Connect with us

رویداد های اخیر

 کمک‌رسانی بنیاد بیات به خانواده‌های نیازمند در کابل

منتشر شده

در

در حالی‌ که تنش‌ها میان افغانستان و رژیم نظامی پاکستان افزایش یافته، بنیاد بیات به عنوان بخشی از برنامه مساعدت رمضانی خود، ده‌ها خانواده نیازمند را با بسته‌های مواد خوراکی یاری رسانده است.

این بسته‌ها شامل برنج، آرد و روغن بوده و مسؤولان بنیاد می‌گویند که توزیع کمک‌ها تا پایان ماه مبارک رمضان در کابل و دیگر ولایت‌های کشور ادامه خواهد یافت.

حاجی محمد اسماعیل، معاون بنیاد بیات، هنگام توزیع این کمک‌ها گفت: «به ادامه کمک‌های بنیاد بیات، هر سال ما در ماه مبارک رمضان توزیع داریم. امروز هم در ناحیه هژدهم شهر کابل برای شماری از مستحقین که لست آنها از سوی تیم بنیاد بیات آماده شده، بسته‌های آرد، روغن و برنج توزیع می‌کنیم. کمک‌های ما در کابل و ولایات ادامه دارد.»

خانواده‌های دریافت‌کننده می‌گویند که این بسته‌ها در شرایط دشوار اقتصادی برای آنان بسیار کمک‌کننده بوده است.

یکی از دریافت‌کنندگان گفت: «نان‌آور خانه ندارم، خودم کار می‌کنم. هفت عضو خانواده هستیم. خیر ببینید، خداوند به شما کمک کند که به ما فقیران کمک کردید.»

بنیاد بیات علاوه بر اجرای پروژه‌های عام‌المنفعه، همواره در رویدادهای طبیعی و بحران‌های انسانی به یاری آسیب‌دیدگان شتافته و همه‌ساله برنامه‌های ویژه کمک‌رسانی ماه رمضان را راه‌اندازی می‌کند.

 

رویداد های اخیر

رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری در رأس یک هیأت به ازبکستان سفر کرد

Published

on

سید کریم هاشمی، رئیس اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در رأس یک هیأت بلندپایه متشکل از رهبری این اتاق و بیش از ۱۰۰ تاجر و سرمایه‌گذار افغان، عازم ازبکستان شده است.

براساس اعلام اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، این سفر سه‌روزه شامل دیدار با مقام‌های ولایت سردریا در ازبکستان، نشست‌های تجارتی میان شرکت‌ها (B2B) و بازدید از مراکز تولیدی خواهد بود.

این اتاق می‌گوید که هدف از این سفر، گسترش تجارت دوجانبه، تشویق سرمایه‌گذاری و تقویت همکاری‌های اقتصادی درازمدت میان افغانستان و ازبکستان است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

هند: تحریم‌های سازمان ملل علیه افغانستان دیگر کارایی ندارد

هریش در ادامه، پاکستان را به اعمال محدودیت‌های تجارتی و ترانزیتی علیه افغانستان متهم کرد.

Published

on

نماینده دائم هند در سازمان ملل متحد می‌گوید با تغییرات گسترده در وضعیت سیاسی افغانستان، زمان آن رسیده است که جامعه جهانی در مورد نظام کنونی تحریم‌های سازمان ملل علیه این کشور بازنگری کند.

پرواتهننی هریش، نماینده دائم هند در سازمان ملل، در نشست اخیر شورای امنیت گفت که تحریم‌های موجود دیگر کارایی لازم را ندارند و از جامعه جهانی خواست رویکردی تازه و واقع‌بینانه در قبال افغانستان در پیش گیرد.

او تأکید کرد که شرایط سیاسی افغانستان نسبت به گذشته به‌گونه قابل توجهی تغییر کرده و ادامه سیاست‌های تنبیهی نمی‌تواند به حل چالش‌های موجود کمک کند.

نماینده هند همچنین حملات هوایی پاکستان در داخل خاک افغانستان را محکوم کرد و با استناد به یافته‌های هیأت معاونت سازمان ملل در افغانستان (یوناما) گفت که این حملات تلفات قابل توجهی در میان غیرنظامیان برجا گذاشته است.

هریش در ادامه، پاکستان را به اعمال محدودیت‌های تجارتی و ترانزیتی علیه افغانستان متهم کرد و خواستار لغو این محدودیت‌ها شد تا زمینه برای گسترش تجارت و بهبود وضعیت اقتصادی افغانستان فراهم شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

واکنش‌های گسترده به سیلاب نورستان؛ از پیام‌های همدردی تا درخواست برای کمک عاجل

رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، از تاجران ملی و نهادهای کمک‌رسان خواسته است تا برای کمک به سیلاب‌زدگان نورستان اقدام فوری کنند.

Published

on

در پی سیلاب‌های ویرانگر در شهر پارون، مرکز ولایت نورستان، موجی از پیام‌های همدردی و حمایت از سوی مقام‌های بین‌المللی، نهادهای کمک‌رسان و چهره‌های سرشناس افغانستان منتشر شده است.

سفیر جاپان، اتحادیه اروپا، سفارت ایران در کابل، ریچارد لیندزی نماینده ویژه بریتانیا در امور افغانستان و سازمان بین‌المللی مهاجرت (آی‌اوام) با ابراز تأسف از این رویداد، به خانواده‌های قربانیان تسلیت گفته و بر ادامه کمک‌رسانی و حمایت از آسیب‌دیدگان تأکید کرده‌اند.

در همین حال، حامد کرزی، رئیس‌جمهور پیشین افغانستان، از تاجران ملی و نهادهای کمک‌رسان خواسته است تا برای کمک به سیلاب‌زدگان نورستان اقدام فوری کنند.

همچنین راشد خان، ستاره تیم ملی کریکت افغانستان، با ابراز همدردی با خانواده‌های قربانیان، از نهادهای ملی و بین‌المللی، مؤسسات خیریه و توانمندان کشور خواسته است با فراهم‌کردن مواد غذایی، دارو، سرپناه و سایر کمک‌های ضروری، از آسیب‌دیدگان این رویداد حمایت کنند.

عملیات جستجو، نجات و ارزیابی خسارات همچنان در مناطق آسیب‌دیده ادامه دارد.

اداره ملی آمادگی مبارزه با حوادث اعلام کرده است که براساس تازه‌ترین آمار ابتدایی، در پی سیلاب‌های ویرانگر در شهر پارون، مرکز ولایت نورستان، ۲۳ تن «شهید»، ۸۰ تن زخمی و نزدیک به ۱۰۰ تن دیگر همچنان مفقود هستند.

تاج‌محمد همت، معاون سخنگوی این اداره، گفته است که تاکنون ۱۵ جسد از زیر آوار و گل‌ولای بیرون کشیده شده و عملیات جستجو و نجات همچنان ادامه دارد.

به گفته وی، سیلاب‌ها ۷ خانه را به‌گونه کامل و ۲۳ خانه دیگر را به‌صورت قسمی تخریب کرده‌اند. همچنین ۷۰ دکان، ۴۰ عراده موتر سبک و سنگین و ۱۱ هوتل نیز به‌گونه کامل یا قسمی آسیب دیده‌اند.

مسئولان تأکید کرده‌اند که این آمار ابتدایی است و با ادامه عملیات جستجو و ارزیابی خسارات، احتمال افزایش شمار قربانیان و میزان خسارات وجود دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117