Connect with us

رویداد های اخیر

تمرینات برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر در نزدیکی سرحد افغانستان اجرا می‌شود

منتشر شده

در

سازمان پیمان امنیت دسته جمعی اعلام کرده است که عملیات سه مرحله‌ای برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر و مبارزه با تروریزم در نزدیکی سرحد افغانستان اجرا می‌شود.

سرمنشی این پیمان می‌گوید که در امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر جدی‌تر عمل می‌کنند.

استانیسلا زاس، سرمنشی سازمان پیمان امنیت دسته جمعی، در این باره گفت:” مبارزه با گردش غیرقانونی مواد مخدر از وظایف مهم سازمان پیمان امنیت دسته جمعی است. در امر مبارزه با قاچاق مواد مخدر پس از رویدادهای اخیر در افغانستان، جدی‌تر عمل می‌کنیم. این برنامه‌ها با در نظر داشت وضعیت منطقه مسوولیت این سازمان است که بر اساس تصمیمات اتخاذ شده در اجلاس سران (CSTO) در دوشنبه، پایتخت تاجیکستان، عملی شود.”

مقام های امارت اسلامی می‌گویند که گام‌های موثری برای جلوگیری از تجارت مواد مخدر در افغانستان برداشته شده است.

ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی، در این باره گفت:” یکی تجارت مواد مخدر است که مطلق بند است ما در این راستا هم گام موثر را برداشته ایم و هم پلان خوب داریم که هر نوع تجارت مواد مخدر از افغانستان باید مسدود شود و چقدر که در توان حکومت است انشاالله در این راستا مسولیت خود را ادا می‌کند.”

نبود راه‌های بدیل برای دهقانان و افزایش احتمالی کشت کوکنار در افغانستان، از مواردی است که به گفته‌ای آگاهان کشورهای منطقه را بیشتر نگران قاچاق مواد مخدر از افغانستان به بیرون ساخته اند.

اجرای عملیات سه مرحله‌ای برای جلوگیری از قاچاق مواد مخدر و مبارزه با تروریزم در سال ۲۰۲۲ در نزدیکی سرحدات افغانستان دومین تصمیم است که از سوی سازمان پیمان امنیت دسته جمعی اتخاذ می‌شود.

رویداد های اخیر

یوناما: افغانستان سومین کشور جهان از نظر تلفات ناشی از مواد انفجاری منفجرناشده است

یوناما تأکید کرده است که آگاهی‌دهی عمومی و همکاری مشترک می‌تواند در جلوگیری از رویدادهای مرگبار و نجات جان انسان‌ها نقش مهمی داشته باشد.

Published

on

هیئت معاونت سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) هشدار داده است که افغانستان از نظر تلفات ناشی از مواد انفجاری منفجرناشده، سومین کشور جهان است و بخش‌های گسترده‌ای از خاک این کشور همچنان با ماین‌ها و مهمات به‌جامانده از جنگ آلوده می‌باشد.

یوناما در پیامی تأکید کرده است که تلاش‌ها برای تأمین حمایت مالی از مؤسسات ماین‌پاکی ادامه دارد. این مؤسسات هر روز برای پاک‌سازی ماین‌های زمینی و سایر مواد انفجاری مرگبار فعالیت می‌کنند و هم‌زمان، در سراسر کشور درباره خطرات این مواد به مردم آگاهی می‌دهند.

بر بنیاد این پیام، کودکان آسیب‌پذیرترین گروه در برابر این تهدید هستند و ۸۰ درصد مجموع تلفات ناشی از این مواد را تشکیل می‌دهند. بسیاری از کودکان هنگام بازی با مواد انفجاری منفجرناشده زخمی می‌شوند یا جان خود را از دست می‌دهند.

یوناما تأکید کرده است که آگاهی‌دهی عمومی و همکاری مشترک می‌تواند در جلوگیری از رویدادهای مرگبار و نجات جان انسان‌ها نقش مهمی داشته باشد.

این نهاد از شهروندان خواسته است که در صورت مشاهده هرگونه شیء ناشناخته یا مشکوک، به آن دست نزنند و فوراً موضوع را به مقام‌های مربوط اطلاع دهند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

فرصت تازه برای دختران افغان؛ صندوق ۲.۵ میلیون دالری برای تحصیل در آکسفورد

بر اساس این برنامه، دریافت‌کنندگان بورسیه همچنان از آموزش‌های رهبری بنیاد وایدنفلد–هوفمن دانشگاه آکسفورد بهره‌مند خواهند شد.

Published

on

شبانه بسیج راسخ، بنیان‌گذار مکتب رهبری افغانستان (سوله)، از ایجاد یک صندوق مالی دایمی به ارزش ۲.۵ میلیون دالر برای حمایت از تحصیلات عالی زنان و دختران افغان در مقطع ماستری پوهنتون آکسفورد بریتانیا خبر داده است.

قرار است این بورسیه از سپتمبر ۲۰۲۷ آغاز شود و هر سال هزینه‌های تحصیل دست‌کم یک زن افغان را به‌گونه کامل تأمین کند. این کمک مالی شامل فیس پوهنتون، هزینه‌های زندگی و مسکن و سایر مصارف ضروری خواهد بود.

بر اساس این برنامه، دریافت‌کنندگان بورسیه همچنان از آموزش‌های رهبری بنیاد وایدنفلد–هوفمن دانشگاه آکسفورد بهره‌مند خواهند شد.

بسیج راسخ با اشاره به محدودیت‌های ویزه بریتانیا تأکید کرده است که این کمک مالی نباید به‌عنوان موضع‌گیری سیاسی تلقی شود. به گفته او، صندوق یادشده جدا از بودجه عملیاتی نهاد سوله ایجاد شده است.

نهاد سوله از طریق یک مکتب شبانه‌روزی در رواندا و برنامه آموزش آنلاین «سوله اکس»، از آموزش بیش از ۴۰ هزار دانش‌موز حمایت می‌کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزیر آب و انرژی برای شرکت در مجمع جهانی انرژی به عربستان سعودی رفت

Published

on

محمد یونس آخندزاده، وزیر آب و انرژی امارت اسلامی، امروز شنبه به‌منظور شرکت در هفدهمین مجمع جهانی انرژی، عازم ریاض، پایتخت عربستان سعودی شد.

قرار است نمایندگان در سطح وزیران از حدود ۱۰۰ کشور جهان در این مجمع اشتراک کنند و درباره همکاری‌ها، فرصت‌ها و تبادل تجربیات در بخش انرژی بحث و تبادل نظر نمایند.

وزارت آب و انرژی گفته است که شرکت افغانستان در این نشست، فرصت مناسبی برای گسترش روابط با کشورهای جهان، تبادل تجربیات و جلب همکاری‌های بین‌المللی در بخش انرژی فراهم می‌کند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!