Connect with us

رویداد های اخیر

چین خواهان حفاظت اتباع خود در تاجکستان پس از حمله مرزی شد

دفتر ریاست‌جمهوری تاجکستان اعلام کرده است که در دو حادثه تیراندازی اخیر، پنج نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شده‌اند.

منتشر شده

در

چین از دولت تاجکستان خواسته است که «تمام اقدامات لازم» را برای حفاظت از شهروندان و شرکت‌های چینی در مناطق مرزی جنوب این کشور به کار گیرد، پس از آن‌که هفته گذشته چند کارگر چینی در حمله‌ای، کشته شدند.

دفتر ریاست‌جمهوری تاجکستان اعلام کرده است که در دو حادثه تیراندازی اخیر، پنج نفر کشته و پنج نفر دیگر زخمی شده‌اند. رئیس‌جمهور امامعلی رحمان اقدامات غیرقانونی و تحریک‌آمیز را محکوم کرده و دستور داده است تا مقامات امنیتی اقدام کنند و از تکرار چنین حوادثی جلوگیری شود.

در همین حال، سفیر چین در دوشنبه با وزیر خارجه تاجکستان، سراج‌الدین مهرالدین، و یک مقام ارشد امنیتی این کشور تماس گرفته و خواستار تضمین امنیت شهروندان و پروژه‌های چینی شد. دفتر سفارت چین اعلام کرد که تاجکستان وعده داده است «اقدامات امنیتی خود را فوراً ارتقا داده و از حداکثر ظرفیت قانونی برای حفاظت از شهروندان و مؤسسات چینی استفاده کند».

کارگران چینی در تاجکستان در پروژه‌های معدنی و ساختمانی فعالیت دارند و این کشور به همراه سایر کشورهای آسیای مرکزی، در تلاش برای بهبود روابط تجاری و اقتصادی با افغانستان است؛ هرچند نگرانی‌های امنیتی همچنان ادامه دارد. وزارت خارجه افغانستان نیز کشته شدن سه کارگر چینی را محکوم کرده و مسئولان حمله را «افرادی که به دنبال ایجاد بی‌نظمی و بی‌اعتمادی در منطقه هستند» خوانده و آماده همکاری اطلاعاتی و فنی برای شناسایی عاملان این حادثه شده است.

رویداد های اخیر

والی هرات: ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی به‌زودی تکمیل می‌شود

Published

on

مولانا اسلام‌جار، والی هرات، در ادامه بررسی فعالیت‌های خط آهن هرات–خواف، از روند پیشرفت کار پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان در این ولایت بازدید کرد.

براساس خبرنامه دفتر والی هرات، آقای اسلام‌جار در بازدید از بخش‌های مختلف این پروژه، هدایات و راهنمایی‌های لازم را برای تسریع روند اجرایی آن با مسئولان مربوطه در میان گذاشت.

او خاطرنشان کرد که ایستگاه خط آهن رباط‌ پریان با معیارهای جهانی ساخته می‌شود و با تکمیل آن در آینده نزدیک، خط آهن تا رباط‌ پریان امتداد خواهد یافت.

همچنان مسئولان پروژه ساخت ایستگاه رباط‌ پریان با تأکید بر تسریع کار، اطمینان دادند که این ایستگاه به‌زودی به بهره‌برداری سپرده می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر صنعت و تجارت با همتای‌ بلاروسی‌اش درباره خریداری تیل دیزل و پطرول گفتگو کرد

Published

on

نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی در دیدار با آندری یوگنیویچ کوزنیتسوف، وزیر صنایع بلاروس در مورد بلندبردن سطح دادوستد میان دو کشور و خریداری تیل دیزل و پطرول از این کشور گفتگو کرده است.

آقای عزیزی این مطلب را در سفر خود به ازبکستان به وزیر صنایع بلاروس مطرح کرده است.

براساس خبرنامه وزارت صنعت و تجارت کشور، آقای عزیزی از سرمایه‌گذاران بلاروس دعوت نمود تا با استفاده از فرصت‌های سرمایه‌گذاری در افغانستان به ویژه در سکتور ادویه سرمایه‌گذاری کنند.

خبرنامه افزوده است که در نتیجه دو طرف روی ایجاد تیم کاری به سطح معینان دو وزارت توافق کردند تا پیرامون موضوعات مورد بحث در این ملاقات به خصوص افزایش میزان تجارت دو کشور گفتگو نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

مجاهد ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده را با «جدیت» رد کرد

Published

on

سخنگوی امارت اسلامی افغانستان در واکنش به گزارش تازه انستیتوت خاورمیانه گفته که ادعای ارتباط اعضای امارت اسلامی با گروه القاعده نادرست است و آن را با «جدیت» رد کرده است.

ذبیح‌الله مجاهد در یک پیام صوتی در واکنش به گزارش‌های رسانه‌ای درباره یک پروژه تحلیلی در حال اجرا از سوی انستیتوت خاورمیانه که بیش از ۱۲۰۰ مقام امارت اسلامی را نقشه‌برداری کرده، افزوده است که امارت اسلامی نیازی ندارد با گروه‌های فرامرزی ارتباط داشته باشد.

مجاهد تصریح کرده است که چنین گزارش‌هایی با هدف مغشوش‌ساختن اذهان مردم و ایجاد تبلیغات منفی علیه امارت اسلامی منتشر می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!