Connect with us

رویداد های اخیر

اولین محموله کمک‌های بشردوستانه‌ روسیه به کابل رسید

منتشر شده

در

دیپلومات‌های روسی در کابل میگویند که اولین محموله کمک‌های بشردوستانه روسیه به کابل رسیده است.

کمک‌های روسیه به افغانستان شامل آرد، روغن، و کمپل میباشد که به خانواده‌های نیازمد توزیع خواهد شد.

دیمیتری ژیرنوف، سفیر روسیه درکابل، در این باره گفت:”امروز بخش اول کمک بشری روسیه به افغانستان آمده است، وزن این کمک‌ها ۳۶ تن است که آرد، روغن نباتی و کمپل را در بر میگیرد.”

این مقام سفارت روسیه در کابل، میگوید که کشور اش نگران اوضاع افغانستان است و میخواهد که کمک‌های بیشتر بشری به  افغانستان بفرستد.

آنتون لاروف، معاون سفیر روسیه، گفت:” روسیه در حال حاضر نگران وضعیت بشری در افغانستان می باشد از این رو کمک بشری برای افغانستان می فرستد.”

در همین حال مقام‌های امارت اسلامی ضمن قدردانی از دولت و مردم روسیه، می گویند که قرار است این کشور ۷۶ تن کمک‌های بشردوستانه دیگر را در دو مرحله به مردم افغانستان کمک کند.

احمد خان نافی، رییس مرکز اضطراری وزارت دولت در امور رسیده‌گی به حوادث، در این باره گفت:” برنامه برای پاسخگویی زمستان سرد روی دست است اما مشکل کمبود منابع متاسفانه داریم ، امیدوار استم که نهاد‌های ملی و بین المللی بیشتر به مردم افغانستان از رهگذر کمک‌های بشری توجه بیشتر نمایند، موضوع بشری در تمام دنیا سیاسی نیست بلکه عاطفی، اخلاقی و انسانی است.”

درهمین حال افراد نیازمند به کمک‌های بشری در افغانستان با گذشت هر روز بیشتر می‌شود، بسیاری از آنان نگران فرا رسیدن فصل زمستان استند، زیرا امکاناتی برای مقابله با سردی ندارند.

سید چمن، باشنده کابل، در این باره گفت:” قیمت‌های در بازار بلند رفته ، در روز ۵۰ افغانی کارگر نیستم، گاهی ده روپیه کارمیکنم و گاهی هم همان ده روپیه را بدست آورده نمی توانم، هفت نفر نان خور در خانه دارم .”

عباس، باشنده کابل، در این باره گفت:” وضعیت خوب نیست، قیمتی زیاد شده مواد خوراکی بلند رفته، مواد سوخت بلند رفته همه اش گران شده است.”

این در حالی است که بسیاری از نهادهای بین المللی از گسترش فقر در افغانستان هشدار داده و خواهان ارسال فوری کمک‌های بشری به نیازمندان شده اند.

رویداد های اخیر

منیر در نشست ازبکستان: کشت مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است

Published

on

عبدالرحمن منیر، معین مبارزه با مواد مخدر وزارت داخله در نشست اطلاع رسانی و هماهنگی منطقه‌ای آسیای میانه در ازبکستان گفت که کشت، قاچاق، و فروش مواد مخدر در افغانستان «تقریباً به صفر» کاهش یافته است.

عبدالمتین قانع، سخنگوی وزارت داخله در خبرنامه‌ای نوشته که آقای منیر در این نشست مبارزه جاری امارت اسلامی علیه مواد مخدر در افغانستان را «نقطه عطفی از دستاوردها» توصیف کرد.

منیر در این نشست بر همکاری کشورهای عضو تاکید کرد و از آن‌ها خواست که با دهاقین افغان در ایجاد زمینه‌های بدیل معیشت همکاری کنند تا پدیده مواد مخدر از افغانستان به‌گونه کامل ریشه‌کن شود.

Continue Reading

رویداد های اخیر

استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع کرد

Published

on

حکومت استرالیا بر چهار مقام ارشد امارت اسلامی افغانستان تحریم مالی و ممنوعیت سفر وضع نموده و دلیل آن را بدتر شدن وضعیت حقوق بشر به ویژه برای زنان و دختران اعلام کرده است.

پنی وانگ، وزیر امور خارجه استرالیا، گفت که این مقام‌ها در «سرکوب زنان و دختران و تضعیف حکومتداری خوب یا حاکمیت قانون» دست داشته‌اند.

وانگ مقام‌های تحریم شده را به محدود کردن دسترسی زنان و دختران به آموزش، کار، آزادی رفت و آمد و مشارکت در زندگی عمومی متهم کرد.

این مقام‌ها شامل محمد خالد حنفی، وزیر امر بالمعروف و نهی عن المنکر؛ ندا محمد ندیم، وزیر تحصیلات عالی؛ عبدالحکیم شرعی، وزیر عدلیه؛ و عبدالحکیم حقانی، رئیس ستره محکمه هستند.

سیف الاسلام خیبر، سخنگوی وزارت امر بالمعروف و نهی عن المنکر، از این تحریم‌ها انتقاد کرد.

او ادعا کرد کشورهایی که چنین اقداماتی را اعمال می‌کنند «خودشان ناقض حقوق زنان هستند» و اقدام استرالیا را توهین به ارزش‌های دینی و فرهنگی افغان‌ها خواند.

خیبر افزود که امارت اسلامی نقض حقوق صدها هزار زن را در چهار سال گذشته متوقف کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

تأکید هند و روسیه بر مبارزه با تروریزم و کمک بشردوستانه به افغانستان

Published

on

در جریان سفر ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه به دهلی نو، هند و روسیه بیانیه مشترکی صادر کردند که بر هماهنگی نزدیک آنها در مورد افغانستان تأکید داشت.

بر اساس بیانیه، هر دو طرف از گفتگوهای جاری بین شوراهای امنیت مربوطه خود قدردانی نموده و بر اهمیت نشست‌های فارمت مسکو برای تقویت ثبات منطقه‌ای تأکید کردند.

رهبران دو کشور همچنان از مبارزه علیه داعش و گروه‌های وابسته به آن استقبال کردند و نسبت به رویکردی جامع و مؤثر برای مبارزه علیه تروریزم در افغانستان ابراز اطمینان کردند. آنها همچنین بر لزوم فوری تضمین کمک‌های بشردوستانه بدون وقفه به مردم افغانستان تأکید کردند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!