Connect with us

ورزش

دیدار رییس فدراسیون فوتبال افغانستان با رهبری کنفدراسیون فوتبال آسیا

منتشر شده

در

محمد یوسف کارگر، رییس فدراسیون فوتبال افغانستان که با دعوت رسمی کنفدراسیون فوتبال آسیا به شهر کوالالامپور پایتخت مالیزیا سفر کرده است، به صورت رسمی با رییس این کنفدراسیون دیدار و گفتگو کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان روز گذشته (چهارشنبه، ۴ عقرب) در صفحه فیس‌بوک‌اش گفته است که در این دیدار شیخ سلمان، رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا ابتدا صعود تیم ملی فوتبال زیر ۱۷ سال افغانستان به جام ملت‌های آسیا و هم‌چنان نائب قهرمانی تیم ملی فوتسال زیر ۱۹ سال در مسابقات مرکز آسیا را تبریک گفت و با تأکید بر وضعیت موجود در افغانستان، از تلاش‌های فدراسیون فوتبال افغانستان در مسیر پیشرفت و ترقی فوتبال قدردانی نمود.

رییس کنفدراسیون فوتبال آسیا در عین حال بر اهمیت فوتبال بانوان تأکید کرد و افزود: «کنفدراسیون فوتبال آسیا در راستای تقویت و کمک به توسعه فوتبال بانوان از فدراسیون فوتبال افغانستان در برگزاری مسابقات فوتبال بانوان حمایت خواهد کرد.»

شیخ سلمان در این دیدار وعده نمود که کنفدراسیون فوتبال آسیا به کمک‌هایش به فوتبال افغانستان ادامه خواهد داد و به دنبال تقویت همکاری با فدراسیون فوتبال افغانستان است.

وی گفت: «فوتبال این قدرت را دارد که در چالش برانگیزترین شرایط برای مردم از همه اقشار شادی بیاورد و ما امیدواریم با فدراسیون فوتبال افغانستان همکاری نزدیک داشته باشیم تا با ایجاد فرصت‌های زیاد، اطمینان حاصل کنیم که این بازی زیبا هم‌چنان باعث ارتقا و تقویت جوامع می شود.»

دراین نشست، وی هم‌چنان به تشریح برنامه‌های توسعه و پروژه‌های فنی و داوری کنفدراسیون برای توسعه این بازی در آسیا پرداخت و تأکید کرد که کنفدراسیون فوتبال آسیا مشتاق است همکاری و توجه‌اش را روی فوتبال افغانستان ادامه دهد.

در پایان نشست، رییس فدراسیون فوتبال افغانستان از شیخ سلمان به خاطر رهبری او در اتحاد و هدایت خانواده فوتبال آسیا و از توجه ویژه وی برای فوتبال افغانستان قدردانی کرد.

ورزش

انصراف برخی بازیکنان از حضور در تیم ملی فوتبال افغانستان

Published

on

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرد که در چارچوب مسابقات راهیابی به جام ملت‌های آسیا، تمامی بازیکنان واجد شرایط به طور رسمی برای دیدارهای پیش‌رو مقابل تیم‌های ملی میانمار و سوریه دعوت شده بودند. با این حال، شماری از بازیکنان بنا به دلایل مختلف از حضور در تیم ملی انصراف داده‌اند.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده، این دلایل شامل مشکلات خانوادگی، مصدومیت، مسائل امنیتی در خاورمیانه و مشکلات مرتبط با باشگاه‌ها بوده است. از جمله بازیکنانی که انصراف داده‌اند می‌توان به حبیب‌الله عسکر، اویس عزیزی، عبدانجم‌حیدری، محمد نعیم رحیمی، جبار شرزه، فیصل احمد حمیدی، جمشید اچکزی، عمید آرزو، توفیق سکندری و رامین صافی اشاره کرد.

فدراسیون فوتبال افغانستان تأکید کرده که حضور در تیم ملی یک مسئولیت ملی و افتخار بزرگ برای هر بازیکن است و انتظار می‌رود بازیکنان اولویت را به تیم ملی کشورشان بدهند.

خوزه انتونیو نوگیرا، سرمربی تیم ملی، در واکنش گفت: «پس از انجام دو دیدار پیش‌رو، تمرکز خود را بیشتر بر روی بازیکنان داخلی افغانستان معطوف خواهیم ساخت. برنامه ما این است که ترکیب تیم ملی در آینده عمدتاً از میان بازیکنان شایسته داخلی انتخاب شود تا تیمی باانگیزه، متعهد و در دسترس شکل گیرد.»

فدراسیون فوتبال افغانستان اعلام کرده که روند تقویت و بازسازی تیم ملی با جدیت ادامه خواهد داشت و تصمیمات آینده در راستای منافع درازمدت فوتبال کشور اتخاذ خواهد شد.

گفتنی است که بازی افغانستان مقابل میانمار روز پنجشنبه هفته جاری در میانمار و بازی در مقابل سوریه روز سه شنبه هفته آینده در عربستان سعودی برگزار خواهد شد.

Continue Reading

ورزش

تیم ملی بزکشی افغانستان مقام سوم مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ را کسب کرد

Published

on

تیم ملی بزکشی افغانستان در مسابقات جهانی کوکپر ۲۰۲۶ در قزاقستان، توانست جایگاه سوم را از آن خود کند.

ملی‌پوشان افغانستان در مرحله گروهی نمایش قدرتمندی داشتند؛ در دیدار نخست تیم هنگری را با نتیجه سنگین ۱۴ بر صفر شکست دادند، سپس روسیه را ۵ بر صفر مغلوب کردند و در بازی سوم نیز با نتیجه ۷ بر صفر از سد تیم مغولستان گذشتند. بدین ترتیب، تیم افغانستان با کسب بیشترین امتیاز از گروه B به مرحله نیمه‌نهایی صعود کرد.

در مرحله نیمه‌نهایی، تیم افغانستان با وجود تلاش‌های چشمگیر، با نتیجه ۴ بر ۲ در برابر تیم ازبیکستان شکست خورد. اما در دیدار رده‌بندی، بار دیگر اقتدار خود را به نمایش گذاشت و با پیروزی قاطع ۶ بر صفر مقابل روسیه، مدال برنز این رقابت‌ها را به دست آورد.

در پایان، تیم ملی بزکشی افغانستان با کسب مقام سوم جهان، علاوه بر مدال برنز، جایزه ۴۵۰۰۰۰۰ تنگه قزاقستانی (معادل حدود ۵۹۰ هزار افغانی) را نیز از سوی فدراسیون جهانی کوکپر دریافت کرد.

Continue Reading

ورزش

ایرلند میزبان سلسله مسابقات کریکت پنجاه آوره مقابل افغانستان در ماه آگست خواهد بود

Published

on

مقامات کریکت ایرلند اعلام کرده‌اند که این کشور از ۵ تا ۱۴ آگست سال جاری میلادی میزبان پنج مسابقه پنجاه آوره مقابل افغانستان خواهند بود.

سارا کین، رئیس اجرایی بورد کریکت ایرلند، روز جمعه گفت: «بورد کریکت ایرلند تصمیم گرفته است که امسال در بلفاست با افغانستان بازی کند.»

این در حالیست که سایر تیم‌های بین‌المللی از جمله استرالیا و انگلستان از زمان به قدرت رسیدن امارات اسلامی در سال ۲۰۲۱، یا بازی‌های دو جانبه خود را با افغانستان لغو یا از برنامه‌ریزی برای سلسله مسابقات خودداری کرده‌اند.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!