Connect with us

اخبار ساحوی

آذربايجان در انتقال کالاهای ترانزیتی تجاران افغان، آمادگى نشان داد

منتشر شده

در

یک هیات بلند پایه حکومت آذربایجان به رهبری رییس عمومی گمرکات و مشاور امور گمرکی رییس جمهور این کشوربه کابل آمده اند تا تاسیسات گمرکی افغانستان را از نزدیک مشاهده کنند.

مقام های گمرکی آذربایجان درکابل میگویند:

به دلیل آن که آذربایجان به عنوان دریچه وصل اقتصادی آسیاو اروپا است دروازه هایش همیش  بروی کالاهای تجارتی و تزانزیتی افغانستان بازخواهد بود.

وى گفت:

حکومت این کشور آماده است تا در بخش های مختلف با افغانستان همکاری اش را افزایش دهد.

وزارت مالیه افغانستان نیز خواهان  افزایش روابط  گمرکی و تجارتی با این کشور است .

گفته می شود، هدف اصلی سفر این هیات تبادل نظر دربخش های تجارتی و گمرکی برای افزایش همکاری است.

مقام های آذربایجانی میگویند، تلاش برای تقویت برنامه های اقتصادی برای بازسازی راه ابریشم  یکی از اولویت های مهم حکومت آذربایجان است که خوشبختانه افغانستان نیز از این راه می تواند استفاده بزرگ نماید.

آیدین علی اف رییس عمومی کمیته گمرکات آذربايجان میگوید:

آذربایجان نه تنها آمادۀ افزایش همکاری دربخش اقتصادی است، بل می خواهد با افغانستان دربخش های دیگر نیز همکار نزدیک داشته باشد. جاده های ما توانایی انتقال کالاهای ترانزیتی و تجارتی افغانستان را چه به اروپا و برعکس آنرا داشته و سهولت های گمرکی ما هم بهتر از اکثر کشورهای منطقه است و این راه کوتاه ترین مسیر برای افغانها برای وصل شدن شان به اروپا است.

سید مبین شاه معین گمرکات وزارت مالیه باآن که از سیاست های حکومت آذربایجان در برابر افغانستان استقبال می کند میگوید:

قرار است در آینده نزدیک رییس جمهور افغانستان به ترکمنستان سفر کند و گفتگو های رسمی را برای گشایش این راه آغاز کند.

معین گمرکات این وزارت گفت:

در ده سال گذشته به دلیل تعهد ايکه در برابر کشورهای منطقه و جهان داریم گمرکات ما نیز در حال آماده شدن  با معیارهای قبول شده است.

همزمان با این آذربایجان دو دستگاۀ معلوماتی را برای راهمنایی تاجران و مسافران که مالیه و محصول گمرکی اموال شانرا چگونه به دفاتر وزارت مالیه بپردازند، در میدان هوایی کابل نصب کرد.

وزارت مالیه میگوید، این نخستین باریست که چنین دستگاه با معلومات کافی در یکی از نمایندگی گمرکات افغانستان به فعالیت آغاز می کند.

Advertisement

اخبار ساحوی

حمله طالبان پاکستانی در کرم: ۶ سرباز پاکستانی کشته و ۴ زخمی شدند

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

Published

on

در یک حمله در منطقه کرم پاکستان، شش سرباز پاکستانی کشته و چهار نفر دیگر زخمی شدند. منابع امنیتی و پولیس اعلام کردند که این حمله توسط گروه تحریک طالبان پاکستان (تی‌تی‌پی) انجام شده است.

حمله شب گذشته در منطقه مناتو در کرم رخ داد و در جریان درگیری، دو جنگجو نیز کشته شدند.

نیروهای امنیتی همچنین فرمانده محلی تی‌تی‌پی به نام عثمان خیبری را از پای درآوردند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

نگرانی فرزندان عمران خان از سلامت پدر

حزب پاکستان تحریک انصاف (پی‌تی‌آی) می‌گوید این پرونده‌ها با هدف حذف عمران خان از صحنه سیاسی و انتخابات طراحی شده‌اند.

Published

on

فرزندان عمران خان، صدراعظم پیشین پاکستان که هم‌اکنون در زندان به سر می‌برد، از وضعیت سلامت پدرشان ابراز نگرانی کرده و هشدار داده‌اند که مقامات ممکن است چیزی غیرقابل بازگشت را پنهان کنند. این اظهارات در حالی مطرح شده که بیش از سه هفته از آخرین شواهد زنده بودن او می‌گذرد.

به گزارش رویترز، با وجود دستور قضایی برای ملاقات‌های هفتگی، خانواده خان هیچ دسترسی مستقیم یا قابل تایید به وی نداشته‌اند. پسر او، قاسم خان، گفته است: «ندانستن اینکه پدرمان سالم است، زخمی شده یا حتی زنده است، نوعی شکنجه روانی است.»

خانواده خان بارها درخواست دسترسی صحی شخصی او را داده‌اند، اما بیش از یک سال است که این دسترسی فراهم نشده است. وزارت داخله پاکستان هنوز به درخواست برای اظهارنظر پاسخ نداده است، در حالی که یک مقام زندان به صورت ناشناس به رویترز گفته است که خان در سلامت کامل است و برنامه‌ای برای انتقال او به زندان با امنیت بالاتر وجود ندارد.

عمران خان، ۷۳ ساله، از آگست ۲۰۲۳ در زندان به سر می‌برد و به اتهاماتی که او آن‌ها را سیاسی و انتقام‌جویانه می‌داند، محکوم شده است. نخستین حکم او در پرونده «توشه‌خانه» مربوط به فروش غیرقانونی هدایای دریافتی در دوران صدراعظمی بود. حکم‌های بعدی شامل ۱۰ سال زندان به اتهام افشای یک سند دیپلماتیک و ۱۴ سال دیگر در پرونده فساد است.

حزب پاکستان تحریک انصاف (پی‌تی‌آی) می‌گوید این پرونده‌ها با هدف حذف عمران خان از صحنه سیاسی و انتخابات طراحی شده‌اند. خانواده خان همچنین اعلام کرده‌اند که عدم ارتباط و سکوت مطلق مقامات باعث نگرانی شدید و احساس تلاش عمدی برای دور نگه داشتن او از دید عموم شده است.

قاسم خان گفته است: «این انزوا عمدی است. آن‌ها از او می‌ترسند. او محبوب‌ترین رهبر پاکستان است و می‌دانند که نمی‌توانند او را به شکل دموکراتیک شکست دهند.»

خانواده خان با نهادهای داخلی و بین‌المللی حقوق بشری تماس گرفته و خواهان اجرای فوری دستور قضایی برای دسترسی به او شده‌اند. قاسم افزود: «این فقط یک اختلاف سیاسی نیست؛ این یک بحران حقوق بشری است. باید فشار از هر طرف وارد شود. ما از او انرژی می‌گیریم، اما نیاز داریم بدانیم که او در امنیت است.»

Continue Reading

اخبار ساحوی

تلفات جنگ غزه از مرز ۷۰ هزار نفر گذشت

اسراییل تاکنون در مورد این آمار واکنش رسمی نشان نداده، اما همواره درستی ارقام وزارت صحت غزه را مورد تردید قرار داده است، هرچند آمار بدیل نیز ارائه نکرده است.

Published

on

وزارت صحت غزه اعلام کرده است که شمار جان‌باختگان حملات اسراییل بر نوار غزه از ۷۰ هزار نفر فراتر رفته است. براساس آخرین آمار منتشرشده، از روز پنج‌شنبه تاکنون ۳۰۱ نفر دیگر به این رقم افزوده شده و شمار کل تلفات به ۷۰۱۰۰ نفر رسیده است. مقام‌ها می‌گویند دو تن در حملات تازه جان باخته و باقی قربانیان از زیر آوارهای قدیمی شناسایی شده‌اند.

اسراییل تاکنون در مورد این آمار واکنش رسمی نشان نداده، اما همواره درستی ارقام وزارت صحت غزه را مورد تردید قرار داده است، هرچند آمار بدیل نیز ارائه نکرده است.

بمباردمان‌های گسترده اسراییل که پس از حملۀ ۷ اکتوبر ۲۰۲۳ آغاز شد، بخش‌های وسیعی از غزه را ویران کرده و روند گردآوری اطلاعات دقیق از قربانیان را بسیار دشوار ساخته است. در ماه‌های نخست جنگ، جان‌باختگان بر اساس ثبت در شفاخانه‌ها شمارش می‌شدند، اما در مراحل بعدی هزاران مورد تا تکمیل بررسی‌های طبی و قانونی در آمار رسمی شامل نمی‌شدند.

با برقراری آتش‌بس شکننده از ۱۰ اکتوبر به این‌سو، تیم‌های کمکی توانسته‌اند از آرامش نسبی برای جست‌وجوی اجساد زیر آوار استفاده کنند که باعث افزایش تدریجی آمار قربانیان شده است.

این جنگ پس از آن آغاز شد که حماس در حمله‌ای بر جنوب اسراییل ۱۲۰۰ نفر– را کشت و ۲۵۱ نفر را به گروگان بردند.

حملات تلافی‌جویانۀ اسراییل خانواده‌های بی‌شماری را نابود کرده است. معاذ مغاری که ۶۲ عضو خانواده‌اش، از جمله پدر و مادر و چهار خواهر و برادرش، در حملات اسراییل در اردوگاه بریج جان باخته‌اند، می‌گوید: «همه‌چیز را از دست دادم؛ همه را از دست دادم.»

اردوی اسراییل همچنان می‌گوید که غیرنظامیان هدف قرار نمی‌گیرند. اما کارشناسان صحت عامه می‌گویند که پیش از جنگ، غزه دارای سیستم شمارش و ثبت جمعیت دقیق‌تر از بسیاری کشورهای منطقه بود. سازمان ملل متحد نیز معمولاً آمار وزارت صحت غزه را معتبر می‌داند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!