Connect with us

رویداد های اخیر

چهار سرنشین طیارهٔ سقوط شده روسی در بدخشان زنده پیدا شدند

منتشر شده

در

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده که ۴ عمله طیاره‌ی ناپدید شده این کشور در بدخشان افغانستان زنده‌ هستند. تاس به نقل از سازمان هوانوردی روسیه گزارش داده است که بنا به گزارش‌هایی که از سفارت روسیه در کابل دریافت کرده، گروه‌های محلی نجات طیاره‌ی نوع فالکون ۱۰ را یافته‌اند و ۴ تن از ۶ عمله آن‌ها «زنده هستند و جراحات شدید برداشته‌اند».

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی در شبکه ایکسش نوشته است که تیم‌های نجات نیروی هوایی به منطقه رفته‌اند و طیاره‌ی سقوط شده در منطقه ارزکوه ولسوالی کوف آب بدخشان پیدا شده است.

او افزوده است که ۴ تن از جمله پیلوت توسط تیم نجات زنده نجات داده شده اند، تلاش پيدا کردن سایر عمله هم ادامه دارد.

یک طیاره‌ی روسی حامل ۶ نفر، در بدخشان افغانستان ناپدید شد و گزارش‌های سقوط آن در منطقه مرزی افغانستان با تاجیکستان، منتشر شد.

خبرگزاری تاس روسیه پیشتر به نقل از سازمان هوانوردی روسیه گزارش داد که در ۲۰ جنوری در نزدیکی مرز افغانستان و تاجیکستان، این طیاره ثبت شده در روسیه از رادار ناپدید شد.

تاس به نقل از یک منبع گزارش داده بود که دلیل سقوط طیاره در افغانستان که از نوع فالکون ۱۰بی است، مشکل فنی از کار افتادن موتور بوده است.

این طیاره از میدان هوایی یو تاپو تایلند پرواز کرده و در حال ماموریت خدمات صحی بوده است و مسیر پروازش گایا (هند) – تاشکند (ازبکستان) – ژوکوفسکی (روسیه) بوده است.

بنا به اطلاعات اولیه ۶ تن از جمله ۲ شهروند روسیه در طیاره بودند.

در همین حال، رویترز به نقل از یک خبرگزاری روسی به نام شات به نقل از یک منبع گزارش داده که «حدود ۲۵ دقیقه پیش از ناپدید شدن از صفحه رادار، پیلوت در مورد کم شدن تیل و قصد فرود آمدن در میدان هوایی در تاجیکستان خبر داده است.

شات همچنین گزارش داده که پیلوت در مورد از کار افتادن یک موتور طیاره و بعد موتور بعدی پیش از سقوط صحبت کرده است.

منابع رسمی تاکنون جزئیات گزارش شات را تایید نکرده‌اند.

پیشتر وزارت ترانسپورت و هوانوردی گزارش داد که این طیاره شب گذشته در ولسوالی‌های کران و منجان و زیباک – ولایت بدخشان – ناپدید و سپس سقوط کرده است.

این وزارت گفته است که مسیر این طیاره افغانستان نبوده، بلکه بنابر مشکلات فنی از مسیر منحرف شده است.

مقام‌های محلی در بدخشان همچنین گفته‌اند که محل سقوط منطقه‌ای دورافتاده در بیش از ۲۰۰ کیلومتری فیض‌آباد، مرکز ولایت بدخشان، است و رسیدن به آن حدود ۱۲ ساعت طول می‌کشد.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!