Connect with us

جهان

کشته شدن سه تن در حملات هوایی روسیه بر شهر کیف اوکراین

وزارت دفاع روسیه صبح یک‌شنبه چهارم جوزا اعلام کرد که نیروهای سیستم دفاع هوایی این کشور موفق شدند حدود ۹۵ طیاره بدون سرنشین اوکراینی را طی چهار ساعت رهگیری یا منهدم کنند.

منتشر شده

در

هم‌زمان با افزایش تنش‌ها در جبهه جنگ اوکراین، مسکو و کی‌یف صبح یک‌شنبه هدف حملات طیاره‌های بدون سرنشین قرار گرفتند.

مقام‌های اوکراینی از کشته شدن سه نفر و مجروح شدن دست‌کم ۱۱ نفر در پایتخت خبر دادند. در مقابل، وزارت دفاع روسیه از رهگیری حدود ۱۰۰ طیاره بدون سرنشین اوکراینی، و توقف فعالیت سه میدان هوایی مسکو در پی این حمله‌ها خبر دادند.

رویترز همچنین به نقل از مقام‌های اوکراینی گزارش کرد که در جریان حمله طیاره بدون سرنشین روسیه به شهر کی‌یف، یک مجتمع مسکونی پنج‌طبقه در مرکز شهر هدف قرار گرفت که منجر به آتش‌سوزی شد.

از سوی دیگر، وزارت دفاع روسیه صبح یک‌شنبه چهارم جوزا اعلام کرد که نیروهای سیستم دفاع هوایی این کشور موفق شدند حدود ۹۵ طیاره بدون سرنشین اوکراینی را طی چهار ساعت رهگیری یا منهدم کنند. این وزارت‌خانه در بیانیه‌ای افزود که برخی از این طیاره های بدون سرنشین به سمت مسکو در حرکت بودند.

سرگئی سوبیانین، والی مسکو، در پیامی در تلگرام اعلام کرد که شمار طیاره‌های بدون سرنشین منهدم‌شده یا رهگیری‌شده در اطراف پایتخت به ۱۲ فروند رسید.

شدت این حمله‌ها باعث شد سه میدان هوایی اصلی مسکو برای مدتی تعطیل شوند و پروازها به حالت تعلیق درآید.

مقام‌های محلی در شهرهای تولا در مرکز روسیه و تْوِر در شمال‌غرب مسکو نیز از سرنگونی طیاره‌های بدون اوکراینی توسط سیستم دفاع هوایی خبر داده‌اند.

در همین حال، در شمال‌شرق اوکراین، ایهور ترخوف، والی خارکیف، اعلام کرد که طیاره‌های بدون روسیه به سه منطقه از این شهر حمله کردند و یک واحد تجارتی را هدف قرار دادند. به گفته او، پرواز شماری از طیاره های بدون سرنشین در آسمان این شهر تا مدتی طولانی ادامه داشت.

درهمین حال، مقامات رسمی کی‌یف از زخمی شدن دست‌کم ۱۵ نفر در «حمله سنگین» روسیه خبر داده است.

بر اساس گزارش‌های منتشر شده در کانال‌های تلگرامی، حمله هوایی به بندر اودسا در حاشیه دریای سیاه منجر به وقوع آتش‌سوزی شده، اما هنوز مقام‌های رسمی درباره این حادثه اظهار نظری نکرده‌اند.

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading

جهان

هشدار گوترش درباره فروپاشی مالی سازمان ملل

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

Published

on

سرمنشی سازمان ملل به سران کشور‌ها هشدار داد که بودجه این سازمان رو به اتمام بوده و با بحران مالی شدید مواجه است.

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل، در نامه‌ای به نماینده کشور‌ها نوشت: «بحران در حال عمیق‌تر شدن است، اجرای برنامه‌ها را تهدید می‌کند و خطر فروپاشی مالی را به همراه دارد؛ و اوضاع در آینده نزدیک بدتر خواهد شد.»

گوترش با هشدار نسبت به اینکه نقدینگی ممکن است تا ماه جولای تمام شود، گفته است: «یا همه کشور‌های عضو به تعهدات خود برای پرداخت کامل و به موقع عمل کنند؛ یا کشور‌های عضو باید قوانین مالی خود را به طور اساسی اصلاح کنند تا از فروپاشی مالی قریب‌الوقوع جلوگیری شود.»

سازمان ملل متحد ماه‌ها است که با بحران نقدینگی رو‌به‌رو است. در همین حال، واشنگتن پرداخت بودجه داوطلبانه به اداره‌های این سازمان را کاهش داده و از پرداخت‌های اجباری به بودجه‌های عادی و صلح سازمان ملل متحد خودداری کرده است.

Continue Reading

جهان

تصادف مرگبار دو ریل در اسپانیا؛ دست‌کم ۲۱ نفر کشته شدند

وزیر حمل و نقل اسپانیا، اسکار پونته، علت دقیق حادثه را نامعلوم خواند و گفت خروج ریل از خط در مسیر مستقیم بسیار عجیب است، چرا که این مسیر اخیراً بازسازی شده بود.

Published

on

یک ریل در جنوب اسپانیا از خط خارج شد و به ریل دیگری که در مسیر مخالف حرکت می‌کرد برخورد کرد، حادثه‌ای که به گفته منابع پولیس منجر به کشته شدن دست‌کم ۲۱ نفر شد. این تصادف روز یک‌شنبه در نزدیکی شهر آداموز در ایالت کوردوبا، حدود ۳۶۰ کیلومتر جنوب مادرید رخ داد.

به گزارش منابع خبری، حدود ۴۰۰ مسافر در دو ریل حضور داشتند که بیشتر آنان شهروندان اسپانیا بودند و به سفرهای آخر هفته بازمی‌گشتند.

به گفته مقام‌های محلی، اکثر کشته‌ها و زخمی‌ها در دو غرفه نخست ریل بوده‌اند که پس از برخورد با ریل از خط خارج شد و به پایین سقوط کرد. نخستین غرفه دارای ۳۷ نفر و دومین غرفه ۱۶ نفر مسافر بوده است.

ریل که از مالاگا به مادرید در حرکت بود، بیش از ۳۰۰ مسافر داشت و پس از خروج از خط با ریل دیگر برخورد کرد. رئیس آتش‌نشانی کوردوبا اعلام کرد که عملیات نجات به دلیل پیچیدگی و گیر کردن افراد در غرفه‌های خراب‌شده بسیار دشوار است و هنوز برخی مسافران در غرفه‌ها گیرمانده‌اند.

وزیر حمل و نقل اسپانیا، اسکار پونته، علت دقیق حادثه را نامعلوم خواند و گفت خروج ریل از خط در مسیر مستقیم بسیار عجیب است، چرا که این مسیر اخیراً بازسازی شده بود.

صدراعظم اسپانیا، پدرو سانچز، برنامه کاری روز دوشنبه خود را برای رسیدگی به این رویداد لغو کرد و پادشاه و ملکه کشور نیز با نگرانی تحولات را دنبال می‌کنند. شرکت‌های این دو ریل نیز ضمن ابراز تاسف عمیق، اعلام کردند که تمام اقدامات اضطراری را برای کمک به مسافران و خانواده‌های آنان به کار گرفته‌اند.

تمام خدمات ریلی بین مادرید و آندلس به حالت تعلیق درآمده است و عملیات نجات همچنان ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!