Connect with us

رویداد های اخیر

گاردین: سرباز آسترالیایی از پای مصنوعی طالب به حیث ابزار نوشیدنی استفاده کرده است

منتشر شده

در

روزنامه گاردین بریتانوی تصویری را نشر کرده است که یک “مقام بلند پایه نظامی آسترالیا” در سال ۲۰۰۹ میلادی در داخل یک پایگاه نظامی در ولایت اروزگان در پای منصوعی یک طالب کشته شده، چیزی را مینوشد.

 این در حالی است که در این اواخر گزارش‌های نشر شدند که سربازان آسترالیایی در افغانستان  ۳۹ غیرنظامی و زندانیان طالبان را در جریان ماموریت شان کشته اند.

بر بنیاد گزارش‌ها این تصویر، که در یک میله غیر رسمی در داخل پایگاه نیروهای آسترالیایی در ترینکوت مرکز ولایت اروزگان گرفت شده است، نشان میدهد که یک سرباز آسترالیایی در پای منصوعی طالب کشته شده چیزی را مینوشد.

یک تصویر دیگر نشان میدهد که دو سرباز دیگر آسترالیایی به این پای مصنوعی طالب کشته شده رقص میکنند.

بر اساس گزارش گاردین این نخستین تصویر است که ثایت می کند که از پاها نیز به عنوان ابزار نوشیدنی استفاده شده است.

بر بنیاد این گزارش، مقام‌های بلند پایه آسترالیایی نیز این عملکرد نیروهای آسترالیایی را تحمل ونادیده گرفته اند.

یک سرباز پیشین به گاردین گفته است” در جاهای‌ که سلاح نگهداری میشد در آنجا این پا نیز نگهداری میشد و بعضی وقت منحیث ابزار نوشیدنی از آن استفاده میشد.”

این سرباز افزوده است که فرمانده‌هان بلند پایه “نیز از این جا دیدار میکردند و این پا که منحیث ابزار نوشیدنی از آن استفاده میشد مشاهده کرده اند.”

گاردین افزوده است که شایعات در رسانه‌ها و جامعه آسترالیایی نیز وجود دارند که نیروهای بلند پایه نیز از این پا به حیث ابزار نوشیدنی استفاده کرده اند.

گاردین همچنان گفته است که این تصاویر و رویدادها نشان دهنده بی توجهی سربازان و مقام‌های نظامی در برابر  اصول و اخلاق است.

Advertisement

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت دفاع افغانستان: پاکستان به جای دور ساختن همسایه‌های خود، روحیه همکاری را در پیش گیرد

Published

on

وزارت دفاع ملی امارت اسلامی افغانستان اتهامات مقامات پاکستانی در مورد حمله مرگبار اخیر در اسلام آباد را رد کرده و آن را «غیرمسئولانه» و «بی‌اساس» خوانده است.

حداقل ۳۱ نفر روز جمعه از اثر انفجار در یک مسجد اهل تشیع در اسلام آباد جان باخته و ۱۶۹ تن دیگر زخمی شدند. خواجه محمد آصف، وزیر دفاع پاکستان، در ایکس نوشت که یافته‌های اولیه نشان می‌دهد که بمب‌گذار انتحاری به افغانستان رفت و آمد داشته است.

به گفته وزارت دفاع افغانستان، وزیر دفاع پاکستان طبق روال گذشته «فوراً و غیرمسئولانه» و بدون انجام تحقیقات مناسب، افغانستان را مسئول این حمله دانست.

این وزارت اظهار داشت که ربط دادن چنین حملاتی به افغانستان «هیچ‌گونه منطق و اساس ندارد» و افزود که این اظهارات نمی‌تواند ناکامی‌های امنیتی داخلی پاکستان را پنهان یا به حل مشکلات اساسی کمک کند.

در این بیانیه پرسیده شده است: «اگر واقعاً آنان می‌توانستند بلافاصله پس از وقوع حادثه، عاملان آن را شناسایی کنند، پس چرا پیش از وقوع آن در خنثی‌سازی و جلوگیری از این رویداد ناکام بودند؟»

وزارت دفاع گفت که حکومت افغانستان به ارزش‌های اسلامی متعهد است و هرگز کشتن و آزار افراد بی‌گناه را برای اهداف سیاسی جایز نمی‌داند و نه از عاملان چنین اعمال غیرقانونی حمایت می‌کند.

وزارت دفاع از مسئولان امنیتی پاکستان خواست تا «به‌جای فرار از مسئولیت ناکامی‌های امنیتی و منحرف‌ساختن افکار عمومی، وظایف خود را به‌گونه درست انجام دهند، در سیاست‌های خود تجدید نظر نمایند و به‌جایآن‌که مردم خود و کشورهای همسایه را از خود دور و مخالف بسازند، روحیهٔ تعامل مثبت و همکاری را در پیش گیرند.»

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار کشته‌شدگان انفجار در مسجد شیعیان اسلام‌آباد به ۳۱ نفر رسید

Published

on

در پی یک حمله انتحاری در جریان نماز جمعه در یک مسجد اهل تشیع به اسم خدیجة الکبری در اسلام‌آباد، پایتخت پاکستان، دست‌کم ۳۱ نفر کشته و نزدیک به ۱۷۰ تن دیگر زخمی شده‌اند.

به گزارش رویترز، تصاویر منتشرشده از محل حادثه، اجساد خون‌آلودی را نشان می‌داد که بر کف فرش‌شده مسجد افتاده بودند و در اطراف آن‌ها خرده‌شیشه‌ها، آوار و نمازگزاران هراسان دیده می‌شدند.

ده‌ها زخمی دیگر نیز در باغ‌های این مسجد در منطقه‌ای نیمه‌شهری در حومه اسلام‌آباد روی زمین افتاده بودند.

با وجود آن‌که بمب‌گذاری در پایتخت به‌شدت محافظت‌شده پاکستان نادر است، این کشور در سال‌های اخیر با موج فزاینده‌ای از فعالیت‌های شبه‌نظامی روبه‌رو بوده است.

عرفان مِمُن، معاون کمیسر اسلام‌آباد، در بیانیه‌ای گفت: «آمار کشته‌شدگان این انفجار افزایش یافته است. در مجموع ۳۱ نفر جان خود را از دست داده‌اند. شمار مجروحانی که به شفاخانه‌ها منتقل شده‌اند، به ۱۶۹ نفر رسیده‌اند.»

دو مقام پولیس گفتند که مهاجم پیش از منفجر کردن بمب در درِ ورودی مسجد متوقف شده بود. آن‌ها به دلیل نداشتن مجوز برای صحبت با رسانه‌ها، نخواستند نامشان فاش شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!