Connect with us

رویداد های اخیر

وقوع انفجار در نزدیکی مسجد عیدگاه کابل

منتشر شده

در

مقام‌های میگویند که بعد از ظهر امروز (یکشنبه،۱۰ میزان) یک انفجار در نزدیکی درب ورودی مسجد عیدگاه رخ داده که در پی آن  دو تن کشته شدند.

 سعید خوستی، سخنگوی وزارت امور داخله افغانستان، این انفجار را تایید کرده و گفته که چهار تن دیگر در این رویداد زخم برداشتند.

 در همین حال، شفاخانه ایمرجنسی کابل میگویند که چهار زخمی به این شفاخانه منتقل شده اند.

شاهدان عینی میگویند که حد اقل ۱۰ تن در این انفجار کشته شدند.

گزارش‌های تایید ناشده میگویند که این انفجار در جریان مراسم فاتحه خوانی مادر ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی افغانستان رخ داده است.

این درحالی است که مادر ذبیح الله مجاهد چند روز قبل درگذشت.

تاکنون مسوولیت این انفجار کسی یا گروهی به عهده نگرفته است.

رویداد های اخیر

پولیس ترافیک موترهای جدید دریافت کرد

Published

on

وزارت امور داخله از تحویل‌دهی تعدادی موترهای جدید و مدرن به ریاست عمومی پولیس ترافیک خبر داده است.

این وزارت در خبرنامه‌ای نوشته است موترهای جدید که دارای رنگ، علامت و تجهیزات مدرن ویژه پولیس ترافیک می‌باشند، نقش مؤثری در تأمین نظم ترافیکی در شهرها و جاده‌های اصلی، پیشگیری از حوادث و ارائه خدمات سریع به مردم خواهند داشت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آذربایجان ۱۴ زندانی افغان را آزاد کرد

Published

on

وزارت امور خارجه افغانستان اعلام کرده که آذربایجان ۱۴ تبعه افغان را از زندان‌های خود آزاد کرده است.

این وزارت در بیانیه‌ای امروز (شنبه) گفت که آزادی این زندانیان در پی تلاش‌های سفارت افغانستان در باکو صورت گرفته است.

وزارت امور خارجه از آذربایجان و مقامات مربوطه به خاطر همکاری و اقدامات بشردوستانه‌شان قدردانی کرد و همچنین تأکید نمود که امارت اسلامی به پیگیری و حل و فصل قضایای زندانیان افغان ادامه خواهد داد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

خلیل‌زاد: امریکا از مبارزه امارت اسلامی علیه تروریزم «بسیار راضی» است

Published

on

زلمی خلیل‌زاد، نماینده ویژه پیشین ایالات متحده برای صلح افغانستان، می‌گوید واشنگتن از تلاش‌های امارت اسلامی افغانستان علیه تروریزم «بسیار راضی» است، اگرچه پیشرفت در روابط همچنان به دلیل مسئله زندانیان با مشکل مواجه است.

خلیل‌زاد در مصاحبه با شبکه هندی NDTV گفت که ایالات متحده بازداشت حداقل دو شهروند امریکایی در افغانستان را مانع اصلی بهبود روابط می‌داند.

خلیل‌زاد گفت که امارت اسلامی همچنان به مبارزه با داعش ادامه می‌دهد و امریکا از این تلاش‌ها تا حد زیادی راضی است. او افزود که در نتیجه این تلاش‎ها، بسیاری از اعضای داعش از افغانستان بیرون رانده شده‌اند و اکنون در پاکستان هستند.

خلیل‌زاد همچنان خاطرنشان کرد که نگرانی‌ها در مورد حقوق بشر و نقش سیاسی افغان‌های که عضو امارت اسلامی نیستند، همچنان پابرجاست.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!