Connect with us

رویداد های اخیر

خواست‌ها برای ارسال کمک‌های بشردوستانه جهان به افغانستان

منتشر شده

در

نهاد هماهنگ کننده امداد و توسعه افغانستان «اکبر» از کشورهای جهان خواست تا به تعهدات خود مبنی بر فراهم کردن کمک‌های بشردوستانه به مردم افغانستان عمل کنند.

اکبر در یک اعلامیه گفته است: ” ۱۶۷ ملت، سازمان‌های غیردولتی و اعضای اکبر – که  ۳۱۲۱۶ کارمند بخش بشردوستانه استخدام و در بخش های مختلف و در تمام ولایت های افغانستان کمک فراهم میکند – از تمویل کنندگان بین المللی میخواهیم که به تعهدات خود عمل کنند تا برای افراد نیازمند در سراسر افغانستان کمک برسد.”

اکبر گفته است که پس از  ارزیابی  مستقلانه درباره افراد که در معرض خطر ناامنی غذایی، سو تغذی، فقر، بیماری، عدم دسترسی به خدمات درمانی، تعلیم، پناه‌‎گاه و غذا قرار دارند، کمک خواهد شد.

این نهاد افزوده است که منجمد ماندن دارایی‌های افغانستان و سقوط احتمالی سیستم بانکی کشور انتقال کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را بسیار دشوار کرده است.

در اعلامیه این نهاد آمده اتس: “به دلیل محدودیت‌های عملیاتی و منابع مالی بسیار محدود در افغانستان، ما خواهان حمایت تمویل کنندگان بین المللی و جامعه دیپلوماتیک از طریق افزایش بودجه بلند مدت و انعطاف پذیر که از تحریم‌ها، مبارزه با هراس افگنی و هر گونه اقدام محدود کننده دیگر که مانع اصول اساسی بشردوستانه میشود، استیم.”

بر اساس گزارش‌ها اکنون بیشتر از ۵۰ درصد مردم افغانستان به کمک‌ها بشردوستانه نیاز دارند و همچنان یک بر سه مردم کشور با ناامنی غذایی روبرو استند.

این مشکلات از بهر خشکسالی و بیجا شدن داخلی افزایش یافته است.

رویداد های اخیر

منیر در نشست ازبکستان: کشت مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است

Published

on

عبدالرحمن منیر، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله در نشست اطلاع رسانی و هماهنگی منطقه‌ای آسیای میانه در ازبکستان گفت که کشت، قاچاق، و فروش مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله در خبرنامه‌ای نوشته که آقای منیر در این نشست مبارزه جاری امارت اسلامی علیه مواد مخدر در افغانستان را «نقطه عطفی از دستاوردها» توصیف کرد.

منیر در این نشست بر همکاری کشورهای عضو تاکید کرد و از آن‌ها خواست که با دهاقین افغان در ایجاد زمینه‌های بدیل معیشت همکاری کنند تا پدیده مواد مخدر از افغانستان به‌گونه کامل ریشه‌کن شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!