Connect with us

اخبار ساحوی

هیچ یک از نامزدان هیأت اداری مجلس نمایندگان نتوانستند رأی لازم را بدست بیاورند

منتشر شده

در

اعضاي مجلس نمايندگان در نخستين روز سال سوم كاري شان پاي صندوق هاي راي رفتند تا هيأت اداري اين مجلس را انتخاب كنند.

عبدالظاهر قدير و ميرويس ياسيني که نامزد در پست معاونت اول مجلس نمايندگان بودند نتوانستند رأی لازم به این موقف را بدست بیاورند.

در همین حال براي به دست آوردن پست معاونت دوم اين مجلس، شيخ نعمت الله غفاري، امان الله پيمان، اسد الله سعادتي و احمد شاه رمضان زاده به رقابت پرداختند، اما سرنوشت رأی این کاندیدا نیز بی نتیجه ماند و هیچ یک از این نامزدان نتوانستند تا رأی مطلوب را بدست بیاورند.

از سوي هم عبدالستار خواصي و عبدالجبار قلات وال که برای بدست آوردن پست منشي اين مجلس خود را کاندیدا نموده بودند، نیز برای رسیدن به کرسی، رای کافی دریافت نکردند.

فرهاد عظيمي، نيلوفر ابراهيمي و نظيفه ذكي خود را براي به دست آوردن پست نايب منشي نامزد کرده بودند. که سرونشت این نامزدان نیز مانند سایر کاندیدا بود.

درنهایت هيچ يك از نامزدان نتوانستند رأی لازم را برای بدست آوردن كرسی های اعضای هيات اداري این مجلس به دست آوردن.

پس از آن كه هيچ يك از نامزد ها رأي لازم براي احراز كرسي هاي مورد نظر به دست نياوردند، عبدالرووف ابراهیمی رييس مجلس نمايندگان اعلام كرد تا انتخابات دور دوم فردا (یکشنبه20 حوت) برگزار خواهد شد.

بر اين اساس روز يكشنبه ، شيخ نعمت الله غفاري و امان الله پيمان براي احراز كرسي معاونت دوم و فرهاد عظيمي با نيلوفر ابراهيمي براي به دست آوردن كرسي نايب منشي به رقابت مي پردازند.

Advertisement

اخبار ساحوی

ترمپ: جزیره خارک ایران با خاک یکسان می‌شود

جزیره خارک از مهم‌ترین مراکز صادرات نفت ایران است و پیش از آغاز جنگ میان ایران، امریکا و اسرائیل، حدود ۹۰ درصد صادرات نفت ایران از این جزیره انجام می‌شد. حمله به خارک می‌تواند صادرات نفت ایران و اقتصاد این کشور را با مشکلات جدی روبه‌رو کند.

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، ادعا کرده که جزیره خارک، یکی از مراکز مهم نفتی ایران، هدف حملات قرار گرفته است.

ترمپ در یک پست کوتاه در شبکه‌های اجتماعی نوشت: «جزیره خارک با خاک یکسان می‌شود»، اما درباره نوع حمله و میزان خسارات جزئیات بیشتری نداد.

او این پست را همراه با ویدیویی از انفجارهای شدید منتشر کرد. رویترز می‌گوید این ویدیو به احتمال زیاد با هوش مصنوعی ساخته شده است.

قصر سفید و وزارت دفاع امریکا نیز درباره این ادعا اظهار نظر نکرده‌اند.

جزیره خارک از مهم‌ترین مراکز صادرات نفت ایران است و پیش از آغاز جنگ میان ایران، امریکا و اسرائیل، حدود ۹۰ درصد صادرات نفت ایران از این جزیره انجام می‌شد. حمله به خارک می‌تواند صادرات نفت ایران و اقتصاد این کشور را با مشکلات جدی روبه‌رو کند.

درگیری‌ها در تنگه هرمز

هم‌زمان، یک مقام امریکایی گفت نیروهای این کشور دو پرتابگر ایرانی را در جزیره لارک، در نزدیکی تنگه هرمز، هدف قرار داده‌اند.

به گفته این مقام، نیروهای سپاه پاسداران در حال آماده‌شدن برای شلیک راکت و کارگذاری مین‌های بحری در تنگه هرمز بودند.

ایران در واکنش، راکت‌های بالستیک به سوی دو پایگاه نظامی امریکا در اردن شلیک کرد. تلویزیون دولتی اردن گفت نیروهای این کشور هشت راکت را که وارد حریم هوایی آن شده بودند، رهگیری کرده‌اند.

سپاه پاسداران نیز اعلام کرد که در این حمله شماری از سربازان و شهروندان کشته و زخمی شده‌اند و تهران به این حملات پاسخ خواهد داد.

قوماندانی مرکزی امریکا گفت حملاتش علیه نیروهای مین‌گذاری سپاه «محدود و دقیق» بوده و برای جلوگیری از یک «تهدید قریب‌الوقوع» در تنگه هرمز انجام شده است.

در همین حال، اطلاعات کشتیرانی نشان می‌دهد که رفت‌وآمد کشتی‌های تجارتی در تنگه هرمز در آخر هفته به حدود پنج کشتی در روز کاهش یافته است. برخی کشتی‌ها نیز برای جلوگیری از حمله، سیستم شناسایی خودکارشان را خاموش کرده‌اند.

تنگه هرمز یکی از مهم‌ترین مسیرهای انرژی جهان است و پیش از آغاز جنگ، نزدیک به یک‌پنجم نفت خام و گاز طبیعی مایع‌شده جهان از این مسیر عبور می‌کرد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

صادرات و واردات ایران ۳۵ درصد کاهش یافته است

Published

on

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور ایران، می‌گوید صادرات و واردات این کشور در پی تحریم‌های امریکا و محاصره بنادر بحری ایران، نزدیک به ۳۵ درصد کاهش یافته است.

پزشکیان گفته است که با وجود فشارهای اقتصادی، ایران در جریان تفاهم‌نامه موقت با امریکا در ماه جون توانست حدود ۹۰ میلیون بیلر نفت بفروشد. او خواستار احیای این تفاهم‌نامه شده است.

در همین حال، حکومت ایران اعلام کرده که مقابله با پیامدهای اقتصادی جنگ و تحریم‌ها در اولویت قرار دارد. کاهش تورم، مدیریت بازار، ایجاد فرصت‌های کاری، حمایت از تولید داخلی و کاهش وابستگی به دالر از جمله برنامه‌های اعلام‌شده است.

بر اساس گزارش‌ها، تورم سالانه ایران در ماه گذشته به ۶۶ درصد رسیده است. رهبر ایران نیز از حکومت خواسته است برای کاهش مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم اقدام جدی کند.

هم‌زمان، تهران تأکید کرده که در برابر فشارهای امریکا عقب‌نشینی نمی‌کند و تلاش‌های دیپلوماتیک را ادامه خواهد داد. قطر و پاکستان نیز برای احیای مذاکرات و تفاهم میان ایران و امریکا تلاش کرده‌اند.

تنگه هرمز نیز همچنان یکی از محورهای اصلی اختلاف میان تهران و واشنگتن است. این آبراه پیش از جنگ مسیر انتقال حدود ۲۰ درصد نفت و گاز مایع جهان بود و ایران می‌گوید کنترول آن را در اختیار دارد.

Continue Reading

اخبار ساحوی

ایران شرایط خود برای بازگشایی تنگه هرمز را آماده می‌کند

این اظهارات هم‌زمان با سفر صدراعظم قطر به تهران و افزایش تلاش‌های میانجی‌گران منطقه‌ای برای کاهش تنش و بازگشایی تنگه هرمز مطرح شده است.

Published

on

محسن رضایی، سرمنشی شورای عالی امنیت ملی ایران، می‌گوید میانجی‌ها از تهران خواسته‌اند شرایط خود برای بازگشایی تنگه هرمز را ارائه کند و ایران در حال آماده‌سازی فهرستی از این شرایط است.

به گفته او، پایان جنگ در منطقه از جمله شرایط تهران است. رضایی همچنین گفته است که ایران با ایجاد یک دهلیز عبوری مشترک با عمان موافقت کرده است؛ اما عبور کشتی‌ها از مسیر تعیین‌شده در تنگه هرمز به تحقق شرایط ایران از سوی امریکا بستگی خواهد داشت.

این اظهارات هم‌زمان با سفر صدراعظم قطر به تهران و افزایش تلاش‌های میانجی‌گران منطقه‌ای برای کاهش تنش و بازگشایی تنگه هرمز مطرح شده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!