Connect with us

جهان

کوریایی شمالی هشت راکت بالستیک را آزمایش کرد

منتشر شده

در

کوریایی شمالی امروز (یکشنبه۱۵جوزا) یک روز پس از آن که ایالات متحده و کوریایی جنوبی تمرینات مشترک نظامی خود را به پایان رساندند، هشت راکت بالستیک کوتاه‌برد را آزمایش کرد.

لوی درستیز کوریایی جنوبی گفت که این راکت‌ها از ساحهٔ سونان پیونگ یانگ، پایتخت کوریایی شمالی پرتاب شده است.

کوریایی شمالی هنوز درباره این آزمایش راکتی اظهار نظر نکرده، اما خبرگزاری کیودوی جاپان به نقل از یک منبع دولتی این کشور اعلام کرد که کوریایی شمالی چندین راکت را آزمایش کرده است.

این آزمایشات همچنین پس از بازدید سونگ کیم، نماینده ویژه ایالات متحده در امور کوریایی شمالی از سیول، پایتخت کوریایی جنوبی صورت می‌گیرد.

آقای سونگ روز جمعه با همتایان کوریایی جنوبی و جاپانی خود ملاقات کرد تا برای “همه موارد احتمالی” آزمایش هسته‌ای کوریایی شمالی آمادگی بگیرند.

سونگ کیم در این دیدار که امروز به پایان رسید، گفت که واشنگتن مستقیماً به پیونگ یانگ گفته است که برای دپلوماسی باز است و افزود که مایل است در مورد موضوعات مورد علاقهٔ پیونگ یانگ از جمله رفع تحریم‌ها گفتگو کند.

ایالات متحده پنجشنبهٔ گذشته در شورای امنیت ملل متحد تلاش کرد تا به خاطر آزمایش راکت‌های بالستیک از جمله راکت‌های قاره پیمای کوریایی شمالی بر آن کشور تعزیرات شدیدتر وضع کند، اما با مخالفت چین و روسیه که هر دو از حق ویتو برخوردار اند، مواجه شد.

ایالات متحده گفته است که آزمایش این راکت‌ها “نقض بی‌شرمانهٔ” قطعنامۀ سال ۲۰۱۷ ملل متحد است که نسبت به عواقب بیشتر آزمایش‌های راکت‌‎های دوربرد یا سلاح‌های هسته‌ای هشدار داده است.

اما چین، متحد نزدیک کوریایی شمالی، و روسیه که روابط‌‌اش با غرب بر سر تهاجم روسیه بر اوکراین به شدت وخیم شده است، قطعنامهٔ پیشنهادی را ویتو کردند و گفتند که تعزیرات جدید بر کوریایی شمالی نتایج “معکوس” را در پی خواهد داشت و سبب افزایش تنش خواهد شد.

در هفته‌های اخیر، کوریایی شمالی طیف وسیعی از راکت‌ها از جمله بزرگترین راکت بالستیک قاره‌پیما (ICBM) را آزمایش کرده است.

آخرین آزمایش کوریایی شمالی در ۲۵ ماه می پس از پایان سفر جو بایدن، رییس جمهور ایالات متحده به کوریایی جنوبی بود. گمانه زنی‌هایی وجود دارد که رهبر کوریایی شمالی برای آزمایش راکت با قابلیت هسته‌ای و یا هم انفجار هسته‌ای آمادگی می‌گیرد.

ایالات متحده هشدار داده است که اگر کوریایی شمالی تسلیحات هسته‌ای آزمایش کند، امریکا بار دیگر تلاش خواهد کرد تا ملل متحد تعزیرات شدیدتر را بر پیونگ یانگ وضع کند.

جهان

ترمپ: امریکا اورانیوم غنی‌شده را از ایران دریافت خواهد کرد

ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، روز چهارشنبه گفته است که امریکا در چارچوب تلاش‌ها برای رسیدن به توافق با ایران، اورانیوم غنی‌شده از این کشور را دریافت خواهد کرد.

ترمپ هنگام ترک یک مراسم در قصر سفید به خبرنگاران گفت: «ما آن را دریافت خواهیم کرد.» این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که دو کشور هنوز در تلاش برای رسیدن به توافق نهایی در مورد پایان تنش‌ها در منطقه هستند.

بر اساس گزارش‌ها، یکی از اهداف اصلی واشنگتن در فشارهای نظامی و سیاسی بر ایران، جلوگیری از دست‌یابی تهران به سلاح هسته‌ای عنوان شده است. ایران تا کنون بیش از ۹۰۰ پوند (۴۰۸کیلوگرام) اورانیوم غنی‌شده را تحویل نداده است.

Continue Reading

جهان

ترمپ: ایران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده، در اظهارات تازه خود بار دیگر توان نظامی ایران را کم‌اهمیت خوانده و گفته است که تهران باید «پرچم سفید تسلیم» را بلند کند، اما به گفته او «به‌دلیل غرور این کار را انجام نمی‌دهد».

ترمپ در جمع خبرنگاران در قصر سفید مدعی شده است که توان نظامی ایران به حدی کاهش یافته که تنها توان شلیک «سلاح‌های ضعیف» را دارد و تأکید کرده که تهران در ظاهر موضع سخت‌گیرانه دارد، اما در پشت پرده خواهان توافق است.

او همچنان از وضعیت محاصره دریایی و فشارهای امریکا بر بنادر ایران در منطقه تمجید کرده و گفته است این اقدامات به باور او به‌گونه مؤثر در حال نتیجه دادن است.

ترمپ در پاسخ به پرسشی درباره شرایط نقض آتش‌بس نیز گفته است که طرف مقابل «می‌داند چه کاری نباید انجام دهد» و در صورت تخطی، واکنش امریکا مشخص خواهد بود.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌ها میان واشنگتن و تهران همچنان ادامه دارد و تلاش‌های دیپلماتیک برای کاهش بحران جریان دارد.

Continue Reading

جهان

درگیری در نزدیکی قصر سفید؛ فرد مسلح زخمی و به شفاخانه منتقل شد

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

Published

on

مقام‌های امنیتی ایالات متحده اعلام کرده‌اند که در پی یک درگیری در نزدیکی قصر سفید، یک فرد مسلح از سوی نیروهای خدمات مخفی هدف قرار گرفته و به شفاخانه انتقال یافته است.

به گفته مسئولان، این حادثه روز دوشنبه زمانی رخ داد که نیروهای گشت‌زنی در محدوده بیرونی قصر سفید، یک فرد «مشکوک» را شناسایی کردند که به‌گفته معاون خدمات مخفی، متیو کوین، به‌نظر می‌رسید سلاح با خود داشته باشد.

بر بنیاد معلومات ارائه‌شده، این فرد پس از نزدیک شدن نیروهای امنیتی، اقدام به فرار کرده و به‌سوی آنان شلیک کرده است. در نتیجه، نیروهای خدمات مخفی نیز متقابلاً شلیک کرده و وی را زخمی ساخته‌اند.

مقام‌ها افزوده‌اند که این رویداد باعث قرنطینه موقت بخش‌هایی از قصر سفید شد، اما پس از بررسی وضعیت، حالت اضطراری پایان یافته و شرایط دوباره عادی اعلام گردید.

همچنان گزارش شده است که یک نوجوان که در محل حضور داشت، در نتیجه این رویداد زخمی شده، اما جراحات وی خطرناک نبوده و تحت تداوی قرار دارد.

مقام‌های امنیتی تأکید کرده‌اند که این فرد در داخل محوطه قصر سفید حضور نداشت و سلاحی نیز از نزد وی به‌دست آمده است. تحقیقات در مورد جزئیات و انگیزه‌های احتمالی این رویداد ادامه دارد.

هم‌زمان، گزارش شده است که دونالد ترمپ هنگام وقوع این رویداد در داخل قصر سفید حضور داشت، اما به وی آسیبی نرسیده و برنامه‌هایش بدون وقفه ادامه یافته است.

این حادثه در حالی رخ می‌دهد که نیروهای امنیتی در پایتخت ایالات متحده در روزهای اخیر به‌دلیل رویدادهای مشابه در حالت آماده‌باش قرار دارند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!