Connect with us

رویداد های اخیر

وزارت معادن و پترولیم از فروش ۶۰ هزار تُن نفت خام قشقری به ارزش ۳۳ میلیون دالر خبر داد

منتشر شده

در

وزارت معادن و پترولیم اعلام کرده است که ۶۰ هزار تُن نفت خام قشقری را به ارزش حدود ۳۳ میلیون دالر به‌فروش رسانده است.

در مراسم داوطلبی برای این مقدار نفت که امروز (سه شنبه، ۸ جوزا) برگزار شد، از میان ۱۸ شرکت اشتراک کننده یک شرکت برنده اعلام شد.

در این مراسم، سرپرست وزارت معادن وپترولیم گفت که اگر شرکت قراردادی در استخراج نفت قشقری بهتر عمل کند سه هزار تُن نفت در روز استخراج خواهد شد.

شهاب الدین دلاور هم‌چنان از علاقه‌مندی برخی از شرکت‌های خارجی برای سرمایه گذاری در حوزه نفتی کشور خبر داد.

او گفت: «بیایید بخیر کار کنیم و تیل را استخراج کنیم. خداوند امنیت، نظام اسلامی و شفافیت را آورده است. با کسی حتی بر سر یک افغانی هم تساهل نمی‌شود.»

از سوی دیگر، مسوولان شرکت برنده می‌گویند نفت خریداری شده را در داخل کشور تصفیه خواهند کرد.

به گفته‌ آنان در تصفیه این مقدار نفت برای برخی‌ها زمینه کار نیز فراهم خواهد شد.

غفور احمد جاوید، سخنگوی شرکت برنده می‌گوید: «این پروسه بسیار شفاف بود. به هر کس استعلام داده شد و یک تن از ژورنالیست‌ها کاغذها را از صندوق بیرون کرد و ما با نرخ منفی ۸.۷۰ برنده شدیم.»

در حال حاضر، از ۲۴ حلقه چاه نفتی در قشقری، بیش از یک‌هزار تُن نفت استخراج می‌شود.

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!