Connect with us

رویداد های اخیر

روایت‌ تلخ آوارگان مالستان از حمله طالبان

منتشر شده

در

شماری از خانواده های آواره شده از ولسوالی مالستان ولایت غزنی طالبان را به غارت اموال و تیر باران افراد ملکی متهم می‌کنند.

این خانواده ها که به کابل آواره شده اند می‌گویند که جنگ‌جویان طالب، در جریان حمله بر این ولسوالی، بیش‌ از ۴۰ نفر را کشته اند که شامل نظامیان، غیرنظامیان، زنان و کودکان می‌شوند.

این خانواده ها مدعی اند که طالبان در کنار غارت اموال مردم، خانه‌ها و دکان‌های شان را نیز به آتش کشیده اند.

نادر یکی از آوارگان جنگ مالستان غزنی میگوید: ” من از بیم حمله طالبان به کابل می‌آمدم. در مسیر راه طالبان موتر ما را توقف داد و دو پسرم را که غیر نظامی بودند کشتند.”

عاقله یک آواره دیگر جنگ مالستان میگوید: “طالبان برادرانم را کشت. ما هیچ چیز نداریم با مشکلات جدی روبرو شده ایم.”

با این حال طالبان این ادعا ها رد کرده است.

از سویی هم، منابع امنیتی به آریانا نیوز تایید می‌کنند که طالبان ولسوالی ناری ولایت کنر را تصرف کرده اند. منابع می‌گویند که نیروهای امنیتی پس از مقاومت اندک از این ولسوالی بیرون شده اند.

همزمان با این از نبرد سنگین میان نیروهای افغان و طالبان در ولایت های بلخ، تخار، بدخشان، بغلان، غزنی، کندهار، ننگرهار، پکتیکا، لوگر، هرات، کندز و جوزجان نیز گزارش شده است.

مقام ها در غزنی می‌گویند که عملیات بازپس گیری شماری از مناطق که به تصرف طالبان در آمده آغاز شده است.

از سوی دیگر مقام ها در پروان می‌گویند که شب گذشته حمله طالبان بر بخش هایی از ولسوالی جبل السراج، مرکز این ولایت عقب زده شده و در این میان به طالبان نیز تلفات وارد شده است.

با این همه وزارت دفاع ملی نیز می‌پذیرد که در حال حاضر در ۱۵ ولایت جنگ مستقیم با طالبان جریان دارد.

بر اساس آمار وزارت دفاع ملی در شبانه روز گذشته ۱۷۵ طالب در بخش هایی از کشور کشته شده و ۸۴ تن دیگر شان زخمی شده اند. اما طالبان این آمار را تایید نمی کنند.

رویداد های اخیر

لاتویا پس از انتشار اسناد اپستین، تحقیقات در مورد قاچاق انسان را آغاز کرد

Published

on

پولیس لاتویا اعلام کرده که این کشور پس از انتشار اسناد مربوط به دوسیه جفری اپستین، مجرم جنسی امریکایی، تحقیقات جنایی در مورد قاچاق احتمالی انسان را آغاز کرده است.

پولیس در بیانیه‌ای اعلام کرد که این تحقیقات بر «استخدام احتمالی اتباع لاتویا برای سوء‌استفاده جنسی در ایالات متحده» متمرکز خواهد بود.

پولیس از قربانیان احتمالی خواسته است تا خود را معرفی کنند.

ادگارز رینکویچ، رئیس جمهور لاتویا، پس از آنکه رادیوی دولتی گزارش داد که اسناد اپستین شامل اطلاعات پاسپورت و جزئیات سفر چندین زن لاتویایی است، خواستار تحقیقات شد.

اریک نیسانس، رئیس اداره مدلینگ ناتالی که در اسناد ذکر شده است، هرگونه اطلاع از تخلف را تکذیب کرد.

انتشار میلیون‌ها سند مربوط به اپستین توسط وزارت عدلیه ایالات متحده، ارتباطات این سرمایه‌دار و مجرم جنسی را با بسیاری از افراد برجسته در سیاست، امور مالی، تحصیلات و تجارت آشکار کرده است. دونالد ترمپ، بیل کلینتون، ایلان ماسک و بیل گیتس در میان این افراد اند.

لتوانیا، همسایه لاتویا، اوایل این هفته تحقیقات خود را در مورد قاچاق انسان آغاز کرده بود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

۲۸۱ افغان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی داده اند

Published

on

خبرگزاری تاس روسیه گزارش داده است که ۲۸۱ شهروند افغانستان در سال ۲۰۲۵ به روسیه درخواست پناهندگی ارائه داده‌اند.

طبق گزارش، افغانستان در جایگاه سوم از لحاظ تعداد درخواست‌های پناهندگی قرار دارد. سوریه با ۳۱۹۶ درخواست در رتبه دوم قرار دارد.

خبرگزارش تاس نوشته است که بیشترین تعداد درخواست‌های پناهندگی را در سال گذشته شهروندان اوکراین (۳۳۳۲) ارائه داده اند.

ازبیکستان (۱۷۶ متقاضی) و آلمان (۱۲۹) نیز در سال گذشته در میان پنج ملیت برتر متقاضی پناهندگی در روسیه بوده اند. در مجموع، ۸۲۲۰ شهروند خارجی در سال ۲۰۲۵ درخواست پناهندگی موقت داده‌اند که در مقایسه با سال ۲۰۲۴، ۱۳۴۱ مورد افزایش داشته است.

پناهندگی موقت در روسیه، اقامت قانونی، زمینه کار بدون مجوز، دسترسی به مراقبت‌های صحی تحت پوشش بیمه اجباری، اسناد مسافرتی، فرصت‌های تحصیلی و کمک مالی را فراهم می‌کند. همچنین این اولین قدم برای اخذ اجازه اقامت موقت و در نهایت شهروندی روسیه محسوب می‌شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بلال کریمی با رئیس بخش آسیایی وزارت خارجه چین دیدار کرد

Published

on

بلال کریمی، سفیر امارت اسلامی در بی‌جینگ با لیو جین‌سونگ، رئیس بخش آسیایی وزارت امور خارجه چین و یوشیاویونگ، نماینده ویژه این کشور برای افغانستان، دیدار کرده و آنان درباره روابط سیاسی، اقتصادی و تجاری بین دو کشور، فعال‌سازی دهلیز واخان، امور قنسولی و دیگر موضوعات مرتبط گفتگو کرده‌اند.

براساس خبرنامه سفارت افغانستان در چین، آقای کریمی در این دیدار از موضع مثبت چین ستایش کرده و همکاری میان دو کشور را ضروری دانسته است.

خبرنامه افزوده است که جین‌سونگ و یوشیاویونگ همچنان ضمن احترام به استقلال، تمامیت ارضی و حاکمیت افغانستان، بر ادامه همکاری‌ها تأکید نمودند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!