Connect with us

رویداد های اخیر

گروه های حقوق بشری: اخراج مهاجرین افغان سبب بحران انسانی می‌گردد

منتشر شده

در

کمیسیون حقوق بشر پاکستان هشدار داده است که اخراج مهاجرین افغان در این کشور ممکن سبب بحران انسانی گردد.

این گروه در نامه‌ای به کمیشنر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان نوشت: «این تصمیم به منزله بازگرداندن اجباری است که تحت قوانین عرفی بین‌المللی پذیرفته نشده است. پناهندگان و پناهجویان آسیب‌پذیر را تحت تأثیر قرار می‌دهد که شامل زنان، کودکان، سالمندان، افراد دارای معلولیت، افراد از گروه‌های کم درآمد و افغان‌های که به دلیل مسلک شان در خطر اند، می‌شود.»

در همین حال، کمیشنری عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان می‌گوید هرچند که پاکستان نگران امنیت خود است اما باید با مهاجرین افغان برخورد انسانی داشته باشد.

فلیپو گراندی، کمیشنر عالی سازمان ملل متحد در امور پناهندگان می‌گوید: «پاکستان نگران امنیت کشور خود است اما ما در این لحظه از پاکستان می‌خواهیم انسانیت را در نظر بگیرد. مهاجرین ممکن است در صورت بازگرداندن آنها به افغانستان با خطر بسیار بالایی روبه رو شوند.»

سرپرست نمایندگی افغانستان در سازمان ملل در پیوند به اخراج بیش از یک میلیون مهاجر افغان از پاکستان گفت که با توجه به وضعیت کنونی افغانستان نگران تصمیم اخیر پاکستان است و از مقام های پاکستان می‌خواهد در این مورد تجدید نظر نمایند.

آقای فایق که در کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد سخن می‌گفت افزود که بازگشت مهاجرین افغان باید داوطلبانه و بر اساس اصول پذیرفته شده بین‌المللی صورت گیرد.

آقای فایق گفت: «هرگونه بازگشت مهاجرین باید مطابق به اصول پذیرفته شده جهانی یعنی بازگشت داوطلبانه، با عزت و امن باشد. می خواهم بپرسم کمیشنری عالی سازمان ملل در مورد اخراج ۱.۴ میلیون مهاجر افغان از پاکستان چه اقداماتی انجام داده است؟»

همزمان با این، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور حقوق بشر افغانستان درصفحه ایکس اش در خواست خود را از پاکستان بار دیگر تکرار کرده گفت که با لغو برنامه اخراج دسته جمعی مهاجرین افغان، از یک بحران دیگر جلوگیری شود.

ریچارد بنیت، گزارشگر ویژه سازمان ملل متحد در امور افغانستان گفت: «به دفاع از حقوق افغان ها به هر طریق ممکن ادامه خواهیم داد. من بار دیگر درخواست خود را از پاکستان تکرار می کنم که با لغو برنامه اخراج دسته جمعی مهاجرین افغان، از یک بحران دیگر برای افغان ها جلوگیری نمایند.»

سازمان عفو بین‌الملل نیز در اعلامیه‌ای باردیگر از پاکستان خواسته تا تصمیم اخراج مهاجرین غیرقانونی افغان را بی‌درنگ پس بگیرد.

این سازمان از جامعه جهانی همچنان خواسته است تا برای میزبانی مهاجرین افغان، به پاکستان کمک مالی کند.

رویداد های اخیر

تحول: ادامه روند اخراج مهاجرین افغان از آلمان

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

سفر هیأت وزارت صحت‌عامه به روسیه؛ تلاش برای تسهیل واردات ادویه و تقویت همکاری‌ها

Published

on

حمدالله زاهد، معین غذا و ادویه وزارت صحت‌عامه، در رأس یک هیأت رسمی به‌منظور ایجاد تسهیلات در بخش واردات ادویه برای تاجران افغان، به روسیه سفر کرده است.

این سفر با هدف تقویت روابط دوجانبه و توسعه همکاری‌های استراتیژیک میان افغانستان و روسیه، تأمین و تنظیم مواد غذایی و ادویه، و به‌ویژه فراهم‌سازی زمینه واردات ادویه و مواد غذایی معیاری، مصئون و قابل اعتماد برای تاجران افغان انجام شده است.

در جریان این سفر، هیأت وزارت صحت‌عامه با مسئولان نهادهای تنظیم‌کننده ادویه و محصولات صحی روسیه دیدار و گفتگو خواهد کرد. محور این گفتگوها شامل هماهنگی معیارها، تسهیل روند ثبت و راجستر، بهبود میکانیزم‌های کنترول کیفیت و ایجاد چارچوب‌های همکاری مؤثر عنوان شده است.

همچنان، بازدید از شرکت‌های معتبر تولید ادویه در روسیه، ارزیابی ظرفیت‌های تولیدی، آشنایی با تکنالوژی‌های پیشرفته در بخش تولید و کنترول کیفیت ادویه، و فراهم‌سازی زمینه همکاری‌های مشترک در بخش سرمایه‌گذاری از دیگر اهداف این سفر به‌شمار می‌رود.

مسئولان می‌گویند که این اقدامات می‌تواند زمینه تبادل تجارب، ارتقای ظرفیت‌ها و گسترش همکاری‌های مشترک در بخش تولید و واردات ادویه را فراهم سازد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اڅکزی: سیاست‌های پاکستان عامل بحران است؛ خواستار آغاز مذاکرات با افغانستان شد

اڅکزی همچنان خاطرنشان کرده که پیامدهای این سیاست‌ها اکنون در داخل پاکستان نیز آشکار شده و دهاقین ایالت پنجاب در اعتراض به وضعیت موجود، محصولات خود را در جاده‌ها ریخته‌اند.

Published

on

محمود خان اڅکزی، از چهره‌های برجسته اپوزیسیون پاکستان، گفته است که بحران کنونی در این کشور ریشه در سیاست‌های خارجی و اقتصادی اسلام‌آباد دارد و تأکید کرده که باید مذاکرات با افغانستان آغاز شود.

وی افزوده است که افغانستان در گذشته یک بازار مهم برای پاکستان بود، اما به‌دلیل تصمیم‌های سیاسی این فرصت از دست رفته است. به گفته او، بسته شدن مسیرهای تجارتی باعث افزایش بیکاری در مناطق پشتون‌نشین و بلوچ‌نشین شده است.

اڅکزی همچنان خاطرنشان کرده که پیامدهای این سیاست‌ها اکنون در داخل پاکستان نیز آشکار شده و دهاقین ایالت پنجاب در اعتراض به وضعیت موجود، محصولات خود را در جاده‌ها ریخته‌اند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که تنش‌های سیاسی و اقتصادی در پاکستان در ماه‌های اخیر افزایش یافته و بحث‌ها درباره بازنگری در سیاست‌های منطقه‌ای این کشور شدت گرفته است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!