Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر خارجه هند: ارتباطات مردمی، اساس روابط ما با افغانستان است

آقای جی شنکر افزود که افغانستان در بخش غذا مشکل دارد و هند برای تعداد زیادی از مردم گندم فراهم می‌کند.

منتشر شده

در

وزیر امور خارجه هند در مورد روابط تاریخی هند با افغانستان صحبت کرده و گفته است که ارتباطات مردمی، پایه و اساس روابط بین دو کشور را تشکیل می‌دهد.

سوبرمنیام جی شنکر در مصاحبه با خبرگزاری کازینفورم در آستانه قزاقستان تاکید کرده که دهلی نو از مردم افغانستان با ارائه کمک‌های بشردوستانه از جمله مواد غذایی، ادویه ضروری و مواد ضد آفات زراعتی حمایت می‌کند.

او گفت: «در هند، ما یک رابطه تاریخی با مردم افغانستان داریم. و این ارتباطات مردم با مردم در واقع پایه‌ای برای روابط ما است. من فکر می‌کنم برخی از نگرانی‌هایی که در اجلاس سازمان همکاری‌های شانگهای مطرح شده، بسیار بجا است، و ما تلاش می‌کنیم به آن رسیدگی کنیم، نه اکنون، بلکه طی سال‌ها: از طریق توسعه بیشتر، از طریق کمک‌های بشردوستانه، از طریق ظرفیت‌سازی و فعالیت‌هایی مانند ورزش، چون تأثیر انگیزشی بر مردم دارد.»

آقای جی شنکر افزود که افغانستان در بخش غذا مشکل دارد و هند برای تعداد زیادی از مردم گندم فراهم می‌کند.

وی افزود: «هجوم ملخ‌ها رخ داد، ما به آنها مواد ضد آفات می‌رسانیم. ما کمک کرده‌ایم، حمایت کرده‌ایم و مشارکت داشته‌ایم. دستور کار روز روابط میان مردم است. ما باید در جهتی که حرکت می‌کنیم، باقی بمانیم.»

نشست سازمان همکاری‌های شانگهای با حضور سران کشورهای منطقه حدود دو هفته قبل در آستانه برگزار شد.

آنان در یک بیانیه‌ مشترک تشکیل حکومت همه شمول با مشارکت گسترده نمایندگان همه گروه‌های قومی و سیاسی را تنها راه دست‌یابی به صلح پایدار در افغانستان دانستند.

 

مطالب مرتبط:

هند: دهلی‌نو به پشتیبانی از مردم افغانستان ادامه می‌دهد

وزیران خارجه سازمان همکاری شانگهای در مورد تقویت ثبات در افغانستان گفتگو کردند

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!