اخبار ساحوی
کرزی: حضور نیروهای پس از سال 2014 مشروط بر منافع ملی کشور خواهد بود
رییس جمهورکرزی حضور قوای نظامی کشور های که را میخواهند پس از سال 2014 میلادی در افغانستان باقی بمانند مشروط بر منافع ملی کشور میداند.
آقای کرزی با تاکید بر این مسأله یاد آور شد که ” اگر حضور کشور های که میخواهند پس از سال 2014 در افغانستان بمانند به خیر و منافع افغانستان باشد با آنها قبول میکنیم ولی از هرگاه به نفع افغانستان نباشد برایشان اجازه نخواهیم داد.
آقای كرزی در نشست سالانه سفیران و جنرال قنسل های افغان در كشورهای مختلف بر موفقیت سیاست خارجی تاكید نمود و گفت، حفظ روابط دوستانه با تمامی كشور های جهان ادامه خواهد داشت.
رییس جمهور کرزی دراین نشست با اشاره به نگرانی ها و سرو صدا های بلند شده از جانب مردم نسبت به وضعیت امنیتی افغانستان پس از سال 2014 گفت: انتقال قدرت و سپردن تامین امنیت به نیروهای افغان پس از سال 2014 میلادی سبب تامین امنیت در کشور و بهبودی وضعیت مردم خواهد شد.
رییس جمهور كرزی از پاكستان خواست تا در حفظ روابط نیك با افغانستان گام های عملی بردارد. وی گفت :” دوستی ما در حال حاضر یک طرفه است امید وار استیم که حکومت دوست و برادر پاکستان ما همین دوستی و برادری که ما آروز داریم به همین پیمانه و به همین سرعت همرای ما در تماس شوند و این دوستی را یک جامعه حقیقی بدهند”.
رییس جمهور افغانستان از سفیران و دیپلومات های كشورش خواست تا هویت تاریخی افغانستان را درجهان باز گو كنند و در مورد مخالفت های درونی كه وجود دارد دید گاه نداشته باشند.
نشست سفیران و جنرال قنسل های افغان برای پنج روز ادامه خواهد داشت و در این نشست دیپلومات های افغان مقیم كشورهای مختلف در مورد چگونگی سیاست خارجی افغانستان و بهبودی این وضع، بحث و گفتگو میكنند.
گفته میشود که در نظر است رییس جمهوری افغانستان در ماه آینده به امریكا سفر کند.