Connect with us

رویداد های اخیر

جان باختن ۵ پولیس ویژه در حمله موتر بم در خوست

منتشر شده

در

مقام‌های محلی ولایت خوست امروز (سه شنبه ۶ عقرب) می‌گویند که در پی حمله تهاجمی به مرکز نیروهای ویژه پولیس در شهر این ولایت دست کم پنج پولیس ویژه این مرکز جان باختند و ۳۵ تن دیگر زخم برداشتند.

مقام‌ها می‌گویند که گروهی از مهاجمان انتحاری حوالی ۶ صبح امروز با انفجار موتر بمی، به این مرکز حمله کردند و بیش از ۹ ساعت با نظامیان افغان جنگیدند.

به گفته‌ی مقام های محلی  در بین زخمیان این رویداد ۲۵ نظامی و ۱۰ غیر نظامی شامل اند.

صدیق پتمن، والی این ولایت گفته است که ده مهاجم انتحاری با سه موتر بم به مرکز نیروهای ویژه پولیس در شهر خوست حمله کردند.

به گفته‌ی والی در نخست مهاجمان موتر مملو از مواد انفجاری را در برابر درب ورودی این مرکز منفجر ساخته و سپس هفت مهاجم وارد این مرکز شدند.

وزارت داخله نیز این رویداد را تایید کرده استږ

طارق آرین، سخنگوی این وزارت گفته است که هراس افگنان حوالی ساعت ۶ صبح امروز يكعراده واسطه مملو از مواد انفجاری را نزدیک قطعه خاص پوليس در ساحه مقام ولایت سابقه خوست انفجار دادند.

وی می‌افزاید که که مهاجمین با نیروهای امنیتی درگیر شدند و از ورود تروریستان داخل قطعه جلوگیری شد.

 انفجار موتر بم‌ها و درگیری ۹ ساعته باعث شد تا به شمول ساختمان مرکزنیروهای ویژه پولیس خوست، شماری از ساختمان‌های دیگر آسیب ببیند.

تا کنون گروهی مسوولیت این حمله را به عهده نگرفته است، اما غلام داوود تره‌خیل، فرمانده پولیس خوست می‌گوید که این حمله از سوی شبکه حقانی صورت گرفته است، رهبر شبکه حقانی معاون گروه طالبان است.

رویداد های اخیر

تأکید محمد یعقوب مجاهد بر فراگیری علوم عصری و دینی

Published

on

محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع امارت اسلامی افغانستان، در سفرش به ولایت کندهار بر فراگیری علوم عصری و دینی تأکید کرده است.

او در مراسم فراغت در یک مدرسه در کندهار گفت: «از شما می‌خواهم که از مکاتب و مدارس حمایت کنید؛ نگذراید فرزندان تان بی‌تعلیم باشند. هر نوع علم را بیاموزید، چه عصری و چه دینی.»

وزیر دفاع تأکید کرد که امارت اسلامی در خدمت مردم قرار دارد، چنانچه شماری نیروها از سرحدات و شماری دیگر از جان و مال مردم حفاظت می‌کنند.

از سوی دیگر، ملا تاجمیر جواد، معاون اول ریاست عمومی استخبارات، به مناسبت فراغت طلاب جامعه مصباح‌العلوم گفته است که افغانستان در طول تاریخ همواره یکی از مراکز بزرگ علوم دینی بوده است.

آقای جواد افزوده است که افغانستان در چارچوب مکتب علمی ـ فکری ماوراءالنهر و مکتب علمی و فکری دیوبند، مراکز بزرگ دینی ـ علمی، شخصیت‌های برجسته دینی و آثار علمی ارزشمند در اختیار دارد و این روند همچنان ادامه دارد.

به گفته او، امروز در افغانستان ده‌ها هزار مدرسه فعال است و ده‌ها هزار جوان در آن‌ها به آموزش و تحصیل مشغول‌ اند و امارت اسلامی افغانستان به‌طور کلی به علوم دینی و علوم عصری توجه ویژه دارد.

وی تصریح کرده است که امارت اسلامی بر اصلاح نصاب مدارس و مراکز عصری، بهبود اصول و شیوه‌های تدریس، ایجاد نظم و انضباط و در مجموع ارتقای کیفیت تمام علوم دینی و عصری کار می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

امریکا دومین محموله هلیکوپتر‌های بلک‌هاک افغانستان را به کشور پیرو تحویل داد

Published

on

ایالات متحده امریکا دومین محموله هلیکوپترهای UH-60A+  بلک‌هاک را که توسط نیروهای حکومت پیشین افغانستان استفاده شده بود، به کشور پیرو تحویل داده است.

این هلیکوپترها بخشی از تجهیزات نظامی بود که پس از روی‌کار آمدن امارت اسلامی در سال ۲۰۲۱، به ازبیکستان منتقل شد.

در آن زمان، ۲۲ طیاره بال ثابت و ۲۴ هلیکوپتر از افغانستان به ازبیکستان منتقل شده بود.

امارت اسلامی بارها خواهان بازگرداندن این تجهیزات شده‌است، اما تاشکند این درخواست را نپذیرفته است.

در ماه فبروری ۲۰۲۵، ازبیکستان هفت هلیکوپتر بلک هاک افغانستان را به امریکا سپرد.

 

 

 

 

Continue Reading

رویداد های اخیر

څار: نشست منطقه‌ای ایران در مورد افغانستان

Published

on

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!