Connect with us

رویداد های اخیر

تاکید امریکا بر حمایت مالی به نیروهای افغان پس از خروج

منتشر شده

در

جان کربی سخنگوی وزارت دفاع امریکا (پنتاگون) میگوید که امریکا در حال حاضر روی برنامه حمایت از نیروهای افغان پس از خروج تمرکز دارد.

آقای کربی روز گذشته در یک نشست خبری گفت: “میخواهم تاکید کنم که در حال حاضر، بیشترین تمرکز برای حمایت از نیروهای امنیتی و دفاعی افغان پس از خروج روی بخش مالی و پشتیبانی لوجستیکی است.”

وی افزود: “به طور نمونه، ترمیم هواپیماها، که تمرکز روی این تلاش ها است.”

آقای کربی گفت،جنرال تفنگداران دریایی کنت اف مک کنزی، فرمانده فرماندهی مرکزی ایالات متحده و کارکنانش اکنون در حال کار برای توسعه این طرح در افغانستان هستند.

وی افزود که وزارت دفاع این کشور با وزارت امور خارجه در مورد تلاش های دیپلماتیک مورد نیاز برای ایجاد فرصت های اساسی در منطقه همکاری می کند.

سخنگوی وزارت دفاع امریکا گفته است که انتظار می رود حمایت مالی از نیروهای دفاع ملی و امنیتی افغانستان – به منظور تامین منابعی برای مواردی مانند معاشات سربازان و پولیس – آنطوری در بیشتر ۱۵ سال گذشته ادامه داشته، است.

از سوی هم آقای کربی در مورد اهمیت تامین امنیت فرودگاه کابل پس تکمیل روند خروج نیروهای خارجی از افغانستان گفت: “بدیهی است که این فرودگاه ، جدا از پشتیبانی حمل و نقل برای افراد و تجهیزات… همچنین یک مرکز لوجستیکی مورد نیاز را فراهم می کند، نه فقط برای سفارت ما، بلکه برای سفارتخانه های سایر کشورها که می خواهند حضور دیپلماتیک خود را در افغانستان حفظ کنند.”

وی افزوده است: “”بدیهی است که در کشوری مانند افغانستا، امنیت کانون لوجستیکی مهم است، و شما می خواهید اطمینان حاصل کنید که از آن می توان به طور صحیح اطمینان و محافظت کرد.”

رویداد های اخیر

امریکا درباره تهدید داعش خراسان در افغانستان هشدار داد

Published

on

ایالات متحده هشدار داده است که تهدید گروه‌های تروریستی، از جمله داعش خراسان، همچنان یک نگرانی جدی است و بی‌ثباتی‌ها فرصت‌هایی را برای گسترش فعالیت این گروه‌ها فراهم می‌کند.

تمی بروس، معاون نماینده امریکا در سازمان ملل متحد، روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی گفت که مبارزه با داعش، القاعده و گروه‌های وابسته به آن‌ها همچنان از اولویت‌های اصلی واشنگتن است.

او گفت: «این گروه‌ها همچنان از بی‌ثباتی‌ها سوءاستفاده می‌کنند؛ چنان‌که پیشرفت‌های القاعده در منطقه ساحل، تمرکز بیشتر داعش بر افریقا و تهدید دوامدار داعش خراسان در افغانستان نشان می‌دهد.»

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی بارها ادعاها درباره فعالیت گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و گفته‌است اجازه نخواهد داد از خاک این کشور علیه امنیت دیگر کشورها استفاده شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

کویت ۲.۵ میلیون دالر به صندوق بشردوستانه افغانستان کمک کرد

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Published

on

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت از امضای دو توافق‌نامه کمک بشردوستانه به ارزش مجموعی پنج میلیون دالر با دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل متحد (اوچا) خبر داده است که بخشی از آن به افغانستان اختصاص یافته است.

این صندوق در اعلامیه‌ای گفته است که بر بنیاد این توافق‌نامه‌ها، برای صندوق بشردوستانه افغانستان و صندوق بشردوستانه سوریه، هر کدام ۲.۵ میلیون دالر کمک اختصاص داده شده است.

به گفته صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت، این کمک‌ها با هدف تأمین مالی برنامه‌ها و پروژه‌های فوری بشردوستانه، رسیدگی به نیازهای حیاتی و ارائه کمک‌های نجات‌بخش به افراد آسیب‌پذیر و نیازمند مصرف خواهد شد.

در اعلامیه آمده است که این کمک مالی، صندوق بشردوستانه افغانستان تحت مدیریت دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل (اوچا) را قادر می‌سازد تا به بحران‌های انسانی با سرعت و انعطاف‌پذیری بیشتر پاسخ دهد، از نهادهای همکار حمایت کند و هماهنگی عملیات‌های بشردوستانه را تقویت نماید.

صندوق توسعه اقتصادی عربی کویت افزوده است که با امضای این توافق‌نامه‌ها، مجموع کمک‌های این کشور به پروژه‌های مشترک با اوچا به حدود ۱۶.۱ میلیون دالر رسیده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

چین از امارت اسلامی خواست علیه گروه‌های تروریستی اقدام کند

Published

on

سون لی، سرپرست نمایندگی دایمی چین در سازمان ملل متحد، گفته است که وضعیت مبارزه با تروریزم در افغانستان همچنان نیازمند توجه جدی جامعه جهانی است.

او روز چهارشنبه در نشست شورای امنیت درباره تهدیدهای ناشی از حملات تروریستی به صلح و امنیت بین‌المللی، با اشاره به گزارش سرمنشی سازمان ملل متحد گفت که گروه‌های تروریستی در افغانستان همچنان تهدیدی جدی برای این کشور و کشورهای همسایه به شمار می‌روند. به گفته او، گروه‌های مستقر در افغانستان، از جمله داعش خراسان، تلاش‌ها و توانایی خود برای انجام حملات فرامرزی را افزایش داده‌اند.

سون لی از امارت اسلامی خواست به تعهدات خود در زمینه مبارزه با تروریزم عمل کرده و علیه همه گروه‌های تروریستی مستقر در افغانستان، از جمله افراد و نهادهای فهرست‌شده در کمیته تحریم‌های شورای امنیت بر اساس قطعنامه ۱۲۶۷، اقدامات جدی انجام دهد.

او هشدار داد که نباید اجازه داده شود افغانستان دوباره به محل رشد و گسترش تروریزم تبدیل شود.

نماینده چین همچنین گفت جامعه جهانی باید به افغانستان در بازسازی اقتصاد و بهبود زندگی مردم کمک کند تا زمینه‌های شکل‌گیری تروریزم از بین برود.

وی افزود که چین از همکاری کشورهای آسیای مرکزی و سازمان‌های منطقه‌ای مانند سازمان همکاری شانگهای با افغانستان برای مقابله مشترک با تهدیدهای تروریستی فرامرزی حمایت می‌کند.

این اظهارات در حالی مطرح می‌شود که امارت اسلامی حضور گروه‌های تروریستی در افغانستان را رد کرده و تأکید کرده است که اجازه نمی‌دهد از خاک افغانستان علیه امنیت هیچ کشور دیگری استفاده شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!


Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117

Warning: Undefined array key "slug" in /var/www/vhosts/ariananews.af/httpdocs/wp-includes/class-wp-theme-json.php on line 2117