Connect with us

ورزش

پیروزی آرجنتین با گلزنی مسی

منتشر شده

در

تیم ملی آرجنتین که در مرحله مقدماتی این دوره از جام جهانی بر خلاف دوره گذشته، نمایش بسیار خوبی برابر ونزوئلا داشت و با گلزنی لیونل مسی با نتیجه ۳-۰این تیم را شکست داد.

آرجنتین بازی را بهتر آغاز کرد و در اواسط نیمه اول و بعد از خلق یکی دو موقعیت به گل اول خود دست یافت. ارسال زمینی رودریگو دی پائول در مرکز محوطه به نیکو گونزالز رسید و او با ضربه ای دقیق گل اول را به ثمر رساند تا آلبی سلسته با همین یک گل برتری راهی رختکن شود.

آرجنتین در نیمه دوم نیز تیمی هجومی نشان داد و در نهایت در دقیقه ۷۸ به گل دوم هم دست یافت. رودریگو دی پائول باز هم در نقش گل ساز ظاهر شد و این بار آنخل دی ماریای تازه وارد بود که موفق به باز کردن دروازه تیم ملی ونزوئلا شد.

اما دو دقیقه بعد این بار پاس فنی آنخل دی ماریا در محوطه به لیونل مسی رسید. کاپیتان آرجنتین با استپ سینه‌ای تماشایی خود را در موقعیت گلزنی قرار داد و در نهایت با ضربه‌ای دقیق دروازه حریف را باز کرد تا شاگردان لیونل اسکالونی با اقتدار و برتری ۳ـ۰ در دیدار مقابل ونزوئلا به پیروزی دست یابند. آرجنتین در شرایطی مساعد حالا در انتظار قرعه کشی جام جهانی و مشخص شدن نام رقبای خود در تورنمنت پیش رو است. همچنین آرژانتین با این پیروزی به رکورد ۳۰ بازی شکست ناپذیری در تمام رقابت‌ها رسید.

تیم ملی آرجنتین با ۳۸ امتیاز بعد از برازیل ۴۲ امتیازی در رده دوم جدول رده‌بندی قرار دارد.

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ سرخ‌پوشان خوافی استقلال کابل را ۶-۰ شکست داد

Published

on

تیم‌های سرخ‌پوشان خوافی و استقلال کابل امروز (جمعه) در بیست‌وسومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با پیروزی پرگول ۶-۰ سرخ‌پوشان خوافی به پایان رسید.

رضا غلامی، بازیکن سرخ‌پوشان خوافی، در دقیقه چهارم با ضربه سر نخستین گول این تیم را به ثمر رساند.

در دقیقه ۲۱، سهراب افغان دومین گول سرخ‌پوشان خوافی را وارد دروازه استقلال کابل کرد تا نیمه نخست با برتری ۲-۰ این تیم پایان یابد.

در نیمه دوم، سهراب افغان در دقیقه ۴۹ با ضربه سر گول دوم خود و سومین گول تیمش را به ثمر رساند.

یارمحمد نیز در دقیقه ۵۲ چهارمین گول سرخ‌پوشان خوافی را زد.

در ادامه، سرخ‌پوشان خوافی در دقایق ۶۸ و ۷۰ دو گول دیگر به ثمر رساندند تا این دیدار با نتیجه ۶-۰ به سود این تیم پایان یابد.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

لیگ قهرمانان افغانستان؛ آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار به تساوی بدون گول رضایت دادند

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

Published

on

تیم‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه کندهار امروز (جمعه) در بیست‌ودومین دیدار فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان، در استدیوم فدراسیون فوتبال در کابل به مصاف هم رفتند که این دیدار با تساوی بدون گول پایان یافت.

در نیمه نخست، هر دو تیم بازی هجومی و تلاش‌های متعددی برای باز کردن دروازه حریف داشتند؛ اما فرصت‌های ایجادشده به گول تبدیل نشد.

در نیمه دوم نیز تلاش‌های آرمان اف‌سی و عینو مینه برای رسیدن به گول ادامه یافت، اما هیچ‌یک از دو تیم نتوانستند قفل دروازه حریف را باز کنند و بازی با نتیجه ۰-۰ به پایان رسید.

در این دیدار، عینو مینه کندهار ۱۵ خطا مرتکب شد و یک کارت زرد دریافت کرد؛ در مقابل، آرمان اف‌سی ۸ خطا انجام داد و هیچ کارت زرد یا سرخی دریافت نکرد.

آرمان اف‌سی در دیدار بعدی خود روز ۲۸ سپتامبر برابر سرسبز یاشلر به میدان می‌رود و عینو مینه کندهار نیز روز ۲۹ سپتامبر به مصاف طوفان هرات خواهد رفت.

رقابت‌های فصل ششم لیگ قهرمانان افغانستان روشن به‌گونه زنده از تلویزیون آریانا پخش می‌شود.

Continue Reading

ورزش

تیم کریکت نیپال با تفاوت پنج ویکت افغان‌ابدالیان را شکست داد

Published

on

تیم کریکت افغان‌ابدالیان روز جمعه در رقابت‌های کریکت ۲۰آوره بازی‌های آسیایی در جاپان، با تفاوت پنج ویکت دربرابر نیپال شکست خورد.

تیم افغان‌ابدالیان پس از پیروزی در قرعه و انتخاب توپ‌زنی، در ۲۰ آور با از دست دادن هفت ویکت، ۱۰۲ دوش به دست آورد. فیصل‌خان شینوزاده و نجیب‌الله زدران با کسب ۳۰ دوش، بهترین عملکرد را برای افغان‌ابدالیان داشتند.

تیم نیپال هدف تعیین‌شده را در ۱۷.۲ آور تکمیل کرد و با تفاوت پنج ویکت به پیروزی رسید.

با این نتیجه، تیم افغان‌ابدالیان از دو بازی مرحله گروهی دو امتیاز دارد. این تیم پیش از این جاپان را شکست داده بود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!