Connect with us

رویداد های اخیر

رهبر امارت اسلامی طی فرمانی از تعیینات جدید در ادارات دولتی خبر داده است

منتشر شده

در

رهبر امارت اسلامی در یک فرمان تازه به هدف بهبود و پیشبرد امور و تسریع کار در نهادهای دولتی تغییرات و تعیینات را در بخش‌های مختلف ادارات حکومتی به میان آورده است.

بیشتر این تغییرات در سطح ولایات و قول اردوها می‌باشد.

در همین حال، والی جدید ولایت کندهار امروز رسماً کارش را آغاز کرد. در مراسم معرفی او شماری از مقام‌های بلندپایه امارت اسلامی به شمول سراج‌الدین حقانی، وزیر امور داخله اشتراک داشتند.

از سویی هم، شماری از آگاهان نیز می‌گویند که تغییر و تبدیل، اصل دولت‌داری است و می‌تواند منجر به بهبود کار شود.

صادی شینواری، آگاه نظامی، در مورد تعیینات جدید می‌گوید: «تغییر و تبدیل در هر اداره یک امر لازمی است، تغییرات اخیر می‎تواند در بهبود ادارات مربوطه و خدمات عامه نقش مهم داشته باشد.»

این در حالی است که پس از حاکمیت امارت اسلامی این مهم‌ترین تغییرات در بدنه حکومت است که از سوی رهبر امارت اسلامی صورت گرفته است.

تغییرات و تعیینات در بخش‌های مختلف ادارات دولتی قرار ذیل است:

نام                                               وظیفه قبلی                                       وظیفه تازه:

احمد طاهه                                   والی کنر                                           معین مسلکی وزارت سرحدات اقوام و قبایل

محمد محسن هاشمی                  والی پنجشیر                                      سرپرست اداره عالی تفتیش

ملا رحمت‌الله                               قوماندان قول اردوی ۲۰۳ منصوری             قوماندان قول اردوی ۲۰۹ الفتح

نصرالله مطیع                                قوماندان قول اردوی ۲۰۹ الفتح                 قوماندان قول اردوی ۲۰۷ الفاروق

محمد علی حنفی                         معین استراتیژی و استخبارات وزارت دفاع    سرپرست ولایت کندهار

محمد ایوب خالد                          قوماندان پیشین قول اردوی الفاروق             والی کنر

بشیر احمد حقانی                       معاون والی میدان وردک                           والی نورستان

گل حیدر شفیق                          معاون والی غزنی                                    والی جوزجان

عبدالرحمان حقانی                     معین وزارت اقوام و قبایل                            والی بغلان

سمیع‌الله حزب‌الله                      والی پیشین بغلان                                     قوماندان امنیه کندهار

رحیم‌الله محمود                        قوماندان امنیه کندهار                                  معاون والی غزنی

محم آقا حکیم                        والی پیشین نورستان                                   والی پنجشیر

رویداد های اخیر

اشتراک مقام‌های وزارت اطلاعات و فرهنگ در نشست علمی آیسسکو درباره نسخه‌های خطی اسلامی

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Published

on

عبیدالله حنیف، رئیس آرشیف ملی وزارت اطلاعات و فرهنگ، و محمد شفیق احمدزی، رئیس روابط خارجه و آتشه‌های فرهنگی این وزارت، در نشست علمی آنلاین سازمان تعلیمی، علمی و فرهنگی جهان اسلام (آیسسکو) درباره نسخه‌های خطی اسلامی اشتراک کردند.

این نشست از سوی مرکز خوش‌نویسی و نسخه‌های خطی آیسسکو تحت عنوان «نسخه‌های اسلامی در جهان» برگزار شده و محور اصلی آن بررسی وضعیت نسخه‌های خطی کشور مالی و راه‌های حفاظت و نگهداری این میراث فرهنگی عنوان شده است.

مسئولان آیسسکو در این نشست تأکید کردند که کشور مالی با داشتن صدها هزار نسخه خطی، یکی از گنجینه‌های مهم تمدن و اندیشه اسلامی در غرب آفریقا به شمار می‌رود و حفاظت از این آثار تاریخی اهمیت ویژه دارد.

Continue Reading

رویداد های اخیر

وزارت معارف بیش از هزار بست اداری را به رقابت آزاد گذاشت

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Published

on

وزارت معارف اعلام کرده است که ۱۰۶۰ بست خالی اداری مربوط به آمریت‌های معارف ولسوالی‌ها و حوزه‌های تعلیمی را از طریق رقابت آزاد به اعلان سپرده است.

مقام‌های این وزارت می‌گویند روند استخدام به‌گونه شفاف برگزار می‌شود و افراد تنها بر اساس شایستگی، لیاقت و توانایی انتخاب خواهند شد. به گفته آنان، در این پروسه هیچ‌گونه معیار قومی و سمتی در نظر گرفته نخواهد شد.

در همین حال، محمد زاهد احمدزی، معین وزارت کار و امور اجتماعی، گفته است که مهاجرین برگشته در اولویت استخدام قرار دارند و تلاش‌ها برای ایجاد فرصت‌های شغلی با همکاری نهادهای مختلف ادامه دارد.

مسئولان وزارت معارف افزوده‌اند که این بست‌ها بر بنیاد ساختار تشکیلاتی جدید و به هدف تقویت کادر اداری در ۴۷۳ ولسوالی کشور ایجاد شده‌اند.

Continue Reading

رویداد های اخیر

یک مرد افغان در بریتانیا به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرد

Published

on

رسانه‌های بریتانیایی گزارش داده اند که یک مرد افغان به‌نام نجیب الله عرب با حضور در محکمه در شهر آکسفورد به جرم برقراری ارتباط جنسی با یک کودک اعتراف کرده است.

این مرد ۴۰ ساله در ابتدا اتهام را رد کرده بود و قرار بود اواخر سال جاری محاکمه شود. بر بنیاد اسناد محکمه، او به کودک در ماه می ۲۰۲۴ گفته بود که «زیبا» است و «بدن جذابی» دارد و خواسته بود با او تنها باشد.

عرب پیش از این نیز به چندین جرم دیگر اعتراف کرده بود. او در اوایل سال جاری به یک مورد آزار جنسی مربوط به رویدادی در منطقه گرو در ماه جنوری اعتراف کرده بود.

او همچنان اتهامات آزار جنسی، تجاوز جنسی و آدم‌ربایی در برابر زن دیگری را پذیرفته است.

قرار است حکم محکمه علیه عرب به تاریخ ۱۹ جون صادر شود.

Continue Reading
Advertisement

Trending

Copyright © 2025 Ariana News. All rights reserved!