Connect with us

رویداد های اخیر

خدمات انترنتی 4G افغان بیسیم در ولایت سرپل فعال شد

منتشر شده

در

شرکت مخابراتی افغان بیسیم خدمات انترنتی 4G خود را امروز (یک‌شنبه، ۶ قوس) در ولایت سرپُل فعال کرد.

مسوولان زون شمال شبکۀ مخابراتی افغان بیسیم هدف از این اقدام را ایجاد سهولت برای برقراری ارتباطات میان مردم و ارایه خدمات مخابراتی با کیفیت بیان می‌کنند.

یافث ثاقب، رییس شرکت افغان بیسیم در زون شمال می‌گوید: «برنامه امروزی ما افتتاح خدمات انترنتی 4G در ولایت سرپل بود. خوشبختانه با اشتراک مقامات دولتی این خدمات انترنتی را در ولایت سرپل افتتاح کردیم.»

در همین حال، مقام‌های محلی ولایت سرپل می‌گویند که نبود خدمات بهتر مخابراتی و انترنتی، مردم این ولایت را با مشکلات زیادی مواجه کرده بود و اکنون با فعال شدن خدمات انترنتی4G افغان بیسیم این مشکلات مرفوع خواهد شد.

ملا نادر حق‌جو، معاون والی سرپل می‌گوید: «واقعاً این یک اقدام نیک است. خدمات ارزنده است. این قابل تقدیر و تحسین است. مردم ولایت سرپل واقعاً به مشکلات انترنتی دچار بودند.»

از سویی هم، باشنده‌گان این ولایت بر گسترش ساحه فعالیت این شبکۀ ‌مخابراتی الی دورترین نقاط ولایت سرپُل تأکید می‌کنند.

محمد ابراهیم، باشنده سرپل می‌گوید: «در دنیای امروزه که نیاز به ارتباطات و تکنالوژی است، نیاز بود که خدمات انترنت 4G شود. مردم سرپل بسیار خوشحال اند. متأسفانه ولایت ما از جمله ولایات درجه سوم کشور است و با این خبر خوب مردم ما بسیار خوشحال شدند.»

در همین حال، مسوول زون شمال شرکت مخابراتی افغان بیسیم گفته است به منظور رسیده‌گی به خواست باشنده‌گان ولایت سرپل، خدمات انترنتی 3G این شبکه را در یکی از قریه‌های دورافتادۀ ولسوالی کوهستانات این ولایت فعال کرده‌اند و در آینده‌ نزدیک قرار است بخش‌های دیگر این ولایت نیز به خدمات انترنتی بهتر دسترسی پیدا کنند.

یافث ثاقب، رییس شرکت افغان بیسیم در زون شمال می‌گوید: «خوشبختانه که شرکت مخابراتی افغان بیسیم پوشش بیشتری در سطح ولایت سرپل دارد. از آنجمله قریه گنجی‌ها است که قبلاً از طریق ماهواره فعال بود.»

این در حالی است که چندی قبل، شرکت مخابراتی افغان بیسیم خدمات انترنتی3G را در ولسوالی خُلم ولایت سمنگان فعال کرد.

رویداد های اخیر

تماس تلیفونی مقام‌های ارشد امارت اسلامی با رهبر حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان

Published

on

حزب جمعیت علمای اسلام پاکستان اعلام کرده است که مقام‌های ارشد امارت اسلامی به منظور ابراز مراتب تسلیت خود در پی «شهادت» شیخ محمد ادریس، عالم برجسته مذهبی، با مولانا فضل الرحمن، رهبر این حزب، تماس گرفتند.

بر بنیاد بیانیه‌ این حزب که روز جمعه منتشر شد، تماس گیرندگان شامل محمد یعقوب مجاهد، وزیر دفاع، خلیفه سراج الدین حقانی، وزیر امور داخله، امیر خان متقی، وزیر امور خارجه و ذبیح الله مجاهد، سخنگوی امارت اسلامی بودند.

آنان از شهادت شیخ ادریس ابراز تاسف کرده و برای او دعا کردند. آنان همچنین قتل شیخ ادریس را به شدت محکوم کرده و گفتند که در غم خانواده داغدار و جامعه مذهبی شریک هستند.

در این بیانیه همچنین آمده است که امارت اسلامی با جمعیت علمای اسلام، علمای دینی و طلبا ابراز همدردی کرده و گفته است که مردم افغانستان در غم مردم پاکستان در این حادثه شریک هستند.

گفتنی است که شیخ ادریس، یکی از اعضای ارشد جمعیت علمای اسلام، روز سه‌شنبه هفته گذشته در حالی که به سوی یک مدرسه می‌رفت، توسط موترسایکل‌سواران مسلح در شهر چارسده ایالت خیبر پختونخوا به ضرب گلوله به شهادت رسید. داعش مسئولیت این حمله را بر عهده گرفت.

Continue Reading

رویداد های اخیر

صدها مقام پیشین امریکایی خواهان لغو انتقال پناهجویان افغان از قطر به کانگو شدند

Published

on

صدها مقام پیشین امریکایی با امضای نامه‌ای سرگشاده به وزارت خارجه ایالات متحده، خواستار لغو طرح انتقال پناهجویان افغان از قطر به کانگو شدند.

این نامه توسط بیش از ۶۰۰ مقام پیشین ملکی و نظامی امریکا و حدود ۱۰۰ سازمان امضا شده و به مارکو روبیو، وزیر خارجه ایالات متحده، ارسال شده است.

در بخشی از این نامه آمده است: «آن‌ها توسط ایالات متحده برای تکمیل مراحل قانونی مهاجرت به قطر منتقل شدند. آن‌ها از قوانین پیروی کردند و بررسی‌های گسترده‌ای را پشت سر گذاشتند. با این حال، دولت اکنون در حال بررسی انتقال آن‌ها به جمهوری دموکراتیک کانگو است. آن‌ها برای کانگو بررسی نشده‌اند؛ بلکه برای ایالات متحده تأیید شده بودند.»

بیش از ۱۱۰۰ تن از متحدان افغان و اعضای خانواده‌های‌شان در حال حاضر در کمپ السیلیه در قطر، تحت نظارت ایالات متحده، نگهداری می‌شوند. نزدیک به ۸۰۰ تن از آنان پناهجویانی هستند که روند بررسی و تأییدشان به‌طور کامل انجام شده و مجوز سفر به ایالات متحده را دریافت کرده‌اند. بیش از نیمی از این افراد زنان و کودکان‌اند و اکنون بیش از ۱۵ ماه است که در وضعیت بلاتکلیف ترانزیت به‌سر می‌برند.

در همین حال، آگاهان این اقدام را خیانت به متحدانی دانسته‌اند که جان خود را برای امریکا به خطر انداختند. به گفته آنان، انتقال این افراد به کانگو نه‌تنها غیراخلاقی است، بلکه اعتبار جهانی امریکا را نیز خدشه‌دار می‌کند.

پیش از این نیز شماری از اعضای کانگرس ایالات متحده با طرح کاخ سفید مخالفت کرده و هشدار داده بودند که چنین اقدامی جایگاه امریکا را در میان متحدانش به‌شدت تضعیف خواهد کرد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

آصف درانی: در امور داخلی افغانستان مداخله ‌نکنید؛ راه خود را پیدا خواهند کرد

Published

on

آصف درانی، نماینده ویژه سابق پاکستان برای افغانستان، گفته است که هیچ کشوری نباید در امور داخلی افغانستان دخالت کند چون ایجاد هرگونه تغییر در این کشور به خود افغان‌ها بستگی دارد.

درانی در پستی در ایکس گفت که افغان‌ها باید «به حال خود رها شوند» و در نهایت «راه خروج» از مشکلات خود را پیدا خواهند کرد.

با این حال، او هشدار داد که بی‌ثباتی در داخل افغانستان می‌تواند پیامدهای منفی برای کشورهای همسایه داشته باشد و افزود که رهبران افغانستان و حامیان آنها باید مسئولیت رسیدگی به چنین خطراتی را بر عهده بگیرند.

درانی سخنان خود را نشانه حسن نیت و بهترین آرزوها برای مردم افغانستان و آینده آنان توصیف کرد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!