Connect with us

رویداد های اخیر

ولسوالی خلم رسما از بلخ جدا و به سمنگان ملحق شد

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۲, ۱۴۰۱

معین وزارت امور داخله در سفرش به شمال کشور گفته است که بر اساس فیصله ریاست الوزرا ولسوالی خلم از بدنه ولایت بلخ رسما جدا و به ولایت سمنگان ملحق شده است.

محمد محسن هاشمی در هنگام دیدار از سرحد میان دو ولایت گفته است که کار‌های مالی و اداری ولسوالی خلم پس از این به ولایت سمنگان تعلق دارد.

آقای هاشمی گفت که هدف از سفر اش به این منطقه همچنان اطمینان دهی به مردم محل و نیروهای امارت اسلامی است.

ولسوالی خلم پیش از این یک بار در بهار امسال از بدنه بلخ جدا و جزء ولایت سمنگان شده بود اما ظاهرا کار عملی جدا سازی آن به طور کامل تطبیق نشده بود. والیان بلخ و سمنگان گفته اند که روی برخی مسایل حل ناشده گفتگو خواهند کرد.

قدرت الله حمزه، والی بلخ گفت که مسئولیت امنیتی ولسوالی خلم به مقامات سمنگان سپرده شده است.

در همین حال، عبدالرحمن کندزی، والی سمنگان نگرانی‌ها درمورد احتمال کاهش سرمایه گذاری در این ولسوالی را رد کرد. وی گفت: “در هیچ ولایتی برای سرمایه گذاری مشکلی وجود ندارد.”

پیش از این هم ولسوالی خلم جزء ولایت سمنگان بود اما در حکومت حامد کرزی این ولسوالی از سمنگان جدا و مربوط ولایت بلخ شد اما امارت اسلامی این ولسوالی را دوباره مربوط ولایت سمنگان ساخته است.

رویداد های اخیر

مشاور صدراعظم پاکستان: به دنبال تحمیل جنگ بر افغانستان نیستیم

Published

on

رانا ثناءالله، مشاور سیاسی صدراعظم پاکستان، می‌گوید که کشورش نمی‌خواهد جنگ را بر افغانستان تحمیل یا بخشی از خاک این کشور را تصرف کند.

او در یک نشست خبری امروز (شنبه) گفت که تنها مطالبه پاکستان از افغانستان اینست که اجازه ندهد شبه‌نظامیان از خاک این کشور برای حمله بر پاکستان استفاده کنند.

ثناءالله گفت که در صورت عدم پذیرش این درخواست، پاکستان به عملیات خود علیه شبه‌نظامیان در افغانستان ادامه خواهد داد.

مقام‌های پاکستانی همواره ادعا کرده اند که حملات شبه‌نظامیان در خاک این کشور در افغانستان سازماندهی می‌شود.

امارت اسلامی اما این ادعا را رد کرده و گفته است که افغانستان مسئول «ناکامی امنیتی» پاکستان نیست.

Continue Reading

رویداد های اخیر

افغانستان بار دیگر ناشادترین کشور جهان معرفی شد

Published

on

بر اساس آخرین نسخه گزارش سالانه شادی در جهان، افغانستان بار دیگر به عنوان کشوری با کمترین میزان شادی رتبه‌بندی شده است.

این گزارش که رضایت کلی مردم از زندگی را در ۱۴۷ کشور اندازه‌گیری می‌کند، افغانستان را برای یک سال دیگر با امتیاز ۱.۴ از ۱۰ در پایین‌ترین رتبه قرار داد. محققان عواملی مانند سطح درآمد، حمایت اجتماعی، آزادی در انتخاب شیوه زندگی، فساد اداری و کیفیت کلی زندگی را ارزیابی می‌کنند.

برای نهمین سال متوالی، فنلند با امتیاز ۷.۷ به عنوان شادترین کشور جهان معرفی شد. ایسلند و دنمارک پس از فنلند قرار گرفتند.

سایر کشورهایی که رتبه‌های پایینی دارند شامل سیرالئون، مالاوی، زیمبابوی و بوتسوانا هستند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدراعظم مالیزیا از آتش بس موقت افغانستان-پاکستان استقبال کرد و خواستار صلح پایدار شد

Published

on

انور ابراهیم، ​​صدراعظم مالیزیا، از آتش بس موقت بین افغانستان و پاکستان که به مناسبت عید فطر اعلام شد، استقبال کرد و خواستار ادامه تلاش‌ها برای کاهش تنش‌ها و دستیابی به صلح پایدار گردید.

انور در یک تماس تلیفونی با شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، بر اهمیت گفتگو و کاهش تنش تأکید کرد و در عین حال نگرانی خود را در مورد افزایش تنش‌ها در خاورمیانه، به ویژه در مورد ایران، ابراز داشت و از همه طرف‌ها خواست تا راه‌حل‌های مسالمت‌آمیز را در اولویت قرار دهند.

پاکستان اعلام کرد که به درخواست عربستان سعودی، قطر و ترکیه، حملات خود در افغانستان را به مناسبت عید موقتاً به حالت تعلیق درآورده است. امارت اسلامی نیز به عنوان حسن نیت و بر اساس درخواست‌های مشابه از سوی شرکای منطقه‌ای، توقف عملیات در طول عید را اعلام کرد.

در همین حال، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه، در یک تماس تلیفونی با شهباز شریف، صدراعظم پاکستان، در مورد تحولات منطقه‌ای گفتگو کرده و بر تعهد انقره به صلح و ثبات تأکید نمود و بر همکاری مداوم برای امنیت طولانی مدت تأکید ورزید.

گفتنی است که آتش‌بس موقت پس از هفته‌ها تنش‌های شدید بین افغانستان و پاکستان، از جمله درگیری‌ها در امتداد خط فرضی دیورند و حملات هوایی، برقرار شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!