Connect with us

صحت

کمپاین چهار روزه واکسین پولیو در سراسر افغانستان آغاز شد

منتشر شده

در

کمپاین ملی تطبیق واکسین پولیو از امروز، دوشنبه، ۳۰ سنبله، در سراسر افغانستان آغاز شد.

این کمپاین چهار روز ادامه خواهد داشت و قرار است در جریان آن حدود ۱۲ میلیون و ۷۷۰ هزار کودک زیر پنج سال در برابر مرض پولیو واکسین شوند.

مسئولان هدف از اجرای این کمپاین را تقویت محافظت کودکان در برابر پولیو و جلوگیری از گسترش ویروس این بیماری عنوان کرده‌اند.

با این حال، در زون جنوب کشور، کمپاین واکسین پولیو برای بهبود روند تطبیق، یک روز دیرتر و از روز سه‌شنبه آغاز خواهد شد.

بر اساس معلومات ارائه‌شده، در سال جاری تاکنون یک کمپاین ملی و دو کمپاین فرعی پولیو اجرا شده و کمپاین کنونی چهارمین کمپاین سال جاری است. در کنار این کمپاین‌ها، برنامه‌های محدود در سطح مناطق و فعالیت‌های آگاهی‌دهی عامه نیز اجرا شده است.

مسئولان می‌گویند برخی نمونه‌های محیطی مرتبط با ویروس پولیو مثبت شناسایی شده است؛ اما تاکنون هیچ مورد انسانی پولیو از سوی وزارت صحت عامه تأیید نشده است.

به گفته مسئولان، بررسی موارد مشکوک ادامه دارد و پس از تکمیل بررسی‌ها و به‌دست آمدن شواهد لازم، معلومات مربوط به وضعیت موارد انسانی با مردم شریک خواهد شد.

صحت

آغاز دور تازه واکسین پولیو در افغانستان؛ ۱۲.۷ میلیون کودک تاکنون واکسین شده‌اند

Published

on

نهاد افغانستان عاری از پولیو اعلام کرده است که دور جدید کارزار واکسیناسیون بیماری فلج اطفال (پولیو) روز دوشنبه، ۲ نومبر، برابر با ۱۱ عقرب، در سراسر کشور آغاز می‌شود.

بر اساس خبرنامه این نهاد، کارزار واکسیناسیون در زون جنوب کشور با یک روز تأخیر، روز سه‌شنبه، ۳ نومبر، برابر با ۱۲ عقرب، آغاز خواهد شد.

در همین حال، صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) اعلام کرده است که در جریان تلاش‌های واکسیناسیون در افغانستان، تاکنون ۱۲.۷ میلیون کودک در برابر بیماری فلج اطفال واکسینه شده‌اند.

یونیسف تأکید کرده است که با وجود پیشرفت‌ها در روند واکسیناسیون، تلاش‌ها برای ریشه‌کن‌سازی کامل بیماری پولیو در افغانستان همچنان ادامه دارد.

فلج اطفال یک بیماری ویروسی خطرناک و به‌شدت واگیر است که بیشتر کودکان زیر پنج سال را تهدید می‌کند و می‌تواند باعث فلج دایمی شود.

نهادهای صحی از خانواده‌ها خواسته‌اند تا با همکاری تیم‌های واکسیناسیون، کودکان خود را در برابر این بیماری محافظت کنند.

Continue Reading

صحت

افزایش نگرانی‌ها از گسترش پولیو؛ افغانستان عاری از پولیو بر واکسیناسیون کودکان تأکید کرد

افغانستان و پاکستان تنها کشورهای جهان‌اند که ویروس پولیو هنوز به‌طور کامل در آن‌ها ریشه‌کن نشده است.

Published

on

هم‌زمان با روز جهانی مبارزه با پولیو، نهاد افغانستان عاری از پولیو از خانواده‌ها خواسته است تا با واکسین‌کردن کودکان‌شان، در جلوگیری از گسترش این بیماری و ریشه‌کن‌سازی آن در کشور سهم بگیرند.

نهاد افغانستان عاری از پولیو روز شنبه، ۲ عقرب، در پیامی به مناسبت روز جهانی مبارزه با این بیماری، بر ادامه تلاش‌ها برای محو کامل ویروس پولیو در افغانستان تأکید کرده است.

این نهاد گفته است که هر کودک حق دارد بدون خطر ابتلا به پولیو رشد کند و خانواده‌ها می‌توانند با واکسین‌کردن کودکان‌شان، در تأمین آینده‌ای عاری از این بیماری نقش مهمی ایفا کنند.

روز جهانی مبارزه با پولیو همه‌ساله در ۲۴ اکتوبر با هدف افزایش آگاهی عمومی و تقویت تلاش‌های جهانی برای ریشه‌کن‌سازی این بیماری گرامی داشته می‌شود.

افغانستان و پاکستان تنها کشورهای جهان‌اند که ویروس پولیو هنوز به‌طور کامل در آن‌ها ریشه‌کن نشده است.

در همین حال، سازمان جهانی صحت پیش‌تر از ثبت شش مورد جدید ابتلا به ویروس پولیو در افغانستان خبر داده بود. بر بنیاد گزارش این سازمان، شمار موارد ثبت‌شده پولیو در کشور از آغاز سال جاری میلادی تاکنون به ۴۲ مورد رسیده است.

کارشناسان صحت عامه واکسیناسیون را یکی از مهم‌ترین راه‌های جلوگیری از ابتلا به پولیو می‌دانند و بر همکاری خانواده‌ها با کمپاین‌های واکسیناسیون تأکید می‌کنند.

Continue Reading

صحت

ازبیکستان و یونیسف بر تسهیل تأمین دوا به افغانستان تأکید کردند

Published

on

مسئولان اداره توسعه صنایع طبی و دواسازی ازبیکستان با نمایندگان صندوق حمایت از کودکان سازمان ملل متحد (یونیسف) در افغانستان و نمایندگان شرکت‌های دواسازی ازبیکستان دیدار و درباره همکاری‌ها و فرصت‌های تأمین دوا به افغانستان گفتگو کرده اند.

در این نشست که در ازبیکستان برگزار شد، طرف‌ها درباره فراهم‌سازی دسترسی به پلتفرم‌های بین‌المللی خرید محصولات دوایی تولیدشده در ازبیکستان، رعایت معیارهای بین‌المللی کیفیت و تقویت همکاری‌های منطقه‌ای بحث کردند.

همچنان، شفافیت در روند خرید دوا، مراحل داوطلبی، میکانیزم عقد توافق‌نامه‌های دوجانبه و فرصت‌های تأمین دوا به افغانستان از موضوعات مورد بحث این نشست بود.

به بر بنیاد گزارش‌ها، هیأت ازبیکستان و نمایندگان یونیسف از شهرک تخصصی صنایع دواسازی «بایوفارما سیتی» در حال ساخت در تاشکند و پوهنتون تخنیکی دواسازی بازدید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!