Connect with us

رویداد های اخیر

یوناما در تلاش فراهم سازی فرصت‌های شغلی برای مهاجرین برگشت کننده به افغانستان است

منتشر شده

در

رییس دفتر هیأت معاونت سازمان ملل یا یوناما در افغانستان می‌گوید که این اداره در تلاش فراهم سازی فرصت‌های شغلی برای مهاجرین برگشت کننده به کشور است.

رزا اتونبایوا این مطلب را طی دیداری با محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امورخارجه مطرح کرده و تأکید نموده است که سازمان ملل در کنار مردم افغانستان است و به کمک‌های خود ادامه می‌دهد.

از سویی هم معین وزارت خارجه در این دیدار ضمن ستایش از کمک‌های سازمان ملل به مردم افغانستان از یوناما خواسته که حمایت‌های خود را در زمینه فراهم کردن امکانات اولیه برای مهاجران ادامه دهد.

همزمان با افزایش برگشت مهاجران افغان از ایران و پاکستان رزا اتونبایوا، رییس دفتر هیأت معاونت سازمان ملل یا یوناما در افغانستان و محمد نعیم، معین مالی و اداری وزارت امور خارجه طی دیداری درباره نیازمندی‌های مهاجرین بازگشته و راهکارهای همکاری برای تأمین تسهیلات اولیه زندگی برای آنان گفتگوی کردند.

آقای نعیم در این دیدار ضمن ستایش از کمک‌های سازمان ملل به مردم افغانستان از یوناما خواسته که حمایت‌های خود را در زمینه فراهم کردن امکانات اولیه برای مهاجران ادامه دهد.

از سویی هم در خبرنامه وزارت امور خارجه به نقل از روزا اوتونبایوا آمده است که او بر همکاری با مردم افغانستان تاکید کرده و گفته است که یوناما تلاش می‌کند علاوه بر تسهیلات زندگی، فرصت‌های شغلی مناسبی برای مهاجرین عودت‌کننده ایجاد کند.

از سوی دیگر؛ فدراسیون صلیب سرخ و جمعیت‌های هلال احمر می‌گوید که اخراج اجباری مهاجران از پاکستان، وضعیت در افغانستان را شکننده ساخته و زیرساخت‌ها و تلاش‌ها برای ارائه خدمات را پیچیده کرده است.

در این گزارش آمده است که از ۱۵ سپتمبر ۲۰۲۳ میلادی تا کنون، بیش از یک میلیون مهاجر افغانستان از پاکستان به گونه «اختیاری و اجباری» اخراج شده‌اند و از طریق گذرگاه‌های مرزی تورخم، سپین بولدک، غلام‌خان و بادینی و همچنین گذرگاه‌های غیررسمی به این کشور برگشته‌اند.

فدراسیون بین‌المللی صلیب سرخ و جمعیت‌های هلال احمر می‌گوید که بیش از ۱۴۴ هزار و ۵۰۰ تن تنها در ماه اپریل سال جاری به افغانستان اخراج شده‌اند که از جمله بیش از ۲۹ هزار و ۹۰۰ تن به گونه اجبار پاکستان را ترک کرده‌اند. در طول این ماه به طور متوسط روزانه ۴ هزار تا ۶ هزار مهاجر به افغانستان برگشته‌اند.

رویداد های اخیر

ایتالیا و یونسکو بازسازی مسجد روضه مزارشریف را پس از زلزله آغاز کردند

روضه شریف در مرکز بلخ در شمال افغانستان، از بناهای مشهور تاریخی افغانستان است که به سبک معماری تیموری ساخته شده است.

Published

on

سفارت ایتالیا در افغانستان اعلام کرده است که این کشور با همکاری سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی ملل متحد (یونسکو)، برنامه اضطراری حفاظت و بازسازی مسجد روضه در شهر مزارشریف را که در پی زلزله اخیر آسیب دیده است، آغاز کرده‌اند.

سفارت ایتالیا روز پنج‌شنبه در صفحه رسمی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت که این ابتکار با هدف حفاظت از میراث فرهنگی افغانستان و ایجاد فرصت‌های کاری برای جوامع محلی اجرا می‌شود.

به گفته سفارت، این پروژه نشان‌دهنده تعهد مشترک ایتالیا و سازمان ملل متحد برای حمایت از مردم افغانستان و حفظ آثار ارزشمند تاریخی و فرهنگی این کشور است.

مسجد روضه مزارشریف یکی از شناخته‌شده‌ترین بناهای تاریخی و مذهبی افغانستان به شمار می‌رود و همه‌ساله میزبان هزاران زائر و گردشگر داخلی و خارجی است.

روضه شریف در مرکز بلخ در شمال افغانستان، از بناهای مشهور تاریخی افغانستان است که به سبک معماری تیموری ساخته شده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آزادی و بازگشت ۳۲۵ مهاجر افغان از زندان‌های پاکستان به کشور

در ماه‌های اخیر، شمار زیادی از مهاجرین افغان در پاکستان به دلیل نداشتن اسناد قانونی اقامت یا مشکلات مربوط به وضعیت مهاجرت، بازداشت و سپس به افغانستان برگشت داده شده‌اند.

Published

on

وزارت امور مهاجرین و عودت‌کنندگان افغانستان می‌گوید که بیش از ۳۰۰ مهاجر افغان پس از رهایی از زندان‌ها و مراکز بازداشت پاکستان، به کشور بازگشته‌اند.

این وزارت با نشر خبرنامه‌ای گفته است که در جریان هفته جاری، ۳۲۵ تن از مهاجرین افغان شامل خانواده‌ها، کودکان و افراد مجرد، پس از سپری کردن دوره‌های مختلف بازداشت، از طریق گذرگاه‌های تورخم در ننگرهار و سپین بولدک در کندهار به افغانستان برگشت داده شده‌اند.

بر اساس معلومات وزارت امور مهاجرین، از میان این افراد، ۱۵۶ تن از طریق خط فرضی تورخم وارد ولایت ننگرهار شده و ۱۶۹ تن دیگر از مسیر سپین بولدک در ولایت کندهار به کشور بازگشته‌اند.

این وزارت افزوده است که افراد برگشت‌کننده پس از ثبت در آمریت‌های انتقالات و دریافت کمک از سوی نهادهای همکار، به مناطق اصلی شان منتقل شده‌اند.

در ماه‌های اخیر، شمار زیادی از مهاجرین افغان در پاکستان به دلیل نداشتن اسناد قانونی اقامت یا مشکلات مربوط به وضعیت مهاجرت، بازداشت و سپس به افغانستان برگشت داده شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

نخستین مسابقه یک‌روزه افغانستان و ایرلند به‌دلیل باران لغو شد

Published

on

نخستین دیدار یک‌روزه میان تیم‌های ملی کریکت افغانستان و ایرلند، روز چهارشنبه در استدیوم کریکت بریدی در ایرلند شمالی، به دلیل بارندگی مداوم و نامساعد بودن شرایط زمین، بدون پرتاب حتی یک توپ لغو شد.

قرار بود این دیدار ساعت ۱۰:۴۵ صبح به وقت محلی (۱:۳۰ بعد از ظهر به وقت کابل) آغاز شود، اما بارش پیوسته باران مانع برگزاری مراسم قرعه‌کشی شد.

مسئولان مسابقه آغاز بازی را به تعویق انداختند و حوالی ساعت ۱۲ ظهر به وقت محلی زمین را بررسی کردند، اما در نهایت ساعت ۱۲:۲۷ بعد از ظهر تصمیم گرفتند این دیدار را لغو کنند.

لغو این مسابقه، فرصت تأثیرگذاری در آغاز سلسله رقابت‌های پنج‌دیداره یک‌روزه را از هر دو تیم گرفت. این مسابقات همچنین آغاز دوره جدید تیم ایرلند زیر نظر سرمربی تازه‌اش، گری ویلسون، محسوب می‌شود.

قرار است دو تیم روز جمعه بار دیگر در دومین مسابقه یک‌روزه در استدیوم بریدی به مصاف هم بروند و سپس سه دیدار باقی‌مانده این سلسله در استدیوم استورمونت شهر بلفاست برگزار شود.

رقابت‌های یک‌روزه افغانستان و ایرلند به‌صورت زنده از شبکه تلویزیونی آریانا در سراسر افغانستان پخش می‌شود.

این نسخه از نظر نگارشی، املایی و سبک خبری روان و حرفه‌ای است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117