Connect with us

اخبار ساحوی

کمره های امنیتی با سیتیم مجهز در بخش های مختلف ولایت غزنی ایجاد میگردد

منتشر شده

در

گروه بازسازی پولندی ها در ولایت غزنی درنظردارند که کمره های امنیتی و سیستم مجهز را در بخش های مختلف این ولایت ایجاد کنند که توانایی پیش بینی وقوع حوادث طبیعی و حملات دهشت افگنی و حتا کنترول تلفونهای مشکوک را دارد.

درهمین حال این گروه دوره آموزشی را برای پولیس این ولایت در بخش آتش نشانی نیز آغاز کرده است.

گروه بازسازی پولند در ولایت غزنی گفت:” نصب کمره های امنیتی و ایجاد این سیستم بسیار مجهز و پیشرفته  شامل ده بخش است، کنترول تلفونهای مشکوک، پیش بینی حوادث طبیعی مانند آتش سوزی، سیلاب؛ توفان و شناسای افراد مشکوک و دهشت افگن از مهمترین توانایی این کمره ها و سیستم است”.

لیشینگ تناس مسوول بخش امنیتی گروه بازسازی پولند در ولایت غزنی گفت: “سیستم مونیتورینگ توسط کمره های امنیتی را در غزنی برای نخستین باراست که ما ایجاد میکنیم و این سیستم را ما تا به حال در برخی از کشورهای دیگر هم ایجاد کرده ایم و نسبت به کمره های امنیتی که هم اکنون در نهادهای امنیتی کابل نصب است، پیشرفته تر است”.

در همین این حال نیروهای که در این محل آموزشهای فنی را فرا میگیرند استفاده از این روش را برای تدابیر امنیتی بسیارمفید و موثر میدانند.

یکتن از مامورین پولیس در ولایت غزنی که شامل این پروسه ی آموزشی است گفت:” بخاطر حفاظت مردم که یک خانه آتش میگیرد به چه سیستم ما داخل خانه شویم وبه چه سیستم ما آتش را خاموش کنیم وبه چه سییستم یک مریض و یا یک ناتوان را که درآنجا باشد بیرون اش کنیم، مواردی است که ما در این آموزشگاه میاموزیم”.

این مسوولان همچنان ایجاد این سیستم را در کنترول اوضاع امنیتی مرکز و ولسوالی های غزنی بسیار موثر میدانند.

Advertisement

اخبار ساحوی

ایران می‌گوید یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است

Published

on

سپاه پاسداران ایران روز جمعه اعلام کرد که یک جت اف-۳۵ متعلق به امریکا را در بخش‌های مرکزی این کشور سرنگون کرده است.

خبرگزاری تسنیم به نقل از بیانیه سپاه گزارش داده که به دلیل نابودی این جت، سرنوشت پیلوت آن همچنان نامعلوم است.

این دومین باری است که ایران در جریان تنش‌های جاری از ۲۸ فبروری به این‌سو، ادعا می‌کند یک جت اف-۳۵ امریکا را نابود کرده است.

با این حال، ایالات متحده تاکنون به این گزارش واکنشی نشان نداده است.

ایران پیش‌تر در ۱۹ مارچ نیز اعلام کرده بود که یک جت اف-۳۵ امریکا را سرنگون کرده است؛ ادعایی که از سوی واشنگتن رد شد.

تهران همچنین روز پنج‌شنبه ادعا کرده بود که یک جت اف-۱۶ اسرائیل را نیز سرنگون کرده است.

تنش‌ها در منطقه پس از موجی از حملات هوایی امریکا و اسرائیل که در ۲۸ فبروری آغاز شد، همچنان در سطح بالایی باقی مانده است. منابع ایرانی می‌گویند این حملات بیش از ۱۳۰۰ کشته، از جمله شماری از مقام‌های ارشد، برجا گذاشته است.

در پاسخ، ایران حملات پهپادی و راکتی را علیه اسرائیل و همچنین اهدافی در اردن، عراق و چندین کشور حوزه خلیج که میزبان تأسیسات نظامی امریکا هستند، انجام داده است. این درگیری‌های ادامه‌دار باعث تلفات، خسارات به زیربناها و اختلال در ترافیک هوایی منطقه و بازارهای جهانی شده است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

حمله پهپادی به پالایشگاه مینا الاحمدی کویت

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

Published

on

سانه‌های دولتی کویت گزارش داده‌اند که صبح روز جمعه پالایشگاه «مینا الاحمدی»، یکی از بزرگ‌ترین تأسیسات نفتی این کشور، هدف حمله پهپادی قرار گرفته است.

شرکت نفت کویت در بیانیه‌ای اعلام کرده که در نتیجه این حمله، در برخی از واحدهای عملیاتی پالایشگاه آتش‌سوزی رخ داده است، اما تاکنون هیچ‌گونه تلفات جانی گزارش نشده است.

اردوی کویت نیز پیش‌تر اعلام کرده بود که سیستم دفاع هوایی این کشور در حال مقابله با حملات راکتی و پهپادی دشمن هستند.

شرکت نفت کویت افزوده است که وضعیت کیفیت هوا در مناطق اطراف پالایشگاه به‌طور دوامدار تحت نظارت قرار دارد و تا کنون هیچ‌گونه پیامد منفی محیطی زیست‌ در پی این حمله ثبت نشده است.

همچنان گروهی کمکی و اطفائیه در محل حضور دارند و تلاش‌ها برای مهار آتش و جلوگیری از گسترش آن ادامه دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

اتباع ایرانی از ورود یا ترانزیت از طریق امارات منع شدند

Published

on

 وب‌سایت شرکت هوایی امارات مستقر در دبی روز چهارشنبه اعلام کرد که اتباع ایرانی اجازه ورود یا ترانزیت از طریق امارات متحده عربی را ندارند.

با این حال، وب‌سایت شرکت هوایی فلای‌دبی اعلام کرده که اتباع ایرانی دارای «ویزه طلایی» امارات متحده عربی از این قانون مستثنی هستند و اجازه ورود و ترانزیت از طریق این کشور را دارند.

این محدودیت‌ها همزمان با تشدید تنش‌ها بین ایران و کشورهای حوزه خلیج فارس اعمال می‌شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!