Connect with us

اخبار ساحوی

کمیسیون مشترک انتخابات در شصت موارد توافق کرده اند

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

candidate

پس ازچهار روز بحث و تبادل نظرها میان نمایندگان دونامزدریاست جمهوری سرانجام آنان روی شصت مورد به توافق رسیدند.

گفته شده است که این کمیسیون مشترک که بخاطر حل معضلات انتخاباتی میان هر دو نامزان تشکیل شده است در نشست روز یکشنبه روی تعیین صلاحیت های رییس جمهور، پُست اجراییوی، جایگاه اپوزیسیون و تعیین مقام های عالی رتبه بحث های تفصیلی را انجام دادند که نتایج آن خوشبینانه بوده است.

اما سخنگوی دسته انتخاباتی اصلاحات و همگرایی که عضویت این کمیسیون را دارد گفته است که هنوز هم نقاط اختلافی شدید وجود دارد و در صورتیکه روی این موارد تفاهم صورت نگیرد، همه توافق های صورت گرفته بی مفهوم خواهد بود.

سید آقا فاضل سانچارکی سخنگوی ستاد انتخاباتی عبدالله عبدالله گفت:” تقریباً در حدود شصت مورد ما توافق کردیم و در یک تعداد مواردی که نقطه اختلاف است بحث ادامه دارد امیدوار استیم که روی آن موارد هم توافق صورت گیرد”.

به گفته آقای سانچارکی در مواردی که اختلاف وجود دارد بسیار مهم و اساس است و اگر در این موارد نتوانیم به نتیجه برسیم ممکن است مواردی را که روی آن به توافق رسیده ایم هم ضرب صفر شود.

از سوی دیگر فیض الله ذکی عضو دیگر این کمیسیون مشترک سطح توافقات و تفاههم را سازنده میخواند.

وی گفت سطح توافقات نسبت که روزهای گذشته بسیار موثر بوده که در بسیار موارد نقاط نظر مشترک شکل گرفته و در آینده خیلی نزدیک شکل عمومی موافقت نامه نهایی خواهد شد.

به اساس زمان از قبل تعیین شده این کمیسیون مشترک باید تا هشت روز دیگر کار شان را تکمیل کنند و نتیجه بحث های شان را به رهبران تیم های خود بسپارند. دیده شود که آیا کمیسیون که اساسی ترین بخش حل بن بست انتخابات به شمار میرود موفق به پایان دادن این جنجال های انتخاباتی خواهد شد یاخیر.

Advertisement

اخبار ساحوی

اتباع ایرانی از ورود یا ترانزیت از طریق امارات منع شدند

Published

on

 وب‌سایت شرکت هوایی امارات مستقر در دبی روز چهارشنبه اعلام کرد که اتباع ایرانی اجازه ورود یا ترانزیت از طریق امارات متحده عربی را ندارند.

با این حال، وب‌سایت شرکت هوایی فلای‌دبی اعلام کرده که اتباع ایرانی دارای «ویزه طلایی» امارات متحده عربی از این قانون مستثنی هستند و اجازه ورود و ترانزیت از طریق این کشور را دارند.

این محدودیت‌ها همزمان با تشدید تنش‌ها بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس اعمال می‌شود.

Continue Reading

اخبار ساحوی

انفجار خط لوله گاز در حومه شهر کویته

Published

on

گزارش‌ها می‌رسانند که یک خط لوله گاز طبیعی روز دوشنبه در حومه شهر کویته انفجار داده شد و با آن تامین گاز چندین منطقه به حالت تعلیق درآمد.

هیچ کس مسئولیت این حمله را بر عهده نگرفته است.

سخنگوی شرکت گاز سوئی جنوبی گفت که یک خط لوله اصلی تامین گاز با قطر ۱۸ اینچ توسط افراد ناشناس در حومه شهر کویته، مرکز ایالت بلوچستان منفجر شد.

وی گفت که این انفجار، تامین گاز چندین بخش از شهر و حداقل پنج منطقه دیگر را به حالت تعلیق درآورد.

شورشیان جدایی‌طلب و شبه‌نظامیان در این منطقه فعالیت می‌کنند.

جدایی‌طلبان مدت‌هاست که علیه دولت می‌جنگند، دولت و اردو را هدف قرار می‌دهند و حکومت مرکزی در اسلام‌آباد را به خاطر محروم کردن مردم محلی از آنچه سهم مشروع آنها در منابع غنی معدنی منطقه می‌دانند، سرزنش می‌کنند.

سخنگوی شرکت گاز سوئی جنوبی گفت که انجنیران در حال ترمیم خط لوله هستند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

میزبانی پاکستان از نشست منطقه‌ای درباره جنگ ایران؛ تمرکز گفتگوها بر بازگشایی تنگه هرمز

اسحاق‌دار گفته است که کشورهای اشتراک‌کننده از نقش پاکستان در تلاش‌های دیپلماتیک حمایت کرده‌اند و چین نیز از این ابتکار پشتیبانی کامل خود را اعلام کرده است.

Published

on

پاکستان میزبان نشست وزیران خارجه ترکیه، مصر و عربستان سعودی برای بررسی راه‌های پایان دادن به جنگ ایران شد. در این گفتگوها که در اسلام‌آباد برگزار گردید، پیشنهادهایی برای بازگشایی تنگه هرمز و ازسرگیری رفت‌وآمد کشتی‌ها در این مسیر مهم انرژی مورد بررسی قرار گرفت.

اسحاق دار، وزیر خارجه پاکستان، پس از پایان روز نخست این نشست اعلام کرد که وزیران خارجه کشورهای منطقه درباره «راه‌های ممکن برای پایان زودهنگام و پایدار جنگ در منطقه» گفتگو کرده‌اند. او همچنین گفت که اشتراک‌کنندگان درباره احتمال برگزاری مذاکرات میان ایران و ایالات متحده در اسلام‌آباد نیز آگاه شده‌اند.

این نشست در حالی برگزار شد که ایران نسبت به هرگونه حمله زمینی از سوی امریکا هشدار داده و هم‌زمان با ادامه درگیری‌ها میان ایران، امریکا و اسرائیل، بهای نفت در بازارهای جهانی افزایش یافته است.

بر اساس گزارش‌ها، برخی پیشنهادها برای مدیریت رفت‌وآمد کشتی‌ها در خلیج نیز مطرح شده است. تنگه هرمز پیش از این مسیر انتقال نزدیک به یک‌پنجم نفت و گاز مایع جهان به شمار می‌رفت، اما ایران پس از حملات هوایی امریکا و اسرائیل در ماه گذشته، عبور کشتی‌ها از این مسیر را به‌گونه چشمگیر محدود کرده است.

اسحاق‌دار گفته است که کشورهای اشتراک‌کننده از نقش پاکستان در تلاش‌های دیپلماتیک حمایت کرده‌اند و چین نیز از این ابتکار پشتیبانی کامل خود را اعلام کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!