Connect with us

اخبار ساحوی

تلفات نیروې ائتلاف روند مبارزه علیه تروریزم را تغییر نخواهد داد- جاکوبسن

منتشر شده

در

Last Updated on: عقرب ۳, ۱۴۰۱

بخش های مرزی افغانستان و پا کستان به دلیل جغرافیای مغلق آن، بیشتر مورد استفاده مخالفان مسلح قرار می گیرد.

کریستین جاکوبسن سخنگوی آیسف میگوید:

مغلق بودن این مناطق چالش بزرگی را فرا راه این نیروها قرار داده است.

به گفته وی:

تلفات اخیر نیروهای امریکایی در پی سقوط چرخبال این نیرو ها در میدان وردگ، روند مبارزه علیه تروریزم را تغییر نخواهد داد.

گزارشگرراديو- تلويزيون آريانا فریده سوما گزارش ميدهد كه:

پیچیدگی جغرافیایی بخش های مرزی افغانستان و پاکستان، دلیل زیست و فعالیت مخالفان مسلح دولت و نيروهاى ائتلاف است.

کریستین جاکوبسن سخنگوی آیساف در کابل میگوید:

مخالفان مسلح از این پیچیدگی استفاده نموده و ازآن طریق آزادانه رفت و آمد میکنند.

کریستین جاکوبسن – سخنگوی آیسف ميگويد:

بیچیده گی مناطق مرزی چالش بزرگ فراراه ما ست. باید این مساله در سطوح مختلف بین افغا نستان – پاکستان و نیرو های آیساف  مطرح شود . برای ما بسیار مشکل است تا این مناطق را کنترول کنیم .

جاکوبسن می افزاید که:

هفته گذشته هفته ی تاسف باری برای این نیروها بوده چرا که در یک حادثه و در یک روز تعدادی زیاد از سربازان آیساف کشته شدند که در طول ده سال بی سابقه است.

با این حال وی میگوید:

فصل نبرد هنوز درست آغاز نشده. یعنی به گونه یی که شورشیان پیش بینی کرده بودند اما

شورشیان آرام ننشسته اند و بدور از شکست قرار دارند، این بدین معنی است که هنوز نبرد بسیار سختی پیشروست.

دا مینیک میدلی سخنگوی ملکی آیساف میگوید که:

به زودی نام آن مناطقی را اعلام خواهند کرد که مرحله دوم روند انتقال مسوولیت از آنجا آغاز خواهد شد .

به گفته وی:

روند نخست انتقال مسوولیت های امنیتی که از چندی پیش درهفت منطقه افغانستان آغازشد، از شانزده تا هجده ماه دیگر، طول خواهد کشید.

Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

اخبار ساحوی

تنش تازه میان ایران و امریکا؛ امارات از حملات جدید ایران خبر داد

Published

on

امارات متحده عربی اعلام کرده است که صبح روز جمعه سیستم‌های دفاع هوایی این کشور برای مقابله با راکت‌ها و طیارات بی‌سرنشین ایران فعال شده‌اند.

جزئیات زیادی درباره این حمله منتشر نشده، اما این رویداد تنها یک روز پس از تبادل آتش میان نیروهای امریکایی و ایران در اطراف تنگه هرمز رخ داده است. هم‌زمان، واشنگتن در انتظار پاسخ تهران به پیشنهاد پایان رسمی جنگ است.

ایران از آغاز جنگ در ۲۸ فبروری بارها کشورهای خلیج، از جمله امارات متحده عربی را که میزبان پایگاه‌های نظامی امریکا هستند، هدف قرار داده است. تنگه هرمز نیز به یکی از نقاط اصلی تنش در این درگیری تبدیل شده است.

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور امریکا، گفته است که سه کشتی نیروی بحری امریکا هنگام عبور از تنگه هرمز هدف حمله قرار گرفتند. او تاکید کرد که به این کشتی‌ها آسیبی نرسیده، اما مهاجمان ایرانی خسارات زیادی متحمل شده‌اند.

ترمپ بعداً در صحبت با خبرنگاران تلاش کرد اهمیت درگیری را کم‌رنگ نشان دهد و گفت آتش‌بس همچنان پابرجاست. او افزود که امریکا به حملات ایران پاسخ سختی داده است.

در مقابل، قوماندانی مشترک نیروهای مسلح ایران امریکا را به نقض آتش‌بس متهم کرده و گفته است که نیروهای امریکایی یک نفتکش ایرانی و چند منطقه غیرنظامی در جزیره قشم و سواحل اطراف را هدف قرار داده‌اند.

به گفته مقام‌های ایرانی، در پاسخ به این حملات، نیروهای ایران کشتی‌های نظامی امریکا را در شرق تنگه هرمز و جنوب بندر چابهار هدف قرار داده‌اند. ایران ادعا کرده این حملات خسارات قابل توجهی وارد کرده است، اما قوماندانی مرکزی امریکا گفته هیچ‌یک از تجهیزات یا کشتی‌هایش آسیب ندیده‌اند.

تلویزیون دولتی ایران بعداً گزارش داد که پس از چند ساعت درگیری، وضعیت در جزایر و شهرهای ساحلی اطراف تنگه هرمز دوباره عادی شده است. با این حال، دو طرف از زمان آغاز آتش‌بس در هفتم اپریل چندین بار درگیری‌های پراکنده داشته‌اند.

هم‌زمان با افزایش تنش‌ها، قیمت نفت در بازارهای آسیایی بالا رفت و قیمت نفت برنت دوباره از ۱۰۰ دالر در هر بیلر عبور کرد. نگرانی‌ها درباره اختلال در انتقال نفت از تنگه هرمز از عوامل اصلی افزایش قیمت‌ها عنوان شده است.

ترمپ گفته است که مذاکرات با ایران همچنان ادامه دارد و احتمال دستیابی به توافق وجود دارد، هرچند هنوز اختلافات مهمی مانند برنامه هسته‌ای ایران و بازگشایی کامل تنگه هرمز حل نشده است. او تاکید کرده که ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند و مدعی شده تهران این شرط را پذیرفته است.

Continue Reading

اخبار ساحوی

آکسیوس: امریکا و ایران در آستانه تفاهم‌نامه یک‌صفحه‌ای برای پایان جنگ و آغاز مذاکرات هسته‌ای

رویترز گزارش داده که امکان تأیید مستقل این اطلاعات وجود ندارد و قصر سفید و وزارت خارجه امریکا نیز تا زمان نشر گزارش به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداده‌اند.

Published

on

بر اساس گزارش آکسیوس به نقل از دو مقام امریکایی و دو منبع دیگر آگاه از روند مذاکرات، قصر سفید باور دارد که به یک توافق اولیه با ایران بر سر یک «تفاهم‌نامه یک‌صفحه‌ای» برای پایان دادن به جنگ و ایجاد چارچوبی برای مذاکرات مفصل‌تر هسته‌ای بسیار نزدیک شده است.

این گزارش می‌گوید که امریکا انتظار دارد ایران در جریان ۴۸ ساعت آینده به چندین موضوع کلیدی پاسخ دهد، هرچند تأکید شده که هنوز هیچ توافقی نهایی نشده است. با این حال، منابع آگاه گفته‌اند این نزدیک‌ترین مرحله‌ای است که دو طرف از آغاز جنگ تاکنون به توافق رسیده‌اند.

بر اساس مفاد در حال بررسی، این تفاهم‌نامه شامل چند بند مهم است: ایران ممکن است به تعلیق موقت غنی‌سازی اورانیوم متعهد شود، در مقابل ایالات متحده تحریم‌ها را لغو کرده و میلیاردها دالر از دارایی‌های مسدودشده ایران را آزاد کند. همچنین هر دو طرف محدودیت‌ها بر تردد در تنگه هرمز را کاهش خواهند داد.

آکسیوس گزارش داده است که این تفاهم‌نامه ۱۴ بندی میان نمایندگان ویژه امریکا، از جمله استیو ویتکاف و جرد کوشنر، و مقام‌های ایرانی از طریق مذاکرات مستقیم و میانجی‌ها در حال نهایی شدن است.

در صورت نهایی شدن، این سند پایان جنگ در منطقه را اعلام کرده و آغاز یک دوره ۳۰ روزه مذاکرات تفصیلی برای یک توافق جامع خواهد بود؛ توافقی که شامل بازگشایی تنگه هرمز، محدود کردن برنامه هسته‌ای ایران و لغو تحریم‌های امریکا می‌شود.

بر اساس این طرح، محدودیت‌های ایران بر کشتیرانی در تنگه هرمز و همچنین محاصره دریایی امریکا به‌صورت تدریجی در جریان این ۳۰ روز کاهش خواهد یافت. یک مقام امریکایی به آکسیوس گفته است که در صورت شکست مذاکرات، نیروهای امریکایی می‌توانند دوباره محاصره را برقرار کرده یا عملیات نظامی را از سر بگیرند.

در همین حال، ایران اعلام کرده است که تنها در صورتی یک توافق صلح را خواهد پذیرفت که «عادلانه» باشد، این در حالی است که دونالد ترمپ رئیس‌جمهور امریکا عملیات دریایی سه‌روزه برای بازگشایی تنگه هرمز را متوقف کرده است؛ عملیاتی که به گفته گزارش‌ها آتش‌بس یک‌ماهه جنگ را تحت فشار قرار داده بود.

رویترز گزارش داده که امکان تأیید مستقل این اطلاعات وجود ندارد و قصر سفید و وزارت خارجه امریکا نیز تا زمان نشر گزارش به درخواست‌ها برای اظهار نظر پاسخ نداده‌اند.

در پی انتشار این گزارش، بازارهای مالی امریکا نیز واکنش مثبت نشان داده و شاخص‌های آینده سهام افزایش یافته‌اند.

Continue Reading

اخبار ساحوی

گفتگوهای سطح بالا در بیجنگ؛ تمرکز بر تنش‌ها در تنگه هرمز و روابط امریکا–ایران

گزارش‌ها می‌رساند که دونالد ترمپ و شی جین‌پینگ قرار است در مذاکرات پیش‌رو در مورد ایران و تحولات منطقه‌ای نیز گفتگو کنند.

Published

on

عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران، در بیجنگ با وانگ یی، دیپلمات ارشد چین دیدار و گفتگو کرده است؛ دیداری که در بحبوحه افزایش تنش‌های منطقه‌ای و نگرانی‌ها درباره امنیت انرژی جهانی انجام می‌شود.

این سفر که به گزارش رویترز نخستین سفر عراقچی به چین پس از جنگ امریکا و اسرائیل علیه ایران عنوان شده، در حالی صورت گرفته که این درگیری‌ها باعث بی‌ثباتی گسترده در بازار جهانی نفت و نگرانی از امنیت انرژی چین، به‌عنوان بزرگ‌ترین واردکننده نفت خام، شده است.

در همین حال، مقام‌های امریکایی از جمله وزیر خزانه‌داری این کشور از بیجنگ خواسته‌اند تا در تلاش‌های دیپلماتیک برای بازگشایی تنگه هرمز و تأمین آزادی کشتی‌ها در این مسیر استراتژیک نقش فعال‌تری ایفا کند.

گزارش‌ها می‌رساند که دونالد ترمپ و شی جین‌پینگ قرار است در مذاکرات پیش‌رو در مورد ایران و تحولات منطقه‌ای نیز گفتگو کنند.

در روزهای اخیر، تبادل حملات در منطقه خلیج و رقابت برای کنترول مسیرهای دریایی، نگرانی‌ها از تشدید بحران را افزایش داده است؛ هرچند تلاش‌های دیپلماتیک برای رسیدن به توافق همچنان ادامه دارد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!