Connect with us

جهان

دونالد ترامپ: به زودی خبر مهمی را اعلام می‌کنم

منتشر شده

در

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور سابق امریکا در جریان گردهمایی در ایالت اوهایو گفته است که ۱۵ نوامبر (۲۴ عقرب) اعلان مهمی در محل اقامت خود در مار ئه لاگو فلوریدا خواهد کرد.

ترامپ دوشنبه شب (۱۶عقرب) گفت: «قرار است سه‌شنبه ۱۵ نوامبر اعلان بزرگی در مار ئه لاگو پالم بیچ فلوریدا انجام دهم. نمی‌خواهیم چیزی از اهمیت فردا (انتخابات میان‌دوره‌ای کنگره) بکاهد.»

پیش از گردهمایی دوشنبه، افراد آگاه مدعی شدند که رئیس‌ جمهور سابق امریکا قصد دارد نامزدی خود در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ امریکا را اعلام کند. ترامپ از زمان خروج از کاخ سفید به برگزاری تجمعات مشابه انتخاباتی در بیشتر مناطق امریکا ادامه داده، اما تاکنون حضورش در انتخابات ۲۰۲۴ امریکا را رسما تایید نکرده است.

طبق این گزارش، متحدان جمهوری‌خواه ترامپ از وی خواسته‌اند تا از اعلام نامزدی خود برای کاخ سفید پیش از انتخابات کنگره خودداری کند تا تمرکزات روی انتخابات میان‌دوره‌ای سه‌شنبه (امروز) و جو بایدن و سیاست‌هایش باقی بماند.

در همین حال، طبق نظرسنجی جدید رویترز- ایپسوس محبوبیت جو بایدن به ۳۹ درصد کاهش یافته تا این دیدگاه تقویت شود که دموکرات‌ها در انتخابات امروز مسیر سختی پیش‌رو دارند.

جهان

سقوط مرگبار طیاره نظامی در کولمبیا؛ ۶۶ کشته و چهار مفقود

Published

on

در پی سقوط یک طیاره نظامی در کولمبیا، ۶۶ نفر جان باخته و چهار تن دیگر هنوز ناپدید هستند. این رویداد یکی از مرگبارترین سانحه هوایی نظامی این کشور در سال‌های اخیر به شمار می‌رود.

این طیاره از نوع C-130 Hercules بود که توسط شرکت لاکهید مارتین ساخته شده است. هنگام وقوع حادثه، ۱۲۸ نفر در آن حضور داشتند.

براساس اطلاعات رسمی، سرنشینان شامل ۱۱ عضو نیروی هوایی، ۱۱۵ سرباز اردو و دو افسر پولیس بودند.

این حادثه زمانی رخ داد که طیاره در حال برخاستن از نزدیکی مرز با پیرو بود.

گزارش‌ها نشان می‌دهد که طیاره در انتهای باند با مشکل مواجه شده و یکی از بال‌های آن به درخت اصابت کرد؛ موضوعی که باعث سقوط سریع آن شد.

سپس طیاره آتش گرفت و به گفته مقام‌های آتش‌نشانی، برخی مواد انفجاری داخل آن نیز منفجر شدند که شدت حادثه را افزایش داد.

باشندگان این منطقه دورافتاده نخستین کسانی بودند که به کمک شتافتند و زخمی‌ها را با وسایل ابتدایی مانند موترسایکل به اماکن امن منتقل کردند.

با رسیدن نیروهای نظامی، عملیات نجات ادامه یافت، اما دشواری دسترسی به محل سقوط باعث کندی تلاش‌ها شد. در مجموع، ۵۷ نفر از بازماندگان به شفاخانه منتقل شدند که وضعیت ۳۰ تن آنان وخیم گزارش نشده است.

رئیس‌جمهور کولمبیا، گوستاوو پترو، تأکید کرد که تأخیر در نوسازی اردو می‌تواند جان نیروهای جوان را به خطر بیندازد.

این نوع طیاره‌ها که از دهه ۱۹۵۰ میلادی فعالیت می‌کنند، نقش مهمی در انتقال نیروها در جریان درگیری‌های داخلی طولانی‌مدت کولمبیا داشته‌اند؛ درگیری‌ای که طی دهه‌ها بیش از ۴۵۰ هزار قربانی برجا گذاشته است.

 

Continue Reading

جهان

کیم جونگ اون بار دیگر به عنوان رئیس امور دولتی کوریای شمالی تعیین شد

Published

on

خبرگزاری دولتی کوریای شمالی اعلام کرده که کیم جونگ اون، رهبر این کشور، بار دیگر به عنوان رئیس امور دولتی تعیین شده است.

این تصمیم روز یکشنبه در جریان اولین جلسه مجمع عالی خلق اخذ شده است.

این نشست در پیونگ یانگ در مورد اصلاحات و الحاقیه‌های قانون اساسی سوسیالیستی و همچنین انتخاب رئیس کمیسیون امور دولتی و سایر نهادهای رهبری دولت بحث خواهد کرد.

این مجمع که به عنوان نهاد قانونگذاریِ رسماً سیاست‌های دولتی را تصویب می‌کند، معمولاً پس از کنگره حزب حاکم کارگر تشکیل جلسه می‌دهد تا تصمیمات حزب را به قانون تبدیل کند.

خبرگزاری دولتی کوریای شمالی اعلام کرد که در این جلسه همچنین برنامه پنج ساله اقتصادی کشور که در نهمین کنگره حزب در ماه فبروری اعلام شد، بررسی خواهد شد.

کیم یو جونگ، خواهر قدرتمند کیم، به طور قابل توجهی در فهرست اعضای کمیسیون امور دولتی، بالاترین نهاد رهبری کشور که از سال ۲۰۲۱ در آن خدمت می‌کرد، غایب بود.

 

 

Continue Reading

جهان

ترمپ: درصورت بازنشدن تنگه هرمز، فابریکه‌های برق ایران را از بین می‌بریم

Published

on

دونالد ترمپ، رئیس‌جمهور ایالات متحده هشدار داده است که اگر ایران تا ۴۸ ساعت آینده تنگه هرمز را به‌گونه کامل باز نکند، فابریکه‌های برق این کشور هدف حملات امریکا قرار خواهد گرفت.

ترمپ در پیامی در شبکه‌های اجتماعی تأکید کرده که در صورت ادامه بسته بودن این مسیر حیاتی، «بزرگ‌ترین فابریکه‌های ایران» در مرحله اول نابود خواهند شد؛ اقدامی که نشان‌دهنده تشدید بی‌سابقه تنش‌ها میان دو طرف است.

بسته شدن تنگه هرمز، که حدود یک‌پنجم انتقال نفت و گاز جهان از آن انجام می‌شود، باعث افزایش شدید قیمت انرژی در بازارهای جهانی شده و نگرانی‌ها از بحران انرژی را افزایش داده است.

در همین حال، قوماندان خاتم الأنبیاء ایران هشدار داده است که هرگونه حمله به زیرساخت‌های انرژی ایران، با پاسخ متقابل و هدف قرار دادن تأسیسات امریکا در منطقه همراه خواهد بود.

این تحولات در حالی رخ می‌دهد که تنش‌ها پس از حملات متقابل ایران و اسرائیل وارد مرحله تازه و خطرناکی شده و گزارش‌ها از استفاده ایران از راکت‌های دوربرد حکایت دارد.

به گفته ایال زمیر، لوی درستیز قوای مسلح اسرائیل، این راکت‌ها قابلیت رسیدن به اهدافی فراتر از خاورمیانه را دارند و می‌توانند تهدیدی برای شهرهای اروپایی نیز باشند.

همزمان، حملات راکتی ایران به مناطق جنوبی اسرائیل از جمله دیمونا و عراد ده‌ها زخمی برجا گذاشته است.

بنیامین نتنیاهو، صدراعظم اسرائیل، این حملات را «دشوار» توصیف کرده و گفته است که اسرائیل به حملات علیه دشمنان خود در همه جبهه‌ها ادامه خواهد داد.

جنگ ایران وارد هفته چهارم شده است و بر بنیاد گزارش‌ها، تاکنون بیش از ۲۰۰۰ نفر کشته شده‌اند.

اظهارات متناقض ترمپ درباره کاهش یا تشدید جنگ، متحدان امریکا را با سردرگمی مواجه کرده و نگرانی‌ها از گسترش بیشتر این درگیری را افزایش داده است.

 

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!