Connect with us

رویداد های اخیر

قربانیان حملات ۱۱ سپتمبر مستحق دریافت غرامت از پول افغانستان نیستند

منتشر شده

در

یک قاضی در ایالت نیویارک امریکا حکم صادر کرده است که بازماندگان قربانیان ۱۱سپتامبر مستحق دریافت غرامت از دارایی د افغانستان بانک نمی‌شوند.

جورج دانیلز می‌گوید که اگر به قربانیان یازدهم سپتمبر اجازۀ گرفتن ۳.۵ میلیارد دالر پول د افغانستان بانک را بدهد، به این معنا خواهد بود که امارت اسلامی حکومت مشروع افغانستان است.

دانیلز گفته است، قانون اساسی امریکا به او اجازه نمی‌دهد حکومت ایجاد شده در افغانستان را به عنوان حکومت مشروع بپذیرد و اگر پول د افغانستان بانک را به قربانیان یازدهم سپتامبر بسپارد به این معنی خواهد بود که اوحکومت سرپرست افغانستان را به عنوان یک حکومت مشروع پذیرفته است.

در بخشی از این حکم محکمه آمده است که:«محاکم ایالات متحده این قدرت و صلاحیت را ندارند تا پول د افغانستان بانک را به قربانیان یازدهم سپتامبر واگذار کنند و اگر چنین کنند معنی آن این خواهد بود که حکومت طالبان (امارت اسلامی افغانستان) را به عنوان یک حکومت مشروع پذیرفته اند در حالی که تا حکومت به رهبری جو بایدن نیز حکومت ایجاد شده در افغانستان را به حیث یک حکومت به رسمیت نشناخته است، هزینه خسارت واردشده را طالبان (امارت اسلامی افغانستان) خود باید بپردازند نه مردم افغانستان.»

با این حال، وکیلان مدافع بازماندگان حملات یازدهم سپتامبر گفته اند که تصمیم این قاضی بیش از ۱۰ هزار بازمانده حملات یازدهم سپتامبر را از دریافت غرامت محروم می‌کند. آنها گفته اند که دراین خصوص استیناف‌ طلب خواهند شد.

رویداد های اخیر

متقی و دیکارلو درباره همکاری‌های افغانستان و سازمان ملل گفتگو کردند

Published

on

امیرخان متقی، وزیر امور خارجه امارت اسلامی و روزمری دیکارلو، معاون دبیرکل سازمان ملل متحد در امور سیاسی و صلح‌سازی، درباره وضعیت همکاری‌های افغانستان و سازمان ملل، کمک‌های بشردوستانه و نیازهای مهاجرین افغان بازگشته گفتگو کردند.

براساس خبرنامه وزارت خارجه، در این گفتگو بر اهمیت تلاش‌های مشترک و هماهنگ برای ادغام مجدد پایدار بازگشت‌کنندگان تأکید شد.

نیازهای افغانستان در زمینه تغییرات اقلیمی و آب، افزایش همکاری‌ها در این بخش‌ها و وضعیت منطقه‌ای نیز از دیگر موضوعات مورد بحث بود.

دو طرف همچنین درباره راه‌های یافتن فرصت‌های جدید در چارچوب روند دوحه تبادل نظر کردند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

اشتراک هیأت اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان در سومین فورم سرمایه‌گذاری ترکمنستان

Published

on

هیأت اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان به ریاست سید کریم هاشمی، رئیس عمومی این اتاق، در سومین فورم سرمایه‌گذاری ترکمنستان در شهر عشق‌آباد، پایتخت این کشور، شرکت کرد.

این فورم به تاریخ اول اکتوبر ۲۰۲۶ به دعوت رسمی وزارت اقتصاد ترکمنستان برگزار شد و در آن هیأت‌های رسمی، نمایندگان نهادهای اقتصادی و تجارتی، تاجران و سرمایه‌گذاران کشورهای مختلف حضور داشتند.

براساس خبرنامه اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان، در این نشست درباره فرصت‌های سرمایه‌گذاری، ظرفیت‌های اقتصادی و راه‌های گسترش همکاری‌های تجارتی و اقتصادی میان کشورهای اشتراک‌کننده بحث و تبادل نظر صورت گرفت.

اتاق تجارت و سرمایه‌گذاری افغانستان می‌گوید، حضور هیأت این اتاق در این فورم، فرصت مناسبی برای معرفی ظرفیت‌های اقتصادی افغانستان، جذب سرمایه‌گذاری، گسترش بازارهای صادراتی و تقویت روابط تجارتی و اقتصادی با ترکمنستان و سایر کشورهای منطقه فراهم کرده است.

در حاشیه این نشست، آقای هاشمی از رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان دعوت کرد تا در رأس یک هیأت تجارتی و اقتصادی به افغانستان سفر کند.

این دعوت در دیدار دو طرف در شهر عشق‌آباد صورت گرفته و مورد استقبال رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان قرار گرفته است.

قرار است رئیس اتاق تجارت و صنایع ترکمنستان در ماه نومبر ۲۰۲۶ در رأس یک هیأت تجارتی و اقتصادی به افغانستان سفر کند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

قاآنی: از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان، کمربند دفاع و عزت را محکم کنیم

Published

on

اسماعیل قاآنی، قوماندان نیروی قدس سپاه پاسداران ایران، خواستار تقویت «کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت» از افغانستان تا یمن و از ایران تا لبنان شده است.

قاآنی در مراسمی در تهران گفت: «باید کمربند دفاع، استقلال‌طلبی و عزت را از افغانستان تا یمن و از ایران تا غزه و لبنان در سراسر جهان اسلام محکم کنیم.»

او همچنین مدعی شد که محور مقاومت با وجود کشته‌شدن شماری از قوماندانان اش، به مسیر خود ادامه می‌دهد.

قوماندان نیروی قدس سپاه همچنین گفت که امریکا با وجود امکانات و تجهیزات گسترده، از عراق اخراج شده و در برابر ایران نیز با شکست روبه‌رو شده است.

قاآنی افزود که امریکا تصور می‌کرد می‌تواند ایران را ظرف چهار روز یا حداکثر دو هفته وادار به تسلیم کند، اما با شرایطی متفاوت از محاسبات خود مواجه شد.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2026 Ariana News. All rights reserved!