Connect with us

جهان

کانادا به خانواده‌های جان باخته‌گان طیاره اوکراینی غرامت تعیین کرد

منتشر شده

در

خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که یک محکمه در کانادا به خانواده‌های شش تن که از اثر سقوط طیاره در ایران جان باخته بودند ۱۰۷ میلیون دالر کانادایی غرامت تعیین کرده است.

این درحالی است که ایران در جنوری ۲۰۲۰ یک طیاره اوکراینی را هدف قرار داد که در نتیجه آن ۱۷۶ تن بشمول ۵۵ شهروند کانادایی و ۳۳ ساکن دایمی آن کشور جان باختند.

مارک آرنولد، یک وکیل مدافع کانادایی در اعلامیه‌ای گفته است:”شش عضو خانواده که توسط محکمه انتاریو غرامت دریافت کردند، همسر، خواهر و برادر، فرزندان، خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌های‌شان را در پرواز ۷۵۲ از دست دادند. آنها یک شکایت مدنی علیه ایران و سایر مقام‌های که مقصر این حادثه بودند تنظیم کرده اند.”

این وکیل مدافع گفته که کانادا به دنبال مصادره کردن دارایی‌های ایران در کانادا و خارج ازآن کشور است.

وی افزود که ایران در کشورهای دیگر تانکرهای نفتی دارد و تیم او به دنبال آن است تا هر آنچه را که می‌تواند برای پرداخت بدهی خانواده‌ها به دست آورد.

این تصمیم در آواخر ماه دسامبر اخذ شده و روز دوشنبه توسط آرنولد اعلام شد.

این درحالی است که یک تیم صحی کانادا در اوسط سال ۲۰۲۱ گزارشی تهیه کرده بود که ایران را به بی کفایتی و بی‌احتیاطی در مورد سقوط طیاره مسافربری اوکراینی متهم کرد، اما ایران این گزارش را سیاسی خوانده است.

ایران اعتراف کرد که این طیاره مسافربری را اندکی پس از برخاستن از تهران در جنوری ۲۰۲۰ به گونه اشتباهی سرنگون کرده است.

جهان

پاپ لئو: تأسیس دولت فلسطین تنها راه حل منازعه اسرائیل و فلسطین است

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

Published

on

پاپ لئو، رهبر کاتولیک‌های جهان، روز یک‌شنبه تأکید کرد که تنها راه حل منازعه طولانی‌مدت میان اسرائیل و مردم فلسطین، تأسیس یک دولت مستقل فلسطینی است و موضع واتیکان در این زمینه را بار دیگر تکرار نمود.

پاپ لئو در جریان نخستین کنفرانس خبری خود، حین پرواز از ترکیه به لبنان، گفت: «همگان می‌دانیم که در حال حاضر اسرائیل هنوز این راه حل را نمی‌پذیرد، اما ما آن را تنها گزینه ممکن می‌بینیم.»

وی افزود که واتیکان به عنوان دوست اسرائیل تلاش می‌کند نقش میانجی‌گر را ایفا کند تا دو طرف بتوانند به راه حلی عادلانه دست یابند.

پاپ همچنین گفت که با رئیس‌جمهور ترکیه، رجب طیب اردوغان، درباره منازعات اسرائیل و فلسطین و جنگ اوکراین و روسیه گفتگو کرده و نقش ترکیه در کمک به پایان این جنگ‌ها را حیاتی دانسته است.

در جریان سفر خود به ترکیه، پاپ هشدار داد که آینده بشریت به دلیل افزایش بی‌سابقه درگیری‌های خونین جهان در خطر است و خشونت به نام دین را محکوم نمود.

پاپ لئو ترکیه را نمونه‌ای از همزیستی مسالمت‌آمیز میان ادیان مختلف دانست و اظهار داشت: «مردم با مذاهب گوناگون می‌توانند با صلح زندگی کنند و این الگویی است که باید در سراسر جهان دنبال شود.»

این سفر پاپ به لبنان تا روز سه‌شنبه ادامه خواهد داشت و پس از آن به روم بازخواهد گشت.

Continue Reading

جهان

تیراندازی در یک فروشگاه در استاکتون، کالیفورنیا ۴ کشته و ۱۴ زخمی برجا گذاشت

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Published

on

رسانه های امریکایی گزارش داده اد که، در پی تیراندازی در یک فروشگاه آیسکریم در شهر استاکتون، کالیفورنیا، چهار نفر جان باخته و ۱۴ نفر دیگر زخمی شدند. این حادثه شام شنبه، حوالی ساعت ۶ بعدازظهر در بلاک ۱۹۰۰ جاده لوسیل رخ داد.

مقام‌ها می‌گویند که شواهد اولیه نشان می‌دهد این تیراندازی ممکن است هدفمند بوده باشد و مامورین در حال بررسی تمام انگیزه‌های احتمالی هستند. جزئیات کامل رویداد هنوز در دست تحقیق است.

معاون شاروال استاکتون، جیسون لی، در فیسبوک خود نوشته است که: «از شنیدن خبر تیراندازی در جشن تولد یک کودک بسیار ناراحت و خشمگین شدم. یک فروشگاه آیسکریم نباید مکانی باشد که خانواده‌ها در آن جان خود را تهدید شده ببینند.»

دفتر خدمات اضطراری ایالت کالیفورنیا اعلام کرده که وضعیت را همراه با نیروهای محلی نظارت می‌کند.

مقام‌ها از مردم خواسته‌اند که اگر اطلاعاتی در مورد این حادثه دارند، با مقامات تماس بگیرند تا تحقیقات ادامه یابد.

Continue Reading

جهان

گرین کارت اتباع ۱۹ کشور از جمله افغانستان مورد بازنگری قرار می‌گیرد

Published

on

دونالد ترمپ، رییس‌جمهور امریکا، دستور بازنگری گسترده موارد پناهندگی و گرین کارت‌های ارائه شده به شهروندان ۱۹ کشور در دوره بایدن را صادر کرد. این تصمیم پس از تیراندازی یک مهاجر افغان به دو عضو گارد ملی در واشنگتن گرفته شده است.

این در حالیست که اداره خدمات شهروندی و مهاجرت امریکا موقتاً طی مراحل درخواست‌های مهاجرتی مربوط به افغان‌ها را متوقف کرده است.

ترمپ پیش از این خواستار «بازنگری» حضور تمام اتباع افغان که در زمان ریاست جمهوری بایدن وارد ایالات متحده گردیدند، شده بود.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!