Connect with us

رویداد های اخیر

پاکستان می‌گوید آتش‌بس با افغانستان برقرار نیست چون شبه‌نظامیان هنوز هم حمله می‌کنند

منتشر شده

در

وزارت امور خارجه پاکستان می‌گوید که آتش‌بس با افغانستان برقرار نیست چون شهروندان افغان هنوز هم در پاکستان حمله انجام می‌دهند.

طاهر اندرابی، سخنگوی وزارت امور خارجه پاکستان، روز جمعه در یک نشست خبری گفت که هدف توافق آتش‌بس، پایان حملات شبه‌نظامیان در پاکستان بود.

اندرابی گفت: «آتش‌بس بین پاکستان و افغانستان به معنای آتش‌بس متعارف که پس از درگیری یا جنگ بین دو کشور متخاصم برقرار می‌شود، نیست. آتش‌بس پاکستان و افغانستان به این معنی بود که هیچ حمله تروریستی توسط گروه‌های تروریستی نیابتی تحت حمایت افغانستان در داخل پاکستان رخ نخواهد داد.»

وی افزود که از زمان دستیابی به این تفاهم، «حملات تروریستی بزرگی» رخ داده است.

اندرابی خاطرنشان کرد که حملات مربوط به اتباع افغانستان، از جمله حمله‌ای در اسلام‌آباد، باعث می‌شود پاکستان نتواند «نسبت به آتش‌بس بسیار خوش‌بین باشد.»

تنش‌ها میان افغانستان و پاکستان بر سر مسایل امنیتی به گونه بی سابقه افزایش یافته است. حدود یک و نیم ماه قبل، پاکستان در خاک افغانستان حملات هوایی انجام داد و دو طرف در نزدیکی خط دیورند با هم درگیر شدند.

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات در این کشور از سوی گروه‌های شبه‌نظامی در افغانستان سازماندهی می‌شود. امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که پاکستان باید ریشه مشکل ناامنی را در خاک خود جستجو کند.

رویداد های اخیر

کشته شدن سه قاچاقبر مواد مخدر در مرز بدخشان با تاجیکستان

Published

on

احسان‌الله کامگار، سخنگوی قوماندانی امنیه ولایت بدخشان می‌گوید که سه قاچاقبر مواد مخدر در جریان درگیری با نیروهای مرزی تاجیکستان کشته شده‌اند.

به گفته آقای کامگار، این افراد که باشندگان ولسوالی خواهان ولایت بدخشان بودند، دو شب پیش هنگام تلاش برای انتقال مواد مخدر به خاک تاجیکستان، توسط نیروهای مرزی آن کشور شناسایی شده و در پی درگیری مسلحانه میان طرفین، هر سه قاچاقبر جان باختند.

سخنگوی قوماندانی امنیه افزود که بر اساس گزارش قوماندانی امنیه ولسوالی خواهان، اجساد این افراد پس از پایان درگیری به نیروهای سرحدی افغانستان تسلیم داده شده است.

تاکنون جزئیات دقیقی از نوع و مقدار مواد مخدر همراه این افراد در دست نیست و تحقیقات در این زمینه جریان دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

پولیس کابل: یک شهروند چین و شش افغان در انفجار شهرنو جان باختند

Published

on

خالد زدران، سخنگوی پولیس کابل، می‌گوید انفجار امروز (دوشنبه) در یک رستورانت مشترک چینی‌ها و افغان‌ها به نام «چاینیز نودل» در ساحه شهرنو رخ داده است.

به گفته وی، این رستورانت توسط یک تبعه مسلمان چین به نام عبدالمجید، همسر وی و یک شهروند افغان به نام عبدالجبار محمود اداره می‌شد.

عبدالمجید باشنده ایالت شین‌جیانگ چین معرفی شده است. در این رستورانت غذاهای ویژه برای مسلمانان چینی آماده و عرضه می‌شد.

سخنگوی پولیس کابل افزود که در نتیجه این انفجار، یک تبعه چین به نام ایوب که مسلمان بود و شش شهروند افغان جان باخته‌اند و چند تن دیگر زخمی شده‌اند. به گفته او، محل انفجار در نزدیکی آشپزخانه رستورانت بوده است.

زدران تأکید کرد که نوعیت انفجار تا هنوز مشخص نشده و بررسی‌ها و تحقیقات نیروهای امنیتی در این زمینه ادامه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خنثی‌سازی بمب ۵۰۰ کیلویی در هرات

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند.

Published

on

مسئولان اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث از کشف و خنثی‌سازی یک بمب ۵۰۰ کیلویی به‌جامانده از جنگ‌های گذشته در ولسوالی انجیل ولایت هرات خبر دادند.

بر بنیاد معلومات این اداره، پس از تماس شهروندان، ساحه توسط تیم‌های تخنیکی شناسایی شد و نیروهای عملیاتی مؤسسه بین‌المللی هیلوترست با هماهنگی نهادهای مسئول به محل اعزام گردیدند. این تیم‌ها پس از بررسی‌های لازم، بمب را با رعایت کامل اصول ایمنی به یک منطقه غیرمسکونی انتقال داده و به‌گونه مصوون از بین بردند.

گفته می‌شود این بمب زمانی کشف شد که یکی از باشندگان محل هنگام کندن‌کاری برای اعمار خانه مسکونی، به آن برخورد کرده بود. اقدام به‌موقع نهادهای مسئول از وقوع یک فاجعه انسانی احتمالی جلوگیری کرده است.

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث با قدردانی از همکاری شهروندان، از مردم خواسته است در صورت مشاهده هرگونه مواد منفجره یا اشیای مشکوک باقی‌مانده از جنگ‌ها، فوراً موضوع را از طریق شماره‌های عاجل با مسئولان شریک سازند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!