Connect with us

رویداد های اخیر

کهنه‌سربازان امریکایی خواهان از سرگیری روند انتقال پناهجویان افغان به امریکا شدند

همزمان نسخه‌ای از این نامه به پیت هگست، وزیر دفاع امریکا و کریستی نئوم، وزیر امنیت داخلی امریکا نیز ارسال شده است.

منتشر شده

در

همزمان با تعلیق انتقال پناهجویان افغان به امریکا، گروهی از کهنه‌سربازان امریکایی به وزیران خارجه، امنیت داخلی و دفاع ایالات متحده، نامه نوشته و خواستار از سرگیری این روند شدند.

این ائتلاف در این نامه، خواستار معافیت افغان‌ها از فرمان اجرایی ترمپ درباره تعلیق پذیرش پناهجویان شده است.

به نقل از خبرگزاری رویترز، روز یک‌شنبه (۲۱ دلو) شاون وندایور، رئیس ائتلاف افغان اوک در نامه‌ای به مارکو روبیو؛ وزیر خارجه امریکا گفته است که عدم انتقال متحدان افغان امریکا پیامدهای احتمالی چون از دست‌دادن اعتماد را دارد و می‌تواند به حمایت محلی از نیروهای امریکایی در جنگ‌های آینده آسیب برساند.

آقای وندایور در این نامه نوشته است که مستثنی نکردن افغان‌ها از فرمان اجرایی ترمپ به دشمنانی مانند داعش نشان می‌دهد که ایالات متحده متحدان خود را رها می‌کند.

همزمان نسخه‌ای از این نامه به پیت هگست، وزیر دفاع امریکا و کریستی نئوم، وزیر امنیت داخلی امریکا نیز ارسال شده است.

شاون وندایور در این نامه از وزیران بلند رتبه‌ای کابینه ترمپ خواسته است افغان‌ها از فرمان تعلیق پذیرش پناهجویان معاف شوند.

افزون بر این، مایکل مکال؛ رییس پیشین کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا نیز به تصمیم دولت ترمپ برای تعلیق ورود مهاجرین اشاره کرده و گفته است که برای «افغان‌هایی که در کنار نیروهای امریکایی جنگیده‌اند»، باید استثنایی قائل شد.

او تأکید کرده است که این افراد قبلا بررسی‌های امنیتی را گذرانده‌اند و امریکا نباید متحدان سابق خود را نادیده بگیرد، زیرا این امر می‌تواند به از بین رفتن اعتماد در همکاری‌های آینده منجر شود.

ترمپ در اولین روز دور دوم حکومت خود با صدور یک فرمان اجرایی برنامه پذیرش پناهجویان را تعلیق کرد.

رئيس ائتلاف افغان‌ اوک در نامه‌ خود گفته است که حدود سه هزار پناهجوی افغان در کمپ‌های قطر و آلبانیا در بی‌سرنوشتی بسر می‌برند و حدود ۵۰ هزار نفر دیگر در پاکستان و دیگر کشورها گیر مانده‌اند.

رویداد های اخیر

برادر: علما روحیه حفظ نظام اسلامی و منافع ملی را در میان مردم تقویت کنند

Published

on

ملا عبدالغنی برادر، معاون اقتصادی ریاست‌الوزرا، می‌گوید که علما باید زبان وعظ و منبر را نرم‌تر سازند و در کنار بیان مکلفیت‌های دینی، روحیه حفاظت از نظام اسلامی و منافع ملی را نیز در مردم تقویت کنند.

آقای برادر امروز (چهارشنبه) در مراسم دستاربندی مدرسه «جامعه فتح‌العلوم کابل» افزود که مدارس، پایه‌های مقدس علم دینی، جهاد، اخلاق نبوی، تربیت روحی و فکری و نهضت اسلامی در جوامع اسلامی به‌شمار می‌روند.

برادر تصریح کرد: «در افغانستان، روایت اسلامیِ فرضیت جهاد مقدس از مدارس ظهور کرد، به قریه‌ها و شهرها گسترش یافت و به عملی و تقابل مبدل شد که لشکرهای بزرگ کفر را شکست داد.»

او نقش مدارس را در اصلاح فکری جامعه، از میان برداشتن فرهنگ‌های غیر اسلامی و حفظ روایت‌های اسلامی بسیار مهم دانست و تأکید کرد که مدارس باید در هر شرایطی مسیر اصلی و اساسی خود را حفظ نمایند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر امور خارجه امارت اسلامی برای سفر به ایران دعوت شد

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

نشست دوجانبه وزرای تجارت افغانستان و قرغیزستان؛ تأکید بر گسترش روابط اقتصادی و تجارتی

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

Published

on

نشست دوجانبه‌ای میان نورالدین عزیزی، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان، و بکیت صدیکوف، وزیر اقتصاد و تجارت قرغیزستان، در کابل برگزار شد.

در این دیدار، وزیر صنعت و تجارت امارت اسلامی افغانستان با ابراز خوش‌آمدگویی به هیئت قرغیزستان، از پذیرش دعوت و سفر آنان به کابل قدردانی نمود.

طرفین در جریان نشست پیرامون افزایش حجم تجارت با توجه به ظرفیت‌های موجود میان دو کشور، هدف‌گذاری اقلام مشخص صادراتی، توسعه ترانزیت و عقد موافقت‌نامه‌های ترانزیتی، جذب سرمایه‌گذاری‌های خارجی و مشترک، برگزاری نمایشگاه‌ها، کنفرانس‌ها و نشست‌های تجارتی و همچنین برگزاری جلسات منظم گروه کاری مشترک، تبادل نظر و بحث کردند.

همچنین، وزرای دو کشور بر تطبیق تفاهمات پیشین، به ویژه نقشه‌راه همکاری‌های اقتصادی و تجارتی میان امارت اسلامی افغانستان و قرغیزستان که در جریان سفر هیئت افغانستان به قرغیزستان به امضا رسیده بود، تأکید کردند.

این نشست در راستای گسترش همکاری‌های اقتصادی، تجاری و سرمایه‌گذاری میان افغانستان و قرغیزستان و تقویت روابط دوجانبه برگزار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!