Connect with us

رویداد های اخیر

یک تاجر پیاز و کچالو را در کابل با تخفیف قابل ملاحظه به فروش گذاشت

منتشر شده

در

افزایش قیمت پیاز در این اواخر سر و صداهای زیادی را میان شهروندان کشور به ویژه در کابل به دنبال داشته، تا سرحدی که بهای یک سیر پیاز در این شهر به ۵۰۰ افغانی نیز رسیده است.

اما یک تاجر ملی کشور مقدار زیادی از پیاز و کچالو را به مناسبت ماه مبارک رمضان با نرخ به مراتب نازل‌تر از قیمت بازار در کابل به فروش گذاشته است.

این عضو سکتور خصوصی می‌گوید که برای کمک به مردم، فی سیر پیاز را ۱۵۰ افغانی و فی سیر کچالو را به نرخ ۱۰۰ افغانی به فروش می‌رساند.

میرویس حاجی زاده، عضو سکتور خصوصی می‌گوید: «امروز شما می‌بینید که ده موتر حامل پنجصد الی یک هزار تن پیاز و کچالو وجود دارد. ما تصمیم داریم که روزانه یک یک هزار تُن در جریان هفت روز توزیع کنیم.»

شماری از باشندگان کابل از این ابتکار استقبال می‌کنند و از سایر تاجران نیز می‌خواهند که مواد اولیه و سایر ضروریات مردم را به قیمت مناسب به فروش برسانند.

مختار، باشنده شهر کابل می‌گوید: «این کار بسیار خوب است. این یک نرخ مناسب برای افراد فقیر است.»

پاچا خان، باشنده شهر کابل می‌گوید: «از سایر تاجران می‌خواهیم که در این ماه مبارک رمضان قیمت مواد را کاهش دهند.»

مسئولان شاروالی کابل نیز از سایر اعضای سکتور خصوصی تقاضا دارند تا با مردم خود همکاری کنند.

عصمت الله انصاری، معاون رییس تنظیم مارکیت‌های شاروالی کابل می‌گوید: «ما از این کار قدردانی می‌کنیم. از سایر تاجران می‌خواهیم که بر مردم خود ترحم کنند و دست مردم خودرا بگیرند.»

مسئولان شاروالی کابل به تمام دوکانداران شهر کابل هشدار می‌دهند که اگر کسی به قیمت بالاتر از نرخ نامه تعیین شده این اداره مواد را به فروش برساند، دوکان اش بسته خواهد شد.

رویداد های اخیر

پاکستان: مردم دو سوی خط دیورند خواهان صلح و ثبات‌اند

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان می‌گوید مردم ساکن در دو سوی خط دیورند خواهان صلح، ثبات و روابط آرام میان افغانستان و پاکستان هستند.

طاهر اندرابی در نشست خبری هفتگی خود گفته است که میان مردم دو کشور مشکل عمده‌ای وجود ندارد، اما به ادعای او، فعالیت گروه‌های هراس‌افکن از خاک افغانستان همچنان بر تلاش‌های صلح در منطقه تأثیر گذاشته است.

او افزوده است که اسلام‌آباد این موضوع را مانعی در برابر بهبود امنیت و روابط دوجانبه می‌داند. این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان همواره این ادعاها را رد کرده و تأکید می‌کند که اجازه استفاده از خاک افغانستان علیه کشورهای همسایه داده نخواهد شد.

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان همچنین گفته است که کشورش در مسائل منطقه‌ای مربوط به افغانستان، ایران، هند و سومالیا همچنان بر دیپلوماسی و گفتگو تمرکز دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

دیدار سهیل شاهین با سفیر گامبیا در قطر؛ بررسی روابط دوجانبه و فرصت‌های سرمایه‌گذاری

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

Published

on

سهیل شاهین، سرپرست سفارت امارت اسلامی افغانستان در دوحه، با عمر جاح، سفیر و نماینده فوق‌العاده جمهوری گامبیا در قطر دیدار و گفتگو کرده است.

بر اساس خبرنامه سفارت افغانستان در دوحه، عمر جاح هم‌زمان مسئولیت امور سفارت گامبیا برای افغانستان را نیز بر عهده دارد.

در این دیدار، دو طرف درباره روابط دوجانبه میان افغانستان و گامبیا، وضعیت امنیتی در افغانستان، فرصت‌های سرمایه‌گذاری و همکاری‌های اقتصادی و سایر موضوعات مورد علاقه مشترک بحث و تبادل نظر کرده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اچکزی: اگر دولتمردان خوب می‌بودند، مردم دو طرف خط دیورند آزادانه رفت‌وآمد می‌کردند

Published

on

محمود خان اچکزی، رهبر اپوزیسیون در مجلس ملی پاکستان و رئیس حزب عوامی ملی پشتونخوا، گفته است که اگر رهبران شایسته در قدرت می‌بودند، مردم در امتداد خط دیورند می‌توانستند آزادانه رفت‌وآمد کنند.

او در یک پادکست گفته است که کشورهای دیگر مانند روسیه، آلمان و بریتانیا با وجود جنگ‌های تاریخی، امروز مرزهای بسیار بازتری دارند و در میان آن‌ها تنها یک «خط کاغذی» باقی مانده است و بررسی‌های سخت‌گیرانه نیز وجود ندارد.

اچکزی افزود که در منطقه نیز می‌توانست وضعیت مشابهی وجود داشته باشد و تأکید کرد: «اینجا چه مشکل است؟ پنجابی در کندهار می‌رقصید و پشتون اینجا می‌آمد. با وجود این‌که ظاهراً یک کشور نیستیم، اما می‌توانستیم عملاً یک کشور باشیم.»

او همچنین با اشاره به تهاجم شوروی سابق و ایالات متحده به افغانستان گفت که افغانستان حق دارد از این کشورها برای خسارات جنگی و بازسازی مطالبه غرامت کند.

این سیاستمدار پاکستانی در ادامه از برخورد حکومت پاکستان با پشتون‌ها انتقاد کرده و مدعی شده است که در برخی شهرها مانند لاهور و کراچی، برخی از آنان بازداشت یا اخراج می‌شوند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!