Connect with us

جهان

پاکستان درمهار نمودن شبکه تروریستی حقانی ناکام است- لیون پانیتا

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

مقام های پاکستان این اظهارت وزیر دفاع امریکا را که پاکستان درمبارزه با شبکهء حقانی کامیاب نشده، بشدت رد کرده اند.

وزارت خارجه پاکستان سخنان اخیر لیون پانیتا را خلاف برنامه مذاکره میان دو کشور دانسته است.

به گفته سخنگوی وزارت خارجه پاکستان این سخنان روند مبارزه علیه تروریزم را متضرر می سازد.

سفیر پیشین پاکستان درافغانستان گفته است كه:

شبکه ى حقانی به پاکستان ضررنرسانده و پاکستان حاضر نیست علیه آن اقدام نماید.

حملات روزسه شنبه(۲۲ سنبله) مخالفان مسلح بالای سفارت امریکا و مرکز نظامی قوای ائتلاف در کابل  باعث شد تا ایالات متحده امریکا این حملات را با لحن شدید تقبیح نموده و عاملان  آنرا متعلق به شبکهء حقانی مستقر درپاکستان بخواند.

لیون پانیتا وزیردفاع امریکا، پاکستان را به سهل انگاری درمبارزه علیه شبکهء حقانی مستقر در مناطق قبایلی پاکستان متهم نمود.

وی گفت :

پاکستان درمهار شبکه تروریستی  حقانی ناکام بوده است.

تهمینه جنجوعه سخنگوی وزارت خارجه پاکستان درواکنش به این سخنان وزیر دفاع امریکا گفته است که:

اظهارات وزیر دفاع امریکا روند مبارزه علیه تروریزم را متضرر می سازد .

وى تاكيد نموده كه:

این اظهارات از سوی امریکا خلاف پالیسی مذاکرات میان این دو کشور می باشد.

روند مبارزه علیه تروریزم با این نوع اظهارات متضرر شده درحالیکه این روند ضرورت به همکاری و اعتماد جانبین دارد.”

از سوی دیگر رستم شاه مومند سفیر اسبق پاکستان درافغانستان گفته است:

پاکستان منافع خود را بیشترازمنافع امریکا ترجیح داده ازاین رو بالای شبکهء حقانی عملیات انجام نمی دهد.

رستم شاه مومند تاكيد نموده كه :

شبکهء حقانی هیچگاه به حکومت پاکستان ضرر نرسانده است. پاکستان منافع خویش را نسبت به منافع امریکا ترجیح می دهد، این شبکه حکومت، نظامیان و مردم این کشور را هدف قرار نداده  پس چرا پاکستان بالایش عملیات انجام دهد؟، پاکستان این کار را نخواهد کرد

رستم شاه مومند به رسانه ها گفته كه:

هرگاه پاکستان عملیات را برعلیه این شبکه به راه اندازد آنها به افغانستان پناه برده و دوباره بالای خاک پاکستان حملاتی را انجام می دهد که مثال آن حملات اخیر درمناطق سرحدی پاکستان از سوی طالبان افغان  است

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جهان

پاپ لئو: تأسیس دولت فلسطین تنها راه حل منازعه اسرائیل و فلسطین است

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

Published

on

پاپ لئو، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز یک‌شنبه تأکید کرد که تنها راه حل منازعه طولانی‌مدت میان اسرائیل و مردم فلسطین، تأسیس یک دولت مستقل فلسطینی است و موضع واتیکان در این زمینه را بار دیگر تکرار نمود.

پاپ لئو در جریان نخستین کنفرانس خبری خود، حین پرواز از ترکیه به لبنان، گفت: «همگان می‌دانیم که در حال حاضر اسرائیل هنوز این راه حل را نمی‌پذیرد، اما ما آن را تنها گزینه ممکن می‌بینیم.»

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

پاپ همچنین گفت که با رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، درباره منازعات اسرائیل و فلسطین و جنگ اوکراین و روسیه گفتگو کرده و نقش ترکیه در کمک به پایان این جنگ‌ها را حیاتی دانسته است.

در جریان سفر خود به ترکیه، پاپ هشدار داد که آینده بشریت به دلیل افزایش بی‌سابقه درگیری‌های خونین جهان در خطر است و خشونت به نام دین را محکوم نمود.

پاپ لئو ترکیه را نمونه‌ای از همزیستی مسالمت‌آمیز میان ادیان مختلف دانست و اظهار داشت: «مردم با مذاهب گوناگون می‌توانند با صلح زندگی کنند و این الگویی است که باید در سراسر جهان دنبال شود.»

این سفر پاپ به لبنان تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و پس از آن به روم بازخواهد گشت.

Continue Reading

جهان

تیراندازی در یک فروشگاه در استاکتون، کالیفورنیا ۴ کشته و ۱۴ زخمی برجا گذاشت

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Published

on

رسانه های امریکایی گزارش داده اد که، در پی تیراندازی در یک فروشگاه آیسکریم در شهر استاکتون، کالیفورنیا، چهار نفر جان باخته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند. این حادثه شام شنبه، حوالی ساعت ۶ بعدازظهر در بلاک ۱۹۰۰ جاده لوسیل رخ داد.

مقام‌ها می‌گویند که شواهد اولیه نشان می‌دهد این تیراندازی ممکن است هدفمند بوده باشد و مامورین در حال بررسی تمام انگیزه‌های احتمالی هستند. جزئیات کامل رویداد هنوز در دست تحقیق است.

معاون شاروال استاکتون، جیسون لی، در فیسبوک خود نوشته است که: «از شنیدن خبر تیراندازی در جشن تولد یک کودک بسیار ناراحت و خشمگین شدم. یک فروشگاه آیسکریم نباید مکانی باشد که خانواده‌ها در آن جان خود را تهدید شده ببینند.»

دفتر خدمات اضطراری ایالت کالیفورنیا اعلام کرده که وضعیت را همراه با نیروهای محلی نظارت می‌کند.

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Continue Reading

جهان

گرین کارت اتباع ۱۹ کشور از جمله افغانستان مورد بازنگری قرار می‌گیرد

Published

on

دونالد ترمپ، رییس‌جمهور امریکا، دستور بازنگری گسترده موارد پناهندگی و گرین کارت‌های ارائه شده به شهروندان ۱۹ کشور در دوره بایدن را صادر کرد. این تصمیم پس از تیراندازی یک مهاجر افغان به دو عضو گارد ملی در واشنگتن گرفته شده است.

این در حالیست که اداره خدمات شهروندی و مهاجرت امریکا موقتاً طی مراحل درخواست‌های مهاجرتی مربوط به افغان‌ها را متوقف کرده است.

ترمپ پیش از این خواستار «بازنگری» حضور تمام اتباع افغان که در زمان ریاست جمهوری بایدن وارد ایالات متحده گردیدند، شده بود.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!