Connect with us

جهان

شمار قربانیان انفجار در یک معدن روسیه از ۵۰ تن گذشت

منتشر شده

در

شماری کارگرانی که در اثر نشت گاز در یک معدن ذغال سنگ در منطقۀ سایبریای روسیه روز پنجشنبه (چهار قوس) کشته شدند،‌ به ۵۲ نفر افزایش یافت.

خبرگزاری‌های روسیه گزارش داده اند که شش نفر از تیم نجات نیز شامل قربانیان این حادثه اند که در جریان عملیات نجات جان باختند. مقام‌های روسیه گفته اند که پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق، این یکی از بدترین فاجعه‌های طبیعی بوده است.

کمیتهٔ تحقیقات منطقه‌ای گفته است که سه نفر به شمول رییس معدن لیستویاژنایا و معاون‌اش به ظن تخطی از قوانین مصوونیت صنعت معدن دستگیر شده اند.

به گفته این کمیته، کارگران معدن هنگامی خفه شدند که میلهٔ تهویه هوا با گاز پر شده بود. تلویزیون دولتی روسیه گزارش داده است که سارنوالان به این باوراند که انفجار گاز میتان در داخل این معدن رخ داده است.

مقام‌های روسی گفته اند که تا کنون جسد ۱۱ معدنچی پیدا شده است و ۳۵ نفر دیگر هنوز هم در زیر زمین گیر مانده اند. ده‌ها کارگر دیگر که وضعیت چهار نفر آنان وخیم است، برای درمان به شفاخانه منتقل شده اند.

هنگام وقوع آتش‌سوزی که منجر به داخل شدن دود در لوله‌های تهویه هوا شد، حدود ۲۸۵ نفر در این معدن کار می‌کردند که به گفتۀ مقام‌ها ۲۳۹ نفر آنان نجات داده شده اند.

ساحۀ صنعتی معادن ذغال سنگ کمیروفو که در ۳هزار ۵۰۰ کیلومتری مسکو موقعیت دارد، از سال‌های به این سو،‌ شاهد رویدادهای مرگباری بوده است.

ولادیمیر پوتین، رییس جمهور روسیه، گفته است که با والی و مقام‌های حالت اضطراری صحبت کرده است و کرملین گفته است که رییس جمهور پوتین به وزیر حالت اضطراری دستور داده است تا برای کمک به منطقهٔ حادثه پرواز کند.

این درحالی است که در سال ۲۰۰۷، انفجار در معدن یولیانوفسکایا در منطقۀ کمیروفو سبب کشته شدن بیش از ۱۰۰ نفر شد. هفت سال پیشتر از آن نیز انفجار در معدن رسپادسکایا در این منطقه جان بیشر از ۹۰ کارگر معدن را گرفت.

جهان

زلنسکی: ۵۵ هزار سرباز اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند

Published

on

ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین، می‌گوید که تعداد سربازان اوکراینی که در نتیجه جنگ این کشور با روسیه در میدان جنگ کشته شده‌اند، ۵۵۰۰۰ نفر تخمین زده می‌شود.

زلنسکی در مصاحبه‌ای با تلویزیون فرانسه ۲ گفت: «در اوکراین، تعداد رسمی سربازان کشته شده در میدان جنگ – چه حرفه‌ای و چه اجباری – ۵۵۰۰۰ نفر است.»

وی افزود که علاوه بر این رقم تلفات، «تعداد زیادی از مردم» نیز رسماً مفقودالاثر هستند.

زلنسکی پیش از این در مصاحبه‌ای با شبکه تلویزیونی امریکایی «ان‌بی‌سی» در فبروری ۲۰۲۵ به رقمی برای کشته‌شدگان جنگ اوکراین اشاره کرده و گفته بود که بیش از ۴۶۰۰۰ نظامی اوکراینی در میدان جنگ کشته شده‌اند.

Continue Reading

جهان

حملات اسرائیل ۳۱ فلسطینی، از جمله کودکان، را در غزه کشت

Published

on

به گفته منابع صحی که با شبکه الجزیره صحبت کرده‌اند، دست‌کم ۳۱ فلسطینی، از جمله شش کودک، در حملات اسرائیل بر شهر غزه و خان‌یونس از صبح روز شنبه کشته شده‌اند.

این حملات یک روز پیش از آن صورت می‌گیرد که اسرائیل قرار است روز یک‌شنبه گذرگاه رفح میان غزه و مصر را دوباره بازگشایی کند؛ گذرگاهی که از ماه می ۲۰۲۴ تاکنون بسته بوده است.

دفتر رسانه‌های دولتی غزه اعلام کرده است که از زمان اجرایی شدن آتش‌بس میانجی‌گری‌شده توسط ایالات متحده در دهم اکتوبر، بیش از ۵۰۰ فلسطینی توسط نیروهای اسرائیلی کشته شده‌اند.

بر اساس آمار مقام‌های صحی محلی، از آغاز عملیات نظامی اسرائیل در غزه در اکتوبر ۲۰۲۳ تاکنون، دست‌کم ۷۱ هزار و ۷۶۹ فلسطینی کشته و ۱۷۱ هزار و ۴۸۳ تن دیگر زخمی شده‌اند. در اسرائیل نیز در حملات به رهبری حماس در هفتم اکتوبر ۲۰۲۳، دست‌کم یک‌هزار و ۱۳۹ نفر کشته شدند و حدود ۲۵۰ نفر به اسارت گرفته شدند.

Continue Reading

جهان

هشدار گوترش درباره فروپاشی مالی سازمان ملل

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

Published

on

سرمنشی سازمان ملل به سران کشور‌ها هشدار داد که بودجه این سازمان رو به اتمام بوده و با بحران مالی شدید مواجه است.

 بر اساس نامه‌ای که توسط خبرگزاری رویترز مشاهده شده، «آنتونیو گوترش» سرمنشی سازمان ملل به کشور‌ها هشدار داده که این سازمان در معرض خطر «فروپاشی مالی قریب‌الوقوع» است.

آنتونیو گوترش، سرمنشی سازمان ملل، در نامه‌ای به نماینده کشور‌ها نوشت: «بحران در حال عمیق‌تر شدن است، اجرای برنامه‌ها را تهدید می‌کند و خطر فروپاشی مالی را به همراه دارد؛ و اوضاع در آینده نزدیک بدتر خواهد شد.»

گوترش با هشدار نسبت به اینکه نقدینگی ممکن است تا ماه جولای تمام شود، گفته است: «یا همه کشور‌های عضو به تعهدات خود برای پرداخت کامل و به موقع عمل کنند؛ یا کشور‌های عضو باید قوانین مالی خود را به طور اساسی اصلاح کنند تا از فروپاشی مالی قریب‌الوقوع جلوگیری شود.»

سازمان ملل متحد ماه‌ها است که با بحران نقدینگی رو‌به‌رو است. در همین حال، واشنگتن پرداخت بودجه داوطلبانه به اداره‌های این سازمان را کاهش داده و از پرداخت‌های اجباری به بودجه‌های عادی و صلح سازمان ملل متحد خودداری کرده است.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!