافظت کنند.

رویداد های اخیر

والی هرات: ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی به‌زودی تکمیل می‌شود

Published

on

مولانا اسلام‌جار، والی هرات، در ادامه بررسی فعالیت‌های خط آهن هرات–خواف، از روند پیشرفت کار پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان در این ولایت بازدید کرد.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، آقای اسلام‌جار در بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، هدایات و راهنمایی‌های لازم را برای تسریع روند اجرایی آن با مسئولان مربوطه در میان گذاشت.

او خاطرنشان کرد که ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی ساخته می‌شود و با تکمیل آن در آینده نزدیک، خط آهن تا رباط‌ پریان امتداد خواهد یافت.

همچنان مسئولان پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان با تأکید بر تسریع کار، اطمینان دادند که این ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صنعت و تجارت با همتای‌ بلاروسی‌اش درباره خریداری تیل دیزل و پطرول گفتگو کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی در دیدار با آندری یوگنیویچ کوزنیتسوف، وزیر صنایع بلاروس در مورد بلندبردن سطح دادوستد میان دو کشور و خریداری تیل دیزل و پطرول از این کشور گفتگو کرده است.

آقای عزیزی این مطلب را در سفر خود به ازبکستان به وزیر صنایع بلاروس مطرح کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت کشور، آقای عزیزی از سرمایه‌گذاران بلاروس دعوت نمود تا با استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان به ویژه در سکتور ادویه سرمایه‌گذاری کنند.

خبرنامه افزوده است که در نتیجه دو طرف روی ایجاد تیم کاری به سطح معینان دو وزارت توافق کردند تا پیرامون موضوعات مورد بحث در این ملاقات به خصوص افزایش میزان تجارت دو کشور گفتگو نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده را با «جدیت» رد کرد

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی افغانستان در واکنش به گزارش تازه انستیتوت خاورمیانه گفته که ادعای ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده نادرست است و آن را با «جدیت» رد کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد در یک پیام صوتی در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ای درباره یک پروژه تحلیلی در حال اجرا از سوی انستیتوت خاورمیانه که بیش از ۱۲۰۰ مقام امارت اسلامی را نقشه‌برداری کرده، افزوده است که امارت اسلامی نیازی ندارد با گروه‌های فرامرزی ارتباط داشته باشد.

مجاهد تصریح کرده است که چنین گزارش‌هایی با هدف مغشوش‌ساختن اذهان مردم و ایجاد تبلیغات منفی علیه امارت اسلامی منتشر می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!