Connect with us

رویداد های اخیر

چین به ارزش ۵.۵ میلیون دالر کمک بشردوستانه به وزارت مهاجرین سپرد

کمک‌های چین مشمول ۸۰ عراده واسطه نقلیه کوچک و بزرگ، خیمه، کمپل و تانکر آب می‌شود که به مهاجران برگشت کننده و بیجا شدگان داخلی توزیع خواهد شد.

منتشر شده

در

وزارت امور مهاجرین و عودت کنندگان یک محموله کمک بشردوستانه چین به ارزش ۴۰ میلیون یوان (۵.۵ میلیون دالر) را تحویل گرفته است.

سرپرست وزارت مهاجرین و عودت کنندگان در مراسمی به همین مناسبت امروز (سه شنبه، ۲۶ سرطان) از این کمک‌ها ابراز خرسندی کرده و گفت این کار در یک شرایط خاص صورت می‌گیرد، زیرا صدها هزار مهاجر به کشور برگشته و به کمک نیاز دارند.

به گفته‌ خلیل الرحمن حقانی، جهان آگاه است که طی چهار دهه، مردم افغانستان مشکلات زیادی را در جنگ و مهاجرت متحمل شده اند.

کمک‌های چین مشمول ۸۰ عراده واسطه نقلیه کوچک و بزرگ، خیمه، کمپل و تانکر آب می‌شود.

سفیر چین در کابل گفت که کشورش به عنوان یک همسایه و یک دوست خوب با افغانستان باقی می‌ماند.

جاو شینگ گفت: «همه ما و شما می‌دانیم که مردم افغانستان طی سالیان متمادی خسارات زیادی را در بخش‌های مختلف و از اثر جنگ، حوادث طبیعی و ترک کشور متحمل شده است. دولت چین همچنان همسایه و یک دوست خوب با افغانستان باقی خواهد ماند. اولین محموله کمک‌های بشری که شامل وسایط نقلیه کوچک و بزرگ، خیمه و کمپل به ارزش ۴۰ میلیون یوان چینی می‌باشد برای کمک به مهاجران افغان تسلیم این وزارت گردید.»

به گفته آقای جاو شینگ، با وجود کمبودی‌ها، این کمک‌ها تا حدی پاسخگوی مشکلات می‌باشد و منعکس کننده احساسات مردم چین به مردم افغانستان است.

کشور چین بر علاوه ارائه کمک‌های بشری، پروژه های بزرگ را نیز به اجرا گذاشته است. سفیر چین در کابل گفت که بیجینگ به همکاری جامعه جهانی از مردم افغانستان حمایت خواهد کرد تا به خودکفایی برسند.

 

مطالب مرتبط:

چین و پاکستان: امارت اسلامی اجازه ندهد از خاک افغانستان برای فعالیت‌های تروریستی استفاده شود

متقی: تحولات اخیر در منطقه ایجاب می‌کند که افغانستان و چین با هماهنگی کامل به همکاری خود ادامه دهند

رویداد های اخیر

لوی درستیز: ارتش امارت اسلامی به پای خود ایستاده است

Published

on

محمد فصیح‌الدین فطرت، لوی درستیز قوای مسلح می‌گوید که در چهار سال گذشته، نیروهای ارتش امارت اسلامی در دفاع و حفاظت از افغانستان هیچ‌گونه تردیدی به خود راه نداده‌اند و امروز ارتش کشور به پای خود ایستاده است.

براساس خبرنامه وزارت دفاع، آقای فطرت این اظهارات را در نشستی با نمایندگان رسانه‌ها، تحلیلگران سیاسی و شماری از مسئولان کشور به‌منظور هماهنگی و تقویت همکاری‌ها بیان کرده و افزوده است: «ملت‌هایی که نمی‌توانند به پای خود بایستند و به دیگران متکی باشند، حتی اگر رشد کنند، قادر به پیشرفت واقعی نخواهند بود.»

فطرت همچنان از نقش رسانه‌ها در تأمین امنیت و همراهی با نیروهای دفاعی کشور قدردانی کرد و تصریح کرد: «ما و شما به‌عنوان فرزندان این سرزمین، باید دست‌به‌دست هم بدهیم و کشور را با هم بسازیم، به نیروهای خود افتخار کنیم و در آبادانی کشور با تمام توان تلاش نماییم. ما ارتشی را ایجاد کرده‌ایم که از شرف، تمامیت ارضی و مرزهای کشور دفاع می‌کند و پاسدار آزادی ماست.»

او تاکید کرد که امارت اسلامی در تلاش است تا ارتش مجهز به سلاح‌های مدرن تشکیل دهد تا در هر شرایطی از خاک کشور دفاع نماید.

وی بیان نمود که ارتش کشور به مردم ثابت کرده که هر کسی با نیت سوء به این سرزمین بنگرد، با پاسخ قاطع و شجاعانه مواجه خواهد شد و به همسایگان نیز ثابت شده است که هرگونه تجاوز به افغانستان، پاسخ چندین‌برابری در پی خواهد داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صحت‌ عامه در نشست سازمان صحی جهان پیرامون طب سنتی در هند اشتراک کرد

Published

on

نورجلال جلالی، وزیر صحت‌ عامه امارت اسلامی در جریان سفر رسمی‌اش به هند، در دومین نشست سازمان صحی جهان در مورد طب سنتی اشتراک کرده است.

وزارت صحت عامه امروز (پنجشنبه) در خبرنامه‌ای نوشته است که این نشست با حضور نمایندگان حدود ۱۰۰ کشور، وزرای صحت ۲۳ کشور جهان، متخصصان مسلکی از کشورهای مختلف و مسئولان حوزه‌های مختلف سازمان صحی جهان در هند برگزار شد.

در این نشست، پیرامون معیاری‌سازی طب سنتی، آموزش افراد فعال در این بخش، به رسمیت شناختن طب سنتی به‌عنوان یک واقعیت، و شریک‌سازی تجارب کشورها در این زمینه بحث شده است.

وزارت صحت عامه هدف از اشتراک در این کنفرانس را معیاری‌سازی طب سنتی در افغانستان عنوان کرده و افزوده است که این بخش از چندین دهه بدین‌سو به‌گونه غیرمعیاری و بدون نصاب و اصول مشخص تطبیق می‌شود، اما اخیراً روند تنظیم و سازمان‌دهی آن سرعت گرفته است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افزایش همکاری‌های تجاری و مالی دیجیتال میان افغانستان و قرغیزستان

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

Published

on

در ادامه تلاش‌ها برای تقویت روابط اقتصادی، عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزراء امارت اسلامی افغانستان، با هیأتی بلندپایه به رهبری بخت سیدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، دیدار کرد. این دیدار بر ارتقای تجارت دوجانبه و دیجیتال‌سازی خدمات مالی متمرکز بود.

دراین دیدار آقای حنفی بر آمادگی افغانستان برای گسترش همکاری‌ها با قرغیزستان تأکید کرد و نیاز به ایجاد کانال‌های اداری و بانکی الکترونیکی میان دو کشور را برجسته ساخت.

وزیر قرغیزستان، سیدیکوف، ضمن اطمینان از ادامه کمک‌های بشردوستانه به افغانستان، تمایل کشورش برای همکاری در حوزه‌های حکومت‌داری الکترونیک، چاپ اوراق بهادار و سیستم‌های پرداخت الکترونیک را اعلام کرد.

این ملاقات گامی مهم در مسیر توسعه همکاری‌های اقتصادی و دیجیتال میان دو کشور منطقه‌ای قلمداد می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!