Connect with us

ورزش

پاکستان برای اولین بار طی ۴۰ سال در المپیک مدال طلا گرفت

پس از اینکه آخرین تلاش چوپرا با شکست مواجه شد، ندیم زانو زد و زمین را بوسید. این ورزشکار پاکستانی در المپیک توکیو پنجم شده بود، اما در مسابقات جهانی سال گذشته به مدال نقره رسید.

منتشر شده

در

ارشد ندیم روز پنجشنبه در رشته پرتاب نیزه در بازی‌های المپیک با پیروزی بر مدافع عنوان قهرمانی نیراج چوپرا از هند، مدال طلا گرفت. این اولین بار است که پاکستان پس از سال ۱۹۸۴ در بازی‌های المپیک مدال طلا به دست می‌آورد.

ندیم پس از شکستن ریکارد المپیک در پرتاب دوم خود با ۹۲.۹۷ متر در رتبه ششم فهرست تاریخ قرار گرفت.

ندیم گفت: «هنگامی که نیزه را پرتاب کردم، احساس کردم که از دستم خارج شده است و احساس کردم که ان شاءالله می‌تواند یک ریکارد المپیک باشد.»

پس از اینکه آخرین تلاش چوپرا با شکست مواجه شد، ندیم زانو زد و زمین را بوسید. این ورزشکار پاکستانی در المپیک توکیو پنجم شده بود، اما در مسابقات جهانی سال گذشته به مدال نقره رسید.

پرتاب چوپرا ۸۹.۴۵ متر را طی کرد و او به مدال نقره دست یافت.

چوپرا که با مصدومیت دست و پنجه نرم کرده است، گفت: «من از عملکرد امروزم چندان راضی نیستم و همچنین روش و دوش من آنقدر خوب نبود.»

اندرسن پیترز از گرینادا با پرتاب ۸۸.۵۴ متر مدال برنز گرفت.

نریندرا مودی، صدر اعظم هند پس از کسب نقره توسط چوپرا در شبکه ایکس نوشت: «نیراج چوپرا شخصیت برتری دارد! او بارها و بارها فوق العاده بودن خود را نشان داده است. هند خوشحال است که او با یک موفقیت دیگر در المپیک بازمی‌گردد.»

پیترز در عین حال گفت که حمایت کشور خود را احساس می‌کند.

او گفت: «کل جمعیت، ۱۲۰ هزار نفر در حال حاضر به تلویزیون خود چسبیده اند. جشن می‌گیرند، تشویق می‌کنند.»

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

راشد خان جایگاه شماره ۱ را در رتبه‌بندی توپ‌اندازان کریکت ۵۰ آوره  و ۲۰ آوره حفظ کرد

Published

on

بر اساس آخرین رتبه‌بندی شورای بین‌المللی کریکت، راشد خان، بازیکن افغانستان، جایگاه خود را به عنوان بهترین توپ‌انداز جهان در مسابقات ۵۰ آوره و ۲۰ آوره حفظ کرده است.

راشد خان همچنان با ۷۰۵ امتیاز در صدر رتبه‌بندی توپ اندازان ۵۰ آوره قرار دارد، در حالی که با ۷۵۳ امتیاز، جایگاه شماره ۱ را در جمع توپ اندازان ۲۰ آوره در اختیار دارد.

راشد خان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان در کریکت بین‌المللی است و با توانایی ویکت‌گیری و توپ اندازی عالی خود، نقش کلیدی برای افغانستان در همه فارمت‌های کریکت ایفا می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ۵۰ آوره، جفرا آرچر، توپ‌انداز سریع انگلستان و کشاو مهاراج، توپ‌انداز افریقای جنوبی، به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم پس از راشد خان قرار دارند.

در مسابقات ۲۰ آوره، وارون چاکراوارتی، توپ‌انداز هندی و ابرار احمد، توپ‌انداز پاکستانی از نزدیک‌ترین رقیبان این ستاره افغان هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!