Connect with us

اخبار ساحوی

مسولیین امنیتی ولسوالی جرم به دلیل غفلت وظیفوی بازداشت شده اند

منتشر شده

در

(Last Updated On: عقرب ۳, ۱۴۰۱)

MOF1

وزارت دفاع ملی میگوی “فرماندهان کندک و تولی ارتش در ولسوالی جرم بدخشان به دلیل غفلت وظیفوی بازداشت و به داد ستانی کل معرفی شده اند.

معاون سخنگوی این وزارت از تعیین کمیسیون برای بررسی این رویداد سخن گفته هشدار میدهد هر فردی که متهم به غفلت وظیفه یی و کم کاری شده باشد به کیفر خواهد رسید. در همین حال کمیسیون مستقل حقوق بشر سربریدن سربازان ارتش از سوی طالبان را در ولسوالی جرم بدخشان  جنایت جنگی خوانده، خواستار بازنگری در برنامه های امنیتی از سوی حکومت شده است.

بر بنیاد گزارش ها هنگامی حمله جنگجویان طالب بر پاسگاه های نظامیان افغان در ولسوالی جرم بدخشان شماری از فرماندهان نظامی این ولایت مصروف خوشگذارنی درمحافل شب نشینی بوده اند . وزارت دفاع  نیز میپذیرد که طالبان پس از سربریدن سربازان ارتش و وارد کردن تلفات سنگین به این نیرو مقدار تجهیزات را نیز با خوده برده اند ، اما این وزارت گوشزد میکند افرادی که متهم به کم کاری شوند  به کیفر خواهند رسید.

دولت وزیری معاون سخنگوی وزارت دفاع ملی میگوید” کمیسیون برای بررسی این رویداد تعیین شده و تاکنون فرماندهان کندک و تولی ارتش به دلیل غفلت وظیفوی بازداشت و داد ستانی کل معرفی شده اند. “

از سوی دیگر برخی منابع در کاخ ریاست جمهوری میگویند که بر اساس تصمیم   شورای امنیت فرمانده پولیس ولایت بدخشان فرمانده کندک و فرمانده 209 قول اردوی شاهین و والی بدخشان از وظایف شان برکنار خواهند شد. کمیسیون حقوق بشر نیز سربریدن بیش از 20 سرباز ارتش در ولسوالی جرم بدخشان را یک عمل وحشیانه خوانده و ان را جنایت جنگی از سوی طالبان میداند.

رفیع الله بیدار سخنگوی کمیسیون حقوق بشر میگوید” این یک عمل وحشیانه و خلاف ارزش های اسلامی و انسانی است و انرا محکوم می کنیم سربریدن سربازان نشانه ای از جنایت جنگی است. “

MOF4

شماری از اعضای مجلس و اگاهان نظامی نیز مقام های ارشد نظامی به شمول رییس ستاد ارتش را به کم کاری و بی کفایتی متهم کرده خواستار برکناری و به کیفر رساندن انان هستند.

زلمی مجددی عضو مجلس نماینده گان میگوید” این رویداد خود نشان میدهد که فرماندهان نظامی در این ولایت یا با طالبان همکار بوده و یا هم مصروف خوش گذارانی بوده باید اشد مجازات شوند.”

MOF_6

عتیق الله امرخیل اگاه امور نظامی میگوید” حکومت دوسره هیچ اراده ای برای اداره درست جنگ و نظام را ندارد و اگر این وضعیت ادامه داشته باشد بیشتر بخش های کشور به دست طالبان خواهد افتاد.”

MOF_7

کشتار و سربریدن گروهی نظامیان ارتش در ولسوالی جرم بدخشان  افغانها را سخت نگران ساخته است. هر چند اعضای شورای ولایتی بدخشان از اگاه ساختن مقام های نظامی از چنین حمله سخن میزنند اما  پرسش اینجاست که چرا این فرماندهان اقدامات پیشگیرانه  روی دست نگرفته اند.

گزارش فواد ناصری

Advertisement

اخبار ساحوی

ترکیه روابط تجارتی خود با اسرائیل را تعلیق کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۴, ۱۴۰۳)

وزارت تجارت ترکیه‌ روز پنج‌شنبه (۱۳ ثور) در بیانیه‌ای اعلام کرد در واکنش به «تشدید فاجعه انسانی» در غزه تمامی صادرات و واردات به مقصد اسرائیل را متوقف کرده است.

در بیانیه وزارت تجارت ترکیه تصریح شده است که این تعلیق شامل تمامی مبادلات صادراتی و وارداتی بین دو کشور است.

این بیانیه تاکید کرده است: ترکیه این تدابیر اتخاذ شده جدید را تا زمانی که دولت اسرائیل اجازه جریان بی‌وقفه و کافی کمک‌های بشردوستانه به غزه را ندهد، به شدت و قاطعانه اجرا خواهد شد.

گزارش‌ها حاکی است که تجارت بین اسرائيل و ترکیه در سال ۲۰۲۳ بیش از ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون دالر بوده است.

ترکیه پس از آن که اسرائیل اجازه نداد این کشور در ارسال کمک‌های هوایی به غزه مشارکت کند، محدودیت‌های تجارتی خود علیه اسرائیل را اعمال کرد.

در واکنش به این اقدام، ییسرائیل کاتز، وزیر خارجه اسرائیل، در همین روز گفت که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، با بستن بنادر به روی واردات و صادرات اسرائیل، توافقات بین دو کشور را زیر پا گذاشته است.

ییسرائیل کاتز در شبکه اجتماعی ایکس نوشته است: «این رفتار یک دیکتاتور است. منافع مردم و تاجران ترکیه را نادیده می‌گیرد و توافقات تجاری بین‌المللی را زیر پا می‌گذارد.»

وزیر خارجه اسرائیل تاکید کرد که کشورش فوراً به دنبال جایگزین‌هایی برای مبادلات تجارتی با ترکیه خواهد بود.

انتقاد شدید رجب طیب اردوغان از حمله اسرائیل به غزه یکی از دلایل بالا گرفتن جنگ لفظی بین مقام‌های دو کشور است.

از زمان حمله گروه حماس به اسرائیل در سال گذشته و حمله متقابل اسرائیل به غزه که بیش از ۳۴ هزار کشته بر جا گذاشته و مشخص نیست چه زمانی پایان یابد، رئیس جمهور ترکیه چند بار به شدت از اقدامات اسرائیل انتقاد کرده است.

امریکا و شماری از کشورهای اروپایی گروه حماس را سازمانی تروریستی می‌دانند.

رجب طیب اردوغان که با گروه حماس رفتاری حسنه دارد اغلب بنیامین نتانیاهو، صدر اعظم اسرائیل، را با آدولف هیتلر مقایسه کرده و ایالات متحده را به حمایت از «نسل کشی» فلسطینیان متهم کرده است.

در پاسخ به این اظهارات رجب طیب اردوغان مقام‌های اسرائیلی گفته‌اند، ترکیه «در کنار ایران، بزرگ‌ترین کشور حامی تروریسم در جهان» است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

نتانیاهو: با توافق یا بی‌توافق وارد رفح

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۲, ۱۴۰۳)

بنیامین نتانیاهو، صدراعظم اسرائيل، روز سه شنبه گفت کشورش عملیات نظامی را در شهر رفح در جنوب غزه پیش خواهد برد حتی اگر به گفته او با حماس بر سر آتش‌بس و آزادی گروگان‌ها در غزه توافق شود.

نتانیاهو گفت: «چنین نظری که ما جنگ را قبل از دستیابی به همه اهداف آن متوقف می‌کنیم، اصلا قابل بحث نیست. ما وارد رفح می‌شویم و گردان‌های حماس را در آنجا از بین می‌بریم – با توافق یا بدون توافق، تا به پیروزی کامل برسیم.»

نتانیاهو گفته است که لازم است نیروهای اسرائیلی برای شکست کامل حماس وارد رفح شوند. گروه‌های حماس و جهاد اسلامی در ماه اکتوبر به اسرائیل حمله کردند و حدود ۱۲۰۰ نفر را کشتند.

در واکنش به آن حمله اسرائيل عملیات گسترده نظامی جاری در غزه را آغاز کرد.

حماس همچنین حدود ۲۵۰ نفر را در جریان آن حمله گروگان گرفت، و گمان می‌رود که هنوز حدود ۱۰۰ گروگان را به همراه بقایای اجساد ۳۰ نفر یا تعداد بیشتری از گروگان‌ها که در ماه‌های بعد کشته شدند یا به‌طور دیگری جان باخته‌اند، در اختیار دارد.

بیش از نیمی از جمعیت غزه در رفح که در امتداد مرز بین غزه و مصر قرار دارد، پناه گرفته اند.

جو بایدن، رئیس جمهور امریکا، در تماس تیلیفونی با عبدالفتاح السیسی، رئیس جمهوری مصر و شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر، از رهبران این کشورها خواسته است تا برای آزادی گروگان هایی که هنوز در غزه در دست حماس هستند، تمام تلاش خود را انجام دهند.

در بیانیه کاخ سفید، آزادی گروگان به عنوان تنها مانع آتش بس فوری و کمک رسانی برای مردم غزه توصیف شده است.

امریکا، مصر و قطر ماه‌ها در مذاکراتی با هدف توقف جنگ شرکت داشتند.

یک پیشنهاد برای توقف جنگ که اکنون در دست بررسی است شامل یک آتش‌بس شش هفته‌ای، آزادی گروگان‌های در دست حماس، آزادی زندانی‌های فلسطینی در اسرائیل و افزایش کمک‌های بشردوستانه به غیرنظامیان فلسطینی در غزه است.

این مذاکرات در حالی انجام می شود که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده در حال بازدید از منطقه برای گفتگو با مقام‌های عربستان سعودی، اردن و اسرائیل در مورد وضعیت جنگ است.

به گفته وزارت صحت غزه، حمله متقابل اسرائیل در غزه بیش از ۳۴هزار و ۵۰۰ کشته برجای گذاشته است که حدود دو سوم آنها زن و کودک بودند.

مقام‌های حماس روز دوشنبه با نمایندگان مصر و قطر در قاهره دیدار کردند تا درباره این پیشنهاد گفتگو کنند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حاکم دبی پروژه ترمینال ۳۵ میلیارد دالری میدان هوایی آل مکتوم را تصویب کرد

Published

on

(Last Updated On: ثور ۱۰, ۱۴۰۳)

شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، حاکم دبی، پروژه ترمینال مسافربری جدید در میدان هوایی آل مکتوم را به ارزش تقریبی ۳۵ میلیارد دالر تصویب کرد.

به گفته او، میدان هوایی بین‌المللی آل مکتوم بزرگ‌ترین فرودگاه جهان با ظرفیت ۲۶۰ میلیون مسافر و پنج برابر فرودگاه بین‌المللی دبی خواهد بود و تمامی فعالیت‌ها در فرودگاه دبی طی سال‌های آینده به فرودگاه آل مکتوم منتقل خواهد شد.

شیخ محمد افزود فرودگاه آل مکتوم شامل ۴۰۰ دروازه ترمینال و پنج خط پرواز خواهد بود.

شیخ احمد بن سعید آل مکتوم، رئیس شرکت هوایی امارات، نیز در این ارتباط گفت که میدان هوایی آل مکتوم خانه جدید این شرکت حامل پرچم امارات و شرکت هوایی خواهر آن یعنی «فلای‌دبی» و همچنین تمام شرکای هوایی است که به دبی پرواز دارند.

پل گریفیت، مدیرعامل میدان‌های هوایی دبی، نیز گفت این اقدام «موقعیت دبی به عنوان یک قطب هوانوردی پیشرو در صحنه جهان را تثبیت خواهد کرد.»

Continue Reading

Trending

Copyright © 2022 Ariana News. All rights reserved!