Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا طرح انتقال قدرت از جنرال میلر به فرانک مکنزی را تایید کرد

منتشر شده

در

وزارت دفاع امریکا تایید میکند که طرح انتقال قدرت از جنرل میلر به جنرال فرانک مکنزی مورد تایید مقام‌های آن کشور قرار گرفته است.

جان کربی، سخنگوی وزارت دفاع امریکا، یا پنتاگون، گفته که لووید آستین، وزیر دفاع آن کشور این طرح را تایید کرده است.

کربی افزوده است که این تغیرات بخش از روند خروج نیروهای امریکایی از افغانستان است.

او در این باره گفته” ما انتظار داریم تا این انتقال در اواخر همین ماه صورت گیرد.”

سخنگوی وزارت دفاع امریکا افزوده” جنرال میلر تا هفته‌های آینده در افغانستان باقی خواهند ماند تا مسوولیت‌های خود را به جنرال مکنزی تسلیم کند.”

امریکا گفته که جنرال مکنزی صلاحیت خواهند داشت تا حملات هوایی بر ضد گروه‌های هراس افگن راه اندازی کند.

کربی در این باره گفته” وی همچنان صلاحیت خواهد داشت تا برای حفاظت کشور از تهدیدهای هراس افگنان از افغانستان حمل‌ها راه اندازی کند و همچنان پس از روند خروج از تلاش‌های امریکا برای پشتیبانی مالی، لوژیستیکی و تخنیکی نیروهای افغان رهبری کند.”

امریکا افزوده که این روند برای حضور دیپلوماتیک امریکا در افغانستان مهم است و مقام‌های افغان و امریکایی در این باره تصمیم گرفته است.

بر بنیاد این گزارش وزیر دفاع امریکا تایید کرده است که پس از ختم ماموریت قاطع در افغانستان سرپرستی نیروهای امریکای برای حفاظت سفارت امریکا را جنرال  پیتر وازلی، فرمانده نیروی دریایی امریکا به عهده خواهد داشت.

این گزارش افزوده که جنرال کورتیس بوذارد، مسوول دفتر مدیریت همکاری امنیتی دفاعی در افغانستان خواهد بود و با جنزال وازلی همکاری خواهد کرد.

این درحالی است  که دفتر مدیریت همکاری امنیتی دفاعی در قطر است و نیروهای امنیتی و دفاعی افغان را تمویل میکند که حمایت هوایی از راه دور نیز از صلاحیت‌های این دفتر شمرده میشود.

رویداد های اخیر

وزارت امور خارجه افغانستان شارژدافیر سفارت پاکستان را احضار کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان، شارژدافیر سفارت پاکستان در کابل را احضار کرد و در پیوند به نقض حریم هوایی افغانستان و حملات هوایی رژیم نظامی پاکستان بر شماری از ولایت‌های کشور، اعتراض شدید و قاطع خود را ابراز و یادداشت اعتراضی را به وی سپرد.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، شب گذشته، رژیم نظامی پاکستان بر ولایت‌های کندهار، پکتیا و خوست افغانستان حملات هوایی انجام داد که در نتیجه آن شماری از غیرنظامیان شهید و زخمی شده‌اند.

امارت اسلامی افغانستان این حملات را به‌شدت محکوم کرده و آن را نقض آشکار حاکمیت ملی و تمامیت ارضی افغانستان و در تضاد با اصول اسلامی، بین‌المللی، بشری و حسن همجواری دانسته است.

امارت اسلامی همچنین ادعاهای بی‌اساس مبنی بر استفاده از خاک افغانستان به‌عنوان منبع رویدادهای امنیتی اخیر پاکستان را به‌شدت رد کرده و گفته است توجیه اقدامات نظامی بر اساس چنین ادعاهایی، تلاش برای تحریف واقعیت‌ها، گمراه کردن افکار عمومی و پنهان کردن ناکامی‌های داخلی است.

امارت اسلامی افزوده است که رژیم نظامی پاکستان تلاش می‌کند برای فرار از اجرای تعهدات خود در برابر کشورهای منطقه، خود را سرگرم اقداماتی نشان دهد که باعث تشدید بیشتر وضعیت و افزایش تنش‌ها می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک موزیم حفظ آثار جهادی در کندهار افتتاح شد

مجموعه این موزیم شامل بیش از ۱۰۰ اثر است که از مناطق مختلف جمع‌آوری شده‌اند.

Published

on

یک موزیم با هدف حفظ و نگهداری آثار جهادی که تاکنون بیش از ۱۰۰ اثر برای نمایش در آن جمع‌آوری شده است، به‌گونه رسمی در ولایت کندهار افتتاح شد.

مفتی محمد طاهر احمد، رئیس عمومی حفظ آثار جهادی در وزارت اطلاعات و فرهنگ، در مراسم افتتاح این موزیم حضور داشت. قاری احمدالله سعید خوستی، رئیس ثبت آثار و اسناد جهادی، نیز در این مراسم شرکت کرده بود.

مفتی انعام‌الله سمنگانی، رئیس اطلاعات و فرهنگ کندهار، و شماری از مسئولان ادارات دولتی نیز در مراسم افتتاح حضور داشتند.

مسئول حفظ آثار جهادی در کندهار می‌گوید که مجموعه این موزه شامل بیش از ۱۰۰ اثر است که از مناطق مختلف جمع‌آوری شده‌اند.

در این مجموعه، سلاح‌هایی نیز وجود دارد که مقام‌ها می‌گویند از نیروهای بریتانیایی، شوروی و امریکایی به دست آمده‌اند. همچنین وسایل شخصی و دیگر اشیای مرتبط با افرادی که در جریان درگیری‌های دو دهه گذشته افغانستان کشته شده‌اند، در این موزیم نگهداری می‌شوند.

مقام‌ها گفته‌اند تلاش‌ها برای جمع‌آوری آثار بیشتر ادامه خواهد یافت تا مجموعه این موزیم گسترش پیدا کند.

به گفته مسئولان، این موزیم اکنون به روی بازدیدکنندگان باز است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

شرکت هوایی آریانا افغان در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه مقام هفتم را کسب کرد

Published

on

شرکت هوایی آریانا افغان در رده‌بندی سال ۲۰۲۶ اسکای‌ترکس، در میان ۴۵ شرکت هوایی آسیای میانه، مقام هفتم را به دست آورده است.

مسؤلان این شرکت می‌گویند آریانا افغان در سال ۲۰۲۵ در این فهرست در جایگاه هشتم قرار داشت، اما امسال با بهبود کیفیت خدمات و گسترش فعالیت‌هایش، یک پله صعود کرده است.

به گفته آنان، این شرکت در سال ۲۰۲۶ با برآورده‌ساختن معیارهایی از جمله کیفیت خدمات، پروازهای مصئون، مهمانداران مسلکی و تجربه در بخش هوانوردی، در جمع ۱۰ شرکت برتر هوایی آسیای میانه قرار گرفته است.

اسکای‌ترکس یک نهاد بین‌المللی در زمینه ارزیابی و رتبه‌بندی کیفیت خدمات صنعت هوانوردی و شرکت‌های هواپیمایی است که همه‌ساله شرکت‌های هوایی را بر اساس معیارهای مشخص ارزیابی و رتبه‌بندی می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!