Connect with us

رویداد های اخیر

صالح: القاعده گروه طالبان را در افغانستان کمک می‌کند

منتشر شده

در

امرالله صالح معاون نخست رییس جمهوری میگوید که طالبان هنوز هم روابط خود را با القاعده قطع نکرده است.

 آقای صالح گفته است که در حال حاضر ۵۰۰ هراس افگن خارجی با القاعده پیوسته و یکجا با طالبان در برابر حکومت می‌جنگند.

آقای صالح در گفتگویی با شبکه فرانس ۲۴ از بازنگری توافقنامه امریکا با طالبان از سوی حکومت تازه این کشور استقبال می‌کند.

آقای صالح گفته است:  “ما تصمیم امریکا را برای بازنگری توافق دوحه استقبال می‌کنیم. چون طالبان به تعهد شان عمل نکرده اند. از دولت تازه امریکا می‌خواهیم که به تاریخ این گروه نگاه کند که این گروه هیچ توافق خود را عملی نکرده اند.”

آقای صالح رهایی پنج هزار زندانیان طالب را از سوی حکومت افغانستان اشتباه بزرگ می خواند و می گوید که بیشتر این زندانیان رها شده در حال حاضر دوباره با طالبان یکجا شده و مصروف نبرد با نیروهای افغان اند.

به گفته صالح: ” نه تنها معلومات استخباراتی ما بلکه مطالعه مستقل که از سوی سازمان های بین المللی به راه انداخته شده است ادعا می کند که بیش از ۸۵ درصد ازین زندانیان رها شده دوباره به میدان ها برگشتند و مسوول قتل های عام و افزایش خشونت ها استند.”

ازی سوی هم فرمانده مرکزی نیروهای امریکایی از افزایش خشونت ها در برابر نیروی های افغان نگران است و از بازنگری توافق امریکا با طالبان خوشبین به نظر می رسد.

آقای مک کینزی موفقیت مبارزه با هراس افگنی و شاخه خراسان داعش در افغانستان را وابسته به موفقیت گفتگوهای دوحه می داند.

کینت مک کینزی فرمانده مرکزی نیروهای امریکایی میگوید: “طالبان با حمله ها بر نیروی های امنیتی افغان سطح خشونت ها را بسیار بلند نگهداشته اند. ما به عملکرد طالبان نظارت مان را ادامه می دهیم. و من می فهمم که حکومت تازه یک دید نزدیک برای پیشرفت دارد.”

پیش ازین بارها طالبان متهم به داشتن روابط با القاعده و عملی نساختن مواد توافقنامه صلح با امریکا شده اند که از سوی طالبان رد شده است.

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شمار جان باختگان حمله نظامیان پاکستانی بر سپین بولدک به پنج نفر افزایش یافت

Published

on

منابع به آریانا نیوز می‌گویند که شب گذشته در حمله نظامیان پاکستانی بر ولسوالی سپین بولدک ولایت کندهار، پنج غیرنظامی جان باخته و پنج تن دیگر زخمی شده اند.

این حمله دو روز پس از آن صورت می‌گیرد که بر بنیاد گزارش‌ها، دور جدید مذاکرات صلح بین افغانستان و پاکستان بدون نتیجه پایان یافت، اگرچه هر دو طرف توافق کردند که آتش‌بس خود را ادامه دهند.

مذاکرات اخیر در عربستان سعودی، جدیدترین مورد از سلسله نشست‌هایی بود که به میزبانی قطر، ترکیه و عربستان سعودی با هدف کاهش تنش‌ها پس از درگیری‌های مرگبار در نزدیکی خط فرضی دیورند در ماه اکتوبر، برگزار شد. ده‌ها نفر در درگیری‌های ماه اکتوبر جان باختند.

اسلام آباد ادعا می‌کند که شبه‌نظامیان مستقر در افغانستان حملات اخیر در پاکستان را انجام داده‌اند. کابل این اتهام را رد می‌کند و می‌گوید نمی‌تواند مسئولیت تأمین امنیت داخل پاکستان را برعهده گیرد.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، درباره حملات اخیر پاکستان گفته است که نیروهای افغان به این حملات واکنش نشان دادند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اندرابی: امارت اسلامی با اقدامات ملموس به نگرانی‌های امنیتی پاکستان پاسخ دهد

Published

on

سخنگوی وزارت خارجه پاکستان در یک نشست خبری گفته است که شهباز شریف، صدراعظم این کشور و صدر جباروف، رئیس‌جمهور قرقیزستان که روز گذشته به اسلام‌آباد سفر کرده بود، هر دو طرف تعهد خود را نسبت به افغانستانی صلح‌آمیز، با ثبات و دارای آینده‌ای پایدار برای افغان‌ها ابراز کرده‌اند.

به گفته طاهر حسین اندرابی، هر دو طرف توافق کردند که امارت اسلامی باید تعهدات خود را در برابر جامعه جهانی عملی کند و برای پاسخ دادن به نگرانی‌های مشروع امنیتی پاکستان، با انجام اقدامات ملموس علیه گروه‌های تروریستی گام بردارد.

این در حالی است که امارت اسلامی افغانستان بارها تأکید کرده که هیچ گروه تروریستی در خاک افغانستان حضور ندارد و به هیچ‌کس اجازه نخواهد داد از خاک افغانستان علیه کشوری استفاده کند.

امارت اسلامی همچنین گفته است که نگرانی‌های امنیتی در پاکستان، مشکل داخلی این کشور است و خود باید برای مهار هر رویداد امنیتی اقدام کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!