Connect with us

ورزش

کوهلی پس از قهرمان شدن هند در جام جهانی، از بازی‌های ۲۰ آوره استعفا کرد

برای هند، این نخستین بار طی ۱۷ سال بود که قهرمان جام جهانی ۲۰ آوره شد. هند در دیدار نهایی جام جهانی با تفاوت تنها ۷ دوش افریقای جنوبی را شکست داد.

منتشر شده

در

ویرات کوهلی پس از بلند کردن جایزه بهترین بازیکن میدان شنبه شب به دنبال پیروزی هند مقابل افریقای جنوبی در جام جهانی۲۰ آوره، اعلام کرد که دیگر در این نوع بازی‌ها اشتراک نمی‌کند.

برای هند، این نخستین بار طی ۱۷ سال بود که قهرمان جام جهانی ۲۰ آوره شد. هند در دیدار نهایی جام جهانی با تفاوت تنها ۷ دوش افریقای جنوبی را شکست داد.

کوهلی پس از پایان مسابقه گفت: «این آخرین جام جهانی ۲۰ آوره من بود و این چیزی است که می‌خواستیم به آن برسیم. یک روز احساس می‌کنید نمی‌توانید دوش کسب کنید، و سپس همه چیز اتفاق می‌افتد.»

وی افزود: «این یک راز آشکار بود، زمان آن فرا رسیده است که نسل بعدی روی صحنه بیاید، برخی از بازیکنان شگفت انگیز تیم را به جلو می‌برند و بیرق را بالا نگه می‌دارند.»

این دومین پیروزی هند در جام جهانی ۲۰ پس از آن بود که آنها در سال ۲۰۰۷ تحت کپیتانی ام اس دونی در افریقای جنوبی قهرمان شدند.

دونی، کپیتان سابق هند و قهرمان دو دوره جام جهانی، پس از پیروزی روز شنبه در اینستاگرام قدردانی کرد و گفت: «قهرمانان جام جهانی ۲۰۲۴. ضربان قلبم بالا رفته بود، آفرین به حفظ آرامش، داشتن اعتماد به نفس و انجام کاری که بازیکنان انجام دادند. از همه هندی‌هایی که در وطن و در همه جای دنیا هستند، سپاس فراوان برای آوردن جام جهانی به وطن. تبریک می‌گویم.»

با این پیروزی، ماموریت راهول دراوید نیز به حیث سرمربی تیم ملی کریکت هند پایان یافت.

 

مطالب مرتبط:

هند و افریقای‌جنوبی به بازی نهایی جام جهانی کریکت ۲۰‌آوره راه یافتند

هند در مرحله دوم جهانی کریکت ۲۰ آوره با تفاوت ۴۷ دوش افغانستان را شکست داد

ورزش

فوتسال افغانستان با ۷ پله صعود در رتبه‌بندی جهانی فیفا به جایگاه ۲۱ رسید

Published

on

تیم ملی فوتسال افغانستان بر اساس تازه‌ترین رتبه‌بندی جهانی فوتسال فیفا، با هفت پله صعود، به جایگاه ۲۱ رسید.

تیم ملی فوتسال افغانستان اکنون ۱۱۹۴.۶۸ امتیاز دارد که نسبت به ۱۱۵۶.۴۶ امتیاز در چرخه قبلی رتبه‌بندی، افزایش یافته است. این نشان دهنده عملکرد بهبود یافته در بازی‌های بین‌المللی اخیر است.

آخرین رتبه‌بندی ۳۲۱ مسابقه تیم‌ها را درنظر گرفته است شامل مسابقات قاره‌ای، راهیابی و دوستانه در مسابقات فیفا و کنفدراسیون می‌شود. مسابقات شامل جام ملت‌های فوتسال آسیا ۲۰۲۶ در اندونیزیا نیز است.

صعود افغانستان به رتبه ۲۱ نشان دهنده توسعه روزافزون فوتسال کشور و افزایش رقابت‌پذیری آن در مسابقات آسیایی و بین‌المللی است.

در صدر رتبه‌بندی فوتسال، برازیل پس از کسب دوازدهمین عنوان قهرمانی کوپا امریکا، همچنان در رتبه اول قرار دارد. پس از آنها پرتگال (دوم)، هسپانیه (سوم)، ارجنتاین (چهارم) و ایران (پنجم) قرار دارند.

Continue Reading

ورزش

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا هفته آینده آغاز می‌شود

Published

on

فصل دوم جام قهرمانی سنوکر آریانا قرار است دوشنبه هفته آینده رسماً آغاز شود و سنوکربازان برتر از سراسر افغانستان را گرد هم آورد.

این مسابقات با حضور ۳۲ بازیکن از تمام ولایاتی که سنوکر در آن بازی می‌شود، برگزار خواهد شد. شرکت‌کنندگان جایگاه خود را از طریق مسابقات راهیابی که قبل از رویداد اصلی برگزار شد، کسب کرده‌اند.

این مسابقات در قالب سنوکر شش توپ سرخ برگزار می‌شود. مرحله گروهی، دور حذفی و یک چهارم نهایی به صورت هفت فریم برگزار می‌شود و بازیکنان برای صعود به مرحله بعدی باید چهار فریم را ببرند.

مرحله نیمه نهایی و نهایی به صورت ۹ فریم برگزار می‌شود.

طبق قرارداد امضا شده، تلویزیون آریانا چهار فصل دیگر جام قهرمانی سنوکر آریانا را نیز پخش خواهد کرد.

علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاع از آخرین اخبار و برنامه‌های این رویداد هیجان‌انگیز، صفحات رسانه‌های اجتماعی تلویزیون آریانا و آریانا نیوز را دنبال کنند.

Continue Reading

ورزش

راشد خان جایگاه شماره ۱ را در رتبه‌بندی توپ‌اندازان کریکت ۵۰ آوره  و ۲۰ آوره حفظ کرد

Published

on

بر اساس آخرین رتبه‌بندی شورای بین‌المللی کریکت، راشد خان، بازیکن افغانستان، جایگاه خود را به عنوان بهترین توپ‌انداز جهان در مسابقات ۵۰ آوره و ۲۰ آوره حفظ کرده است.

راشد خان همچنان با ۷۰۵ امتیاز در صدر رتبه‌بندی توپ اندازان ۵۰ آوره قرار دارد، در حالی که با ۷۵۳ امتیاز، جایگاه شماره ۱ را در جمع توپ اندازان ۲۰ آوره در اختیار دارد.

راشد خان یکی از برجسته‌ترین بازیکنان در کریکت بین‌المللی است و با توانایی ویکت‌گیری و توپ اندازی عالی خود، نقش کلیدی برای افغانستان در همه فارمت‌های کریکت ایفا می‌کند.

در آخرین رتبه‌بندی ۵۰ آوره، جفرا آرچر، توپ‌انداز سریع انگلستان و کشاو مهاراج، توپ‌انداز افریقای جنوبی، به ترتیب در جایگاه‌های دوم و سوم پس از راشد خان قرار دارند.

در مسابقات ۲۰ آوره، وارون چاکراوارتی، توپ‌انداز هندی و ابرار احمد، توپ‌انداز پاکستانی از نزدیک‌ترین رقیبان این ستاره افغان هستند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!