Connect with us

رویداد های اخیر

امارت اسلامی خواهان روابط دوستانه با جهان است

منتشر شده

در

ملا عبدالغنی برادر، معاون صدراعظم امارت اسلامی، می‌گوید که حکومت آنان می خواهد با جهان روابط دوستانه داشته باشد.

آقای برادر در دیدار با شماری از سفیران کشورهای خارجی در کابل، تاکید می‌ورزد که حکومت کنونی اراده ضرر رساندن به هیچ کشوری را ندارد و اطمینان میدهد که افغانستان آینده، خانه امن خواهد بود.

نخستین پذیرایی امارت اسلامی، از دیپلومات های خارجی در وزارت خارجه………. ملاعبدالغنی برادر، معاون صدراعظم در این جا به کشورهای خارجی اطمینان میدهد که افغانستان آینده خانه امن خواهد بود و حکومت جدید اراده ضرر رساندن به هیچ کشوری را ندارد.

ملابرادر افزود:”اگر کسی با ما مشکلی دارد، ما حاضریم از راه مفاهمه مشکلات را حل کنیم. حکومت ما به هیچ کسی اراده و پالیسی ضرر رساندن را ندارد. افغانستان آینده، خانه امن خواهد بود.”

حضور پر رنگ سفیران شماری از کشورها در کابل ظاهرا نشانه ای از تعامل با دولت جدید افغانستان است.

ملابرادر در این باره گفت:”امارت اسلامی افغانستان میخواهد که با کشورهای جهان روابط حسنه داشته باشد.”

در همین حال سرپرست وزارت خارجه، از نماینده‌گان کشورهای خارجی میخواهد که در تعامل با حکومت جدید فصل نو از روابط با افغانستان را تجربه کنند.

امیرخان متقی، سرپرست وزارت خارجه، در این مورد گفت:”ما به خواست‌ها و منافع سایر کشورها احترام می‌گذاریم و در مقابل از آنان می‌خواهیم تعامل مشابه با طالبان (امارت اسلامی) داشته باشند. توافق‌نامه دوحه در کنار فراهم کردن راه خروج به امریکا، فصل جدیدی از روابط طالبان(امارت اسلامی) با کشورها را نیز رقم زد.”

 

رویداد های اخیر

څار: د پاکستان پر سیاستونو نیوکې

Published

on

Continue Reading

رویداد های اخیر

امارت اسلامی افغانستان یک زندانی امریکایی را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه امارت اسلامی افغانستان از آزادی دنیس کویل، شهروند امریکایی، از زندان خبر داده است.

طبق خبرنامه این وزارت، مادر کویل در نامه‌ای به رهبر امارت اسلامی خواستار عفو و آزادی پسرش به مناسبت عید شده بود و ستره محکمه نیز حبس او را کافی دانسته و تصمیم به آزادی‌اش گرفت.

وزارت خارجه امارت اسلامی گفته است که این اقدام را بر پایه بشردوستی و حسن نیت انجام می‌دهد و معتقد است که چنین گام‌هایی می‌تواند فضای اعتماد میان کشورها را تقویت کند.

این وزارت همچنین ابراز امیدواری کرده است که هر دو کشور در آینده از طریق تفاهم و گفتگوهای سازنده بتوانند راه‌حل‌هایی برای مسائل باقی‌مانده پیدا کنند.

امارت اسلامی از همکاری امارات متحده عربی در این زمینه نیز قدردانی کرده است.

از سویی هم، برای رهایی کویل، یک هیأت امریکایی که در آن زلمی خلیلزاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای افغانستان، نیز حضور داشت با امیر خان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی امروز (سه‌شنبه) دیدار کرد.

در این دیدار، سیف محمد الکتبی، سفیر امارات متحده عربی در کابل و یک عضو این خانواده زندانی نیز حضور داشتند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، آقای متقی در این نشست افزود که امارت اسلامی هیچ‌یک از شهروندان هیچ کشوری را به منظور دستیابی به اهداف سیاسی بازداشت نکرده است، بلکه بازداشت‌ها نتیجه نقض قوانین بوده و افراد پس از طی مراحل قضایی آزاد شده‌اند.

در این نشست، زلمی خلیلزاد نیز از اقدام امارت اسلامی ستایش کرد و ادامه گفتگوها در مورد همه مسائل میان دو کشور را مهم دانست و امید خود را برای پیشرفت‌های بیشتر در آینده ابراز داشت.

متقی همچنان تأکید کرد که کابل و امارات باید خدمات قنسولی معیاری را به شهروندان خود ارائه کنند و حکومت افغانستان در این زمینه آمادگی کامل دارد.

او از محمد بن زاید آل نهیان، رئیس امارات متحده عربی، برای نقش سازنده‌شان در تسهیل آزادی زندانی قدردانی کرد و امارات را دوست نزدیک افغانستان خواند.

همچنین آقای متقی پیش‌تر از نقش دولت قطر در زمینه تبادل اطلاعات بین امارت اسلامی و خانواده زندانی تقدیر کرده بود.

علاوه بر این، سفیر امارات آمادگی کشورش برای نقش‌آفرینی در نهادهای بشردوستانه را نشان داد و چنین پیشرفت‌هایی را به نفع همه دانست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

بریتانیا با اختصاص ۳ میلیون پوند، کمک‌های بشردوستانه به افغانستان را افزایش داد

Published

on

بریتانیا اعلام کرده است که ۳ میلیون پوند (۳۷۵ میلیون افغانی) کمک اضافی بشردوستانه به افغانستان اختصاص داده است؛ کمکی که هدف آن حمایت از افرادی است که از حوادث طبیعی متاثر شده‌اند.

ریچارد لیندزی، نماینده ویژه بریتانیا برای افغانستان، در ایکس گفته است که این بودجه برای فراهم‌سازی مواد ضروری تغذیه‌ای و حمایت‌های مرتبط به افراد نیازمند اختصاص می‌یابد.

با این کمک جدید، مجموع کمک‌های دوجانبه بریتانیا به افغانستان در سال مالی جاری به ۱۵۴ میلیون پوند (۱۳.۸ میلیارد افغانی) می‌رسد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!