Connect with us

رویداد های اخیر

امریکا بورسیه‌های فولبرایت برای محصلین افغان‌ را متوقف کرد

منتشر شده

در

رسانه‌های امریکایی گزارش کرده است که ایالات متحده امریکا برنامه‌ بورسیه‌های فولبرایت برای محصلین افغان را ادامه نخواهد داد.

 شبکه خبری  ای‌بی‌سی به نقل از مقام‌های امریکایی گزارش کرده که به‌دلیل موانع قابل توجه این برنامه برای محصلین افغان در سال تحصیلی ۲۰۲۲-۲۳ پیش نخواهد رفت.

گزارش افزوده اگر شرایط تغییر کند که امریکا بتواند دوباره از فرصت‌های فولبرایت از محصلین افغانستان حمایت کند، روند پذیرش درخواست‌ها از سر گرفته خواهد شد.

این درحالی است که ۱۴۰ تن که در سال گذشته در نیمه‌ی نهایی برنامه فولبرایت راه‌ یافته‌ بودند، پس از خروج امریکا از افغانستان با سرنوشت نامعلوم قرار گرفته بودند و اکنون روند پذیرش آنان نیز متوقف شده است.

قابل یاد آوری است که برنامه فولبرایت توسط دفتر امور آموزشی و فرهنگی وزارت امور خارجه‌ امریکا اداره می‌شود. این برنامه توسط کنگره‌ی این کشور در سال ۱۹۴۶ با هدف ایجاد روابط بین‌المللی با ارایه کمک‌های مالی به شهروندان خارجی برای تحصیل در امریکا ایجاد شد.

طی دو دهه‌ گذشته صدها افغان از این برنامه مستفید شده‌اند.

رویداد های اخیر

افغانستان و ازبکستان بر گسترش همکاری‌های تجارتی و اقتصادی تأکید کردند

این موضوع در دیدار نورالدین عزیزی، وزیر وزارت صنعت و تجارت افغانستان، با امانبای اورینبایف، رئیس شورای عالی منطقه قره‌قالپاقستان ازبکستان، در شهر مزارشریف مطرح شده است.

Published

on

افغانستان از ازبکستان خواسته است تا برای تقویت روابط تجارتی میان بخش خصوصی دو کشور، یک دفتر هماهنگی و ارتباطی در بازار مرزی ترمذ ایجاد کند.

این موضوع در دیدار نورالدین عزیزی، وزیر وزارت صنعت و تجارت افغانستان، با امانبای اورینبایف، رئیس شورای عالی منطقه قره‌قالپاقستان ازبکستان، در شهر مزارشریف مطرح شده است.

در این دیدار، دو طرف درباره گسترش همکاری‌ها در بخش صادرات پنبه، زغال‌سنگ، میوه‌های تازه و خشک افغانستان و همچنان پروژه‌های مشترک در بخش تولید مواد غذایی، مصالح ساختمانی، گردشگری، تولید دوا، پروسس مواد معدنی و سرمایه‌گذاری در بخش‌های مهم اقتصادی گفتگو کردند.

مقام‌های ازبکستان همچنین از برنامه ایجاد اتاق‌های تجارت در روسیه، قزاقستان و قرغیزستان برای حمایت از صادرات و دسترسی بهتر به بازارهای منطقه خبر داده‌اند.

در همین حال، هیئت ازبکستانی در جریان سفر خود نمایشگاهی از تولیدات ملی این کشور را نیز در شهر مزارشریف افتتاح کرده است.

Continue Reading

رویداد های اخیر

جاپان بورسیه‌های جدید تحصیلی برای افغان‌ها اعلام کرد

Published

on

سفارت جاپان در کابل بورسیه‌های جدید تحصیلی برای سال ۲۰۲۷ اعلام کرده است. متقاضیان علاقه‌مند و واجد شرایط می‌توانند دستورالعمل‌ها و فورم‌های درخواست را از وب‌سایت رسمی «تحصیل در جاپان» دانلود کنند و باید درخواست‌های خود را تا ۲۵ می ۲۰۲۶ ارسال کنند.

امتحان کتبی در کابل در ۱۸ جون ۲۰۲۶ اخذ و پس از آن در ماه جولای مصاحبه انجام خواهد شد.

سفارت جاپان خاطرنشان کرده که بنیاد آقاخان در جمع‌آوری درخواست‌ها و تسهیل امتحانات کتبی کمک خواهد کرد، اما در روند انتخاب دخالتی نخواهد داشت.

این سفارت همچنین تأکید کرد که انتخاب به طور مستقل توسط سفارت و دولت جاپان، بر اساس شایستگی تحصیلی، کیفیت اسناد درخواست و عملکرد در امتحان کتبی و مصاحبه، بدون در نظر گرفتن پیشینه مذهبی، زبانی یا قومی انجام خواهد شد.

سفارت جاپان به متقاضیان هشدار داد که متوجه کلاهبرداری‌ها باشند و تأکید کرد که در هیچ مرحله‌ای از روند درخواست، نیازی به پرداخت پول نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آغاز روند توزیع بیش از یک هزار نمره زمین برای عودت کنندگان در لوگر

Published

on

عبدالسلام حنفی، معاون اداری ریاست الوزرا، در سفرش به لوگر اعلام کرده است که بیش از یک هزار نمره زمین در این ولایت برای عودت کنندگان توزیع خواهد شد.

او در مراسم افتتاح این شهرک، بر سرعت‌بخشیدن به روند توزیع نمرات رهایشی برای عودت کنندگان تأکید ورزید.

حنفی گفت: «امروز این شهرک را افتتاح کردیم که بیش از یک هزار نمره است. این نمره‌ها به مهاجرین توزیع می‌شود. علاوه بر این، دیگر شهرک‌ها نیز به زودی ساخته می‌شود.»

معاون اداری ریاست الوزرا خاطرنشان کرد که در سه سال گذشته بیش از پنج میلیون مهاجر از کشورهای همسایه به کشور عودت کرده اند و امارت اسلامی خدمات خود را برای آنان ارائه می‌نماید.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!