Connect with us

رویداد های اخیر

وزیر داخله بریتانیا احتمال بازگرداندن پناهجویان افغان را رد نکرد

منتشر شده

در

حکومت بریتانیا در حال بررسی مذاکرات احتمالی با امارت اسلامی در مورد اخراج پناهجویان رد شده افغان است.

شبانه محمود، وزیر داخله بریتانیا، گفته است که دولت «با دقت» بحث‌های سایر کشورها، از جمله شرکای اروپایی، را زیر نظر دارد، اما تأکید کرد که هیچ تصمیم نهایی گرفته نشده است.

گفتنی است که بین سال‌های ۲۰۲۲ تا ۲۰۲۴، نزدیک به ۳۰۰۰۰ افغان در بریتانیا درخواست پناهندگی دادند.

طبق قوانین موجود در بریتانیا، دولت قادر به بازگرداندن پناهجویان رد شده به افغانستان نیست زیرا بریتانیا دولت تحت رهبری امارت اسلامی را به رسمیت نمی‌شناسد.

چند روز قبل، حکومت سویدن تأیید کرد که مذاکرات بین کابل و بروکسل را در مورد توافق بازگشت پناهجویان تسهیل کرده است. این توافق قرار است ظرف چند هفته آینده حاصل شود.

رویداد های اخیر

حقانی با نمایندگان کشورهای اشتراک‌کننده در جشنواره کشتی سنتی دیدار کرد

Published

on

خلیفه سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله، با نمایندگان و ورزشکاران کشورهای اشتراک‌کننده در مسابقات بین‌المللی کشتی سنتی در کابل دیدار کرد.

وزارت داخله نوشته که آقای حقانی در این دیدار گفته است: «آمدن ورزشکاران از کشورهای مختلف و تجربه‌ استقبال گرم و مهمان‌نوازی در اینجا نشان می‌دهد که کشور روز‌به‌روز به سوی پیشرفت در حرکت است و پیام صلح و ثبات افغانستان به‌گونه گسترده در حال انتشار است.»

حقانی از ورزشکاران کشورهای اشتراک‌کننده قدردانی کرد و گفت: «ورزشکاران سفیران غیررسمی ورزشی کشورهای خود هستند، بنابراین باید پیام صلح، برادری و تصویر مثبت افغانستان را با خود به کشورهای‌شان منتقل کنند.»

وی همچنان به رهبری اداره المپیک و نمایندگان ورزشکاران افغانستان اطمینان همکاری و حمایت همه‌جانبه را ابراز کرد و از مهمان‌نوازی ورزشکاران خارجی و تنظیم خوب مسابقات نیز ستایش نمود.

گفتنی است که رقابت‌های بین‌المللی کشتی سنتی افغانستان به ابتکار اداره ورزش در شهر کابل آغاز شده است

Continue Reading

رویداد های اخیر

متقی: مذاکرات افغانستان و پاکستان در اورومچی مثبت بود

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی، می‌گوید که مذاکرات اخیر بین افغانستان و پاکستان در اورومچی چین نتایج مثبتی داشته است.

وی در مراسم فراغت انستیتوت دیپلوماسی وزارت امور خارجه، از سیاستمداران، علما، اساتید، نویسندگان و فعالان رسانه‌ای خواست تا با مسائل حساس بین دو کشور همسایه و اسلامی با «مسئولیت‌پذیری» برخورد کنند و از انتشار مطالب غیرمسئولانه خودداری کنند.

متقی تأکید کرد که دیپلوماسی باید مبتنی بر اخلاق و اصول شریعت باشد و افزود که برخی از جوانان بدون آگاهی از عواقب، مطالبی را منتشر می‌کنند که می‌تواند به کشور آسیب برساند.

وی همچنین گفت که هیچ حرکت مخالف مسلحی در سراسر افغانستان وجود ندارد و هیچ گزارشی از حمله به پوسته‌های امنیتی یا تصرف مناطق توسط مخالفان دریافت نشده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کابل به گزارش‌ها از احتمال انتقال افغان‌ها از قطر به کانگو توسط امریکا واکنش نشان داد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان به گزارش‌ها مبنی بر احتمال انتقال حدود ۱۱۰۰ افغان از قطر به کشور افریقایی کانگو واکنش نشان داده است.

عبدالقهار بلخی، سخنگوی این وزارت، روز شنبه در بیانیه‌ای تأکید کرد که افغانستان خانه مشترک همه افغان‌ها است و شهروندان می‌توانند با اطمینان خاطر برگردند.

این وزارت اعلام کرد کسانی که قصد سفر به کشور دیگری را دارند، می‌توانند در زمان مناسب از راه های قانونی و با عزت سفر کنند.

در این بیانیه آمده است که وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق مجاری قونسلی و دوجانبه با کشورها برای حفاظت از حقوق شهروندان افغان در خارج از کشور تعامل کند. در ادامه آمده است که هیچ تهدید امنیتی در داخل افغانستان وجود ندارد و هیچ‌کس مجبور نیست وطن را به دلیل تهدید امنیتی ترک کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!