Connect with us

جهان

وزیر کابینه جنگ اسرائیل استعفا داد

منتشر شده

در

بنی گانتز، چهره میانه‌رو کابینه جنگ حکومت اسرائیل یک‌شنبه (۲۰جوزا) استعفای خود را در اعتراض به برخورد سیاسی حکومت با مسایل استراتژیک و سرنوشت ساز کشور اعلام کرد.

گانتز در یک کنفرانس خبری گفت: «نتانیاهو ما را از حرکت به‌سوی یک پیروزی واقعی باز می‌دارد.»

گانتز، وزیر دفاع پیشین و رقیب اصلی سیاسی نتانیاهو، ماه گذشته از صدراعظم اسرائیل خواست تا تاریخ ۸ جون طرح جدیدی برای اداره غزه پس از پایان جنگ ارائه کند.‌ اما، نتانیاهو ضرب الاجل او را نادیده گرفت.

انتظار می‌رفت گانتز روز شنبه استعفا دهد، اما پس از انتشار خبر آزادی چهار اسرائیلی از بند حماس به تعویق افتاد.

گانتز روز یک‌شنبه گفت که تصمیمات استراتژیک و سرنوشت‌ساز تحت تاثیر مسایل و محاسبات سیاسی در حکومت نتانیاهو است.

بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائیل روز شنبه از گانتز خواست تا در حکومت فعلی اسرائیل بماند. نتانیاهو گفت: «من از بنی گانتز می‌خواهم که حکومت را ترک نکند.»

با رفتن گانتز، نتانیاهو حمایت جناح میانه‌رو را از دست می‌دهد و جایگاه چهره‌های تندرو که خواهان اشغال کامل غزه و جنگ با حزب‌الله در لبنان اند، در کابینه تقویت خواهد شد.

با اینکه نتانیاهو و احزاب متحدش کنترول ۶۴ کرسی از ۱۲۰ کرسی پارلمان اسرائیل را در دست دارند، اما او باید بیشتر به حمایت سیاسی احزاب افراطی ملی‌گرا تکیه کند. اظهارات این سیاستمداران بارها ناراحتی شدید واشنگتن را برانگیخته‌اند.

در حال حاضر، نتانیاهو با درخواست‌های گسترده متحدان غربی اسرائیل و خانواده‌های گروگان‌ها در غزه، برای پایان دادن جنگ و بازگرداندن اسیران مواجه است.

با گذشت هشت‌ماه از آغاز جنگ، اسرائیل هنوز به اهداف اعلام شده خود نرسیده است، زیرا اکثر رهبران ارشد حماس آزاد هستند و بیش از ۱۰۰ گروگان در نزد حماس نگهداری می‌شوند.

ایالات متحده بارها از صدراعظم اسرائیل خواسته است تا یک طرح ملموس پس از جنگ برای غزه ارائه کند.

جو بایدن، رئیس جمهور امریکا، که هفته گذشته پیشنهاد صلح در غزه را ارائه کرد، گفته است که نتانیاهو احتمالاً از طولانی شدن درگیری سود می‌برد.

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه خود بار دیگر توان نظامی ایران را کم‌اهمیت خوانده و گفته است که تهران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند، اما به گفته او «به‌دلیل غرور این کار را انجام نمی‌دهد».

ترمپ در جمع خبرنگاران در قصر سفید مدعی شده است که توان نظامی ایران به حدی کاهش یافته که تنها توان شلیک «سلاح‌های ضعیف» را دارد و تأکید کرده که تهران در ظاهر موضع سخت‌گیرانه دارد، اما در پشت پرده خواهان توافق است.

او همچنان از وضعیت محاصره دریایی و فشارهای امریکا بر بنادر ایران در منطقه تمجید کرده و گفته است این اقدامات به باور او به‌گونه مؤثر در حال نتیجه دادن است.

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش بحران جریان دارد.

Continue Reading

جهان

درگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

Published

on

مقام‌های امنیتی ایالات متحده اعلام کرده‌اند که در پی یک درگیری در نزدیکی قصر سفید، یک فرد مسلح از سوی نیروهای خدمات مخفی هدف قرار گرفته و به شفاخانه انتقال یافته است.

به گفته مسئولان، این حادثه روز دوشنبه زمانی رخ داد که نیروهای گشت‌زنی در محدوده بیرونی قصر سفید، یک فرد «مشکوک» را شناسایی کردند که به‌گفته معاون خدمات مخفی، متیو کوین، به‌نظر می‌رسید سلاح با خود داشته باشد.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این فرد پس از نزدیک شدن نیروهای امنیتی، اقدام به فرار کرده و به‌سوی آنان شلیک کرده است. در نتیجه، نیروهای خدمات مخفی نیز متقابلاً شلیک کرده و وی را زخمی ساخته‌اند.

مقام‌ها افزوده‌اند که این رویداد باعث قرنطینه موقت بخش‌هایی از قصر سفید شد، اما پس از بررسی وضعیت، حالت اضطراری پایان یافته و شرایط دوباره عادی اعلام گردید.

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

مقام‌های امنیتی تأکید کرده‌اند که این فرد در داخل محوطه قصر سفید حضور نداشت و سلاحی نیز از نزد وی به‌دست آمده است. تحقیقات در مورد جزئیات و انگیزه‌های احتمالی این رویداد ادامه دارد.

هم‌زمان، گزارش شده است که دونالد ترمپ هنگام وقوع این رویداد در داخل قصر سفید حضور داشت، اما به وی آسیبی نرسیده و برنامه‌هایش بدون وقفه ادامه یافته است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که نیروهای امنیتی در پایتخت ایالات متحده در روزهای اخیر به‌دلیل رویدادهای مشابه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!