Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده‌گان به پنجشیر سفر کرد

منتشر شده

در

وزیر امور مهاجرین و عودت‌کننده‌گان با محسن هاشمی، والی پنجشیر و سایر مسوولین ادارات دولتی، موسسات و متنفذین این ولایت دیدار کرده است.

خلیل الرحمن حقانی اخیراً طی سفری به ولایت پنجشیر و در دیدار با مردم و مقام‌های این ولایت گفته است که امارت اسلامی با هیچ گروه، قوم و زبان دشمنی ندارد و اگر دشمنی هم وجود داشت بخاطر اشغال بود که فعلاً پایان یافته است.

آقای خلیل الرحمن حقانی در این ملاقات ضمن تبریکی پیروزی امارت اسلامی و تحکیم نظام اسلامی، از مردم و مسوولین پنجشیر خواست که با روحیه برادری، دوستی، صمیمیت و اطمینان خاطر درکنار هم به زنده‌گی ادامه دهند.

آقای حقانی خطاب به کسانی که در مقابل امارت اسلامی می‌جنگند می‌گو‌ید از جنگ دست بردارند و به مردم خدمت کنند و در آبادی کشور سهیم باشند.

وی هم‌چنان در این دیدار تأکید کرد که دشمنی، جنگ و مبارزه به خاطر تحکیم نظام اسلامی، تأمین امنیت، دفاع از تمامیت ارضی و ختم اشغال بود و با تحکیم نظام اسلامی، دلیلی برای دشمنی باقی نمانده است.

وزیر امور مهاجرین با تشکری از همکاری موسسات کمک‌کننده، از آن‌ها تقاضای مساعدت‌های بیشتر را در تمام کشور و به‌خصوص برای باشنده‌گان پنجشیر نمود و تأکید کرد که سروی و توزیع باید در تفاهم و هماهنگی با وزارت امور مهاجرین و ادارات ذیربط صورت گیرد و هیچ موسسه‌ای حق سروی و توزیع خود‌سرانه را ندارد.

وی نیز از اداره امور مهاجرین پنجشیر دیدن کرد و برای جلوگیری از فساد، حل مشکلات عودت‌کننده‌گان وبیجاشده‌گان هدایات لازم را داد.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!